Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zainteresowana Obgadywana

Kim jest autorka "Miłości na kafe"??

Polecane posty

Żałosne imitacje ludzi... liżecie się po d***e i rowach przez net :D Nie wiedząc o sobie nic :) nawet jak ktoś wygląda :)

Gość gość
upe upe

Gość gość
Za to Ty Blondyneczko85 jesteś nieimitacją kretyństwa. Po chuuj ciągle zmieniasz się w .incognito.

Gość gość
heh to że ktoś się podszył pod gość :) i napisał coś o jakimś Chamu to wypadek przy pracy :)

Gość gość
Za to Ty Blondyneczko85 jesteś nieimitacją kretyństwa. Po chuuj ciągle zmieniasz się w .incognito.

Nie wiedziałem, że znajomość czyjejś anatomii usprawiedliwia lizanie jego odbytu.

Bo jak to już jest z kobietami :) nie lubię popierdalac w jednej sukience ;) oszczędzę Ci komentarza :) NIE NIE JA BYŁAM AUTOREM :) niestety... nie wpadłam na to...

Gość Co za degrengolada tutaj jest
???????????????????????????????????????????????????

Droga .incognito., czy jak Cię tu jeszcze zwą. Wyobraź sobie, że w gorące dni lata mam przyjemniejsze rzeczy do robienia, niż czytanie wypocin frustratek podobnych Tobie. ;) Np. seks z moim monterem okien. Żałujesz, że nie Ty wpadłaś na pomysł tego pożal się Boże miłosnego topu? Pogratulować. Tylko żałosna, zgorzkniała, samotna kobieta może marnować czas na tego typu "występy". Czy była to tylko parodia, tym gorzej dla czyjegoś mózgu, ale szczerze w to wątpię.

ALFABETYCZNIE O SOBIE!!! A - Aniołek... jak śpię B - Bombowa... Jak w piosence "sex bomb" C - Ciesząca się życiem D - Dobra dla wszystkich! E - Energiczna ... ahh F - Fajna .. przynajmniej tak myślę G - Grzeczna...nie zawsze H - Humorystyczna jak wstaję prawą nogą!!! I - Inteligentna...I już!!! J - Jedwabna...Jak motylek... K - Kochająca. Tylko tego jedynego L - LUBIĘ: - Słodkości. - Marzyć, bo marzenia się spełniają. - Wypas imprezy w miłym towarzystwie. To podstawa, by impreza się udała..! - Tańczyć. To całe moje życie... - GG. ale tylko jak działa . - Siatkówkę...Sport to zdrowie Ł - Ładna... ee. no nie wiem M - mądra ... haa.! N - Niecierpliwa ...gdy na coś czekam ! O - otwarta na świat! P - Pyskata gdy trzeba! R - Rozważna!...Ma się doświadczenie w takich sprawach. S - stanowcza... kiedy potrzeba T - Towarzyska! U - Uparta... jak osioł! W - Wolna... Jak ptak. Z - Zakochana... jeżeli już jest ten jeden. Mogę być pierwszą. Mogę być Ostatnią... Ale nigdy jedną z wielu! Jestem jaka jestem. I tego nie zmienię!

Tylko wam seks w głowie a robić nie ma komu ośla pały :D:P:D

Nikt tu nic o mnie nie wie :D łykacie @ jak pelikany ryby :D Nie wiesz jak mnie obrazić i jak głęboko mam zdanie takich jak Wy na mój temat :) buhahah :)