Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PłaczęCoNoc

Jak zakończyć związek na odległość, jeśli się kocha?

Polecane posty

Gość PłaczęCoNoc

Witam. Mam takie pytanie. Jestem w związku. Spędziliśmy razem dwa upojne tygodnie 24h/dobę i bardzo się zakochałam. Jego podrywają wciąż jakieś dziewczyny (dla mnie odrzucił 3 :/) i jest ogólnie rozchwytywany. Ja natomiast mam manię prześladowczą. Wszędzie czuję zdradę.. Ja wyjechałam za granicę do rodziny i dzieli nas teraz 1500 km. On chce tu znaleźć pracę i się przeprowadzić, ale ja wiem, że to się skończy bo.. No cóż, ja urodą nie grzeszę, mam tę swoją manię.. i wiem, że prędzej czy później znajdzie się inna kobieta na moje miejsce. Tylko strasznie będę cierpieć, ale chyba trochę mniej jak szybciej się to ukróci.. Chciałabym z nim utrzymywać kontakt dobry bo bardzo mi na nim zależy, żeby nawet rozmawiać o jego nowym związku... Tylko nie wiem jak to zrobić by jak najmniej bólu sprawić. Poradzicie?

Gość PłaczęCoNoc
Proszę, poradźcie..

Gość gość
Beznadziejny przypadek? Nie chyba jestes zaborcza. Nie badz taka spieta! :-D

Gość PłaczęCoNoc
Ciągle płaczę, podrapałam się do krwi i wymiotowałam z nerwów.. Muszę to zakończyć.. :( Ja się nie powinnam z nikim wiązać..

Gość PłaczęCoNoc
Powiedzcie jakie słowa będą najlepsze, błagam :(

Gość PłaczęCoNoc
:(

Gość gosciówa
a po co to konczyc??!! nie lepiej wziąc to na miękko i zobaczyc jak sie sprawa rozwikla?? dziewczyno! troche wiecej pewbneosci sie siebie nie raz widzialam jak jakas maszkrada idzie z jakims fajnym gosciem ;) wiec easy \