Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam pytanie :)

Seks, ciąża , kąpiel, wszystko :)

Polecane posty

Gość mam pytanie :)

Witam, mam kilka pytań związanych ze wspólną kąpielą i nie tylko. W razie pytań i hejtów na sam wstęp uprzedzam iż gdyby nawet, jestem gotowa na dzidziusia aczkolwiek zastanawia mnie pare kwestii. 1. Czy wspólna kąpiel, wiadome , pieszczoty itp. mogą spowodować zajście w ciążę ? 2. Sytuacja : Seks w gumce- wytrysk , następnie zdejmujemy gumkę , kobieta robi "dobrze" swojemu facetowi ustami , on następnie wchodzi w nią (wiadome gdzie) . I ... Czy plemniki na członku nadal mogą żyć czy już nikłe szanse ? Dodam , że miesiączka skończyła mi się w czwartek tj 27 czerwca , a takie sytuacje miały miejsce 3 lipca. Miesiączki mam nieregularne ok 29-31 dni. Proszę tylko i wyłącznie o poważne odpowiedzi :)

Gość gość
Ciążą i to wszystko.

Gość gość
mam pytanie - jestesz dziwka:(

Gość zdezorientowanq
Hej mam pytanie spóźnia mi się okres powinnam dostać 20 czerwca zamiast tego 2 lipca mialam lekkie plamienie i chyba skrzep to plamienie miałam 2 dni robiłam test ciążowy 1 pokazał wynik nieważny 2 negatywny ja nadal nie mam okresu przytylam leci mi coś brązowego a ostatnio obudziłam się w nocy bo mialam ochotę na słodkie moje pytanie brzmi czy testy mogą się mylić

Gość gość
Do "gościa" czemu mialabym byc dzi. .? Normalne jesli jest sie z facetem chce sie aby obu stronom bylo dobrze. Nie prosze tu o wyrazanie opinii na moj temat, prosze o normalne odpowiedzi.