Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ciąża czy jakieś zaburzenia ?

Polecane posty

Gość gość

Witam serdecznie . Chciałabym się was poradzić , zapytać , rozwiać wątpliwości ? Od dwóch miesięcy występuje u mnie miesiączka dosyć skąpa .. Zazwyczaj było tego dosyć dużo . W zeszłym miesiącu bardzo mnie to zmartwiło ponieważ współżyłam z chłopakiem raz jedynie i był to dosyć spontaniczny wieczór . Byliśmy świadomi ,że nie mamy żadnej antykoncepcji pod ręką i nie decydowaliśmy się na jakieś większe zbliżenia , doszło jedynie do chwilowego wszedł we mnie na chwilę i szybko wyszedł , było to długo przed finałem. Po tym zdarzeniu dostałam miesiączkę dwa dni wcześniej i miałam wszystkie objawy jak przed każdą miesiączką. poczekałam do jej końca trwała 4 dni i zrobiłam test popołudniu który wyszedł negatywnie < nie mogłam się powstrzymać> Minął miesiąc . Nie miałam żadnych objawów ciążowych przez ten czas. Teraz znowu powtórka, piersi bolały mnie tydzień przed planowaną miesiączką , potem rozbolał mnie brzuch i znów krwawie ale tak słabiej. Jest to widoczna krew ze skrzepami wymieszana z wydzieliną. Nie wiem co mam o tym myśleć.. Dodam ,że drastycznie schudłam przez ostatnie miesiące , obawiałam się anemii , przechodziłam duży stres . Może ktoś się orientuje i mi wyjaśni trochę chociaż , dopiero za tydzień mam umówionego lekarza . ale nęka mnie tyle pytań , że potrzebuje z kimś o tym pogadać. Dziękuję za odpowiedzi. Pozdrawiam

Gość gość
nie wiem co ci