Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tremer

Kacik zdradzonych przez kobiety i jak sobie z tym poradzic

Polecane posty

Gość tremer

mija miesiac odkad okazalo sie ze moja dziewczyna z ktora bylem 4 lata, zdradza mnie z najlepszym kumplem. Powiedzialem jej zegnaj ale nadal nie moge sie podniesc. Ma ktos podobnie?

Gość gość
dobrze, że nas znalazłeś i cieszymy się że jesteś z nami

Gość gość
Wiem co czujesz, ja byłam w takiej sytuacji kilka razy, niestety poszkodowaną. Kiedy przestałam myśleć o związku poważnie, każdego kolejnego faceta traktowałam jak dobrego kumpla, nie było przykro przy rozstaniu, W końcu los się do mnie uśmiechnął i poznałam mężczyznę, któremu wierzyłam i wierzę bezgranicznie jest wręcz idealny (dla mnie):) Tobie również życzę abyś na swej drodze spotkał kobietę której można zaufać i iść przez życie razem:)

Gość gość
dziekuje za mile slowa, choc bedzie chyba ciezko :)

Gość gość
a dałeś kumplowi po mordzie? daj,ulży ci na pewno podzielam ból serca bo mnie mąż zdradził po 15 latach bycia razem ale kij mu w oko,mam w planach być jeszcze szczęśliwą

Gość gość
Nie dalem, mam dosc. Wiecej tych ludzi nie chce na oczy widziec, ani jego ani jej. Juz mi nawet nie zal tego ze z nia nie jestem ale tych 4 lat. Tak jakbym wrocil do etapu sprzed 4 lat. Takie uczucie jakby czytac stara zazolkla gazete z nieaktualnymi wiadomosciami. po prostu wszyscy poszli do przodu a ja jakbym sie cofnal. Stracilem kupe zycia na kogos kto mial mnie w d***e

Gość tremer
nie umiem chyba już być z kobietą. coraz częściej myslę o związku z facetem