Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy uciekac z tego kraju, czy nie jestem za stara, jak sie odwazyc pomozciee

Polecane posty

Gość gość

prace tu mam, ale za najnizsza, od roku szukam czegos innego, jednak mimo doswiadczenia-nie ma zadnego odzywu.. 2 kolezanki namawiaja mnie na pewna prace w holandi, zarobek na czysto tysiac euro, wiadomo trzeba pracowac, ale i kasa jest... jedna dziewczyna odchodzi z tego zakladu i mozna by mnie tam "wcisnac" Tylko ja wariatka sie boje, nie wiem czego, ale sie boje.. ;/;/;/ Z 2 strony wiem, ze tutaj przy tej pensji i rachunkach, ratach tez zaraz zwariuje ;/ mam 27 lat-czy to nie za pozno na taki krok?

Gość gość
na ile chcesz jechac?

Gość gość
na pewno whodzi w gre rok-wtedy splace swoje raty i cos jeszcze przywioze...

Gość gość
Ja wyjechalam jak mialam 30 lat i dobra prace w pl,teraz mam jeszcze lepsza i spokojne zycie :)

Gość gość
ja mam 34 lata i bym pojechała... jedź, moja droga. A jeśli nie zechcesz, proszę daj mi namiar na maila zielona_wierzba@op.pl

Gość gość
o to mnie pocieszylas :) wiem, ze praca jest pewna, czysta, a wiadomo, ze pracowac trzeba wszedzie-nie mam juz sil zyc od 1 do 1go i ciagle liczyc kase ;/ a niestety nie mam znajomosci tak jak inne moje kolezanki ;/

Gość gość
Myslalam ze masz kolo 50tki! Za stara? Ja mialam 27 lat jak wyjechalam zupelnie sama do UK. Prace zalatwilam sobie przez agencje w Polsce, a na miejscu nie mialam nikogo znajomego.

Gość gość
kochana, a przez jka agencje zalatwialas prace w UK?

Gość gość
Tylko zastanow sie czy te 1000 euro to faktycznie dobra kasa. Nie przeliczaj na zlotowki, bo to tam bedziesz mieszkac a nie w Polsce.

Gość gość
Agencja: Personality z wa-wy Ale nie wiem czy nadal szukaja ludzi, bo to bylo kilka lat temu. Agencja byla super, nie musialam nic im placic, mialam lot oplacony, zakwaterowanie. Pracowalam w domu dla staruszkow. Przed wyjazdem mialam interview z pielegniarka z UK, wiec trzeba bylo troche znac angielski - rozumiec o co pyta i byc w stanie sie dogadac.

Gość gość
wiesz co rozmawialam z dziewczynami i mowia, ze w ciagu 2 lat, zyjac na normalnym poziomie, ale wiadomo tez oszczedzajac zaoszczedzily nawet 60 tys, dla mnie to sa ogromne pieniadze, ktorych tu nigdy nie zarobie, jedyne co to garba sie dorobie i nerwicy za chwile

Gość gość
dzieki, to bardzo fajnie trafilas :)

Gość gość
jedź! Zazdroszczę możliwości, jesteśmy rówieśniczkami i gdybym tylko miała jakieś znajomości jak Ty napewno bym wyjechała

Gość gość
praca ma byc od jesieni i chyba pojade, dzieki za pomoc, bo tak cholernie sie waham...