Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 3e3e3e4324dfc

Ona uzyje byle czego a i tak wyglada super.. a ja sie staram i nic

Polecane posty

Gość 3e3e3e4324dfc

mam kolezanke z ktora chodze do liceum. ona mieszka na wiosce, jej rodzina jest patologiczna, w domu jak na najgorszym slamsie. ona ogolnie jest ładna. mi tez nic nie brakuje. ona uzywa do mycia twarzy zwyklego mydla i kremu za 2 zl a ma cere jak marzenie. maluje sie gownianymi kosmetykami za pare groszy, wlosy najtansza farba, siostry jej obcinaja te wlosy. ubiera sie na kiermaszach, w jednej szmacie chodzi ona na zmiane z swoimi 3 siostrami i matka. Je tanio i zwykle rzeczy. i mimo to zawsze wyglada super, zawsze ma powodzenie, ma swietna figure, wlosy, twarz, oczy, brwi, paznokcie no wszytsko. nieraz zazdroszcze jej ciucha a okazuje sie ze kupila go w jakims gownianym sklepie. wszytskie dziewczyny pytaja ja co robi ze ma takie ladne to i tamto. a ja? do twarzy uzywam dobrych aptecznych kosmetykow, uwazam na to co jem a skora i tak nie najlepsza. uzywam dobrych kosmetykow typu l'oreal itd a i tak ona w lekkim makijazu wyglada lepiej niz ja w mocniejszym. kupuje nowe drogie ubrania a i tak zawsze jej pytaja skad ma taka fajna bluzke itd. ogolnie to ja mam warunki by byc super zadbana, wypielegnowana a ona ma w domu zardzewiala wanne i rozbite lustro a jest jak jest. to dziwne i niesprawiedliwe. dodam ze wcale nie jestem brzydka, wrecz przeciwnie.

Gość gość
no tak zdarzaja sie takie puste lale jak ona moze ma jakiegos sponsora a udaje yaka biedna moze maluje sie droimi kosmetykami a gada ze takimi gownianymi? moze to jest zaklamana dziewczyna

Gość 3e3e3e4324dfc
nie,to prawda wiem bo widzialam to nie raz i nie dwa. bylam u niej w domu, spalam nawet u niej i ona u mnie. widzialam jej kosmetyki, szafe z ciuchami i ogolnie znamy sie bardzo dobrze...

Gość gość
Poprostu nie masz "tego czegoś" :-D Jesteś zakompleksiona :-D

Gość gość
hm wiesz mozna byc bogatym i byc brzydkim , pieniadze to niewszystko, mozna byc biednym i wygladac pieknie

Gość gość
jestes strasznie pusta i glupia autorko

Gość gość
Ona musi tak wyglądać, żeby sie z tej biedy wyrwać :)