Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość homoseksualny

Dlaczego społeczeństwo nas ciągle szkaluje i nie lubi chociaż wykazano

Polecane posty

Gość gość
jesli co 20 facet jest gejem to wychodzi jedyne 2%

Gość gość
W przyrodzie nie ma zatem aktów seksualnych, gdzie jeden z osobników byłby płciowo niedojrzały.

Gość gość
taaaa wzorujmy się na zwierzętach! :D dostałam tydzień temu szczeniaczka, to wczoraj pies sąsiadów chciał się o niego masturbować. przepędziłam dziada:D

Gość gość
Wielu homoseksualistow nie akceptuje swojej orientacji,ale sami domagaja sie akceptacji od innych. jak to nazwac?

Gość gość
Pedałów powinno się palić bo to chorzy zwyrodnialcy.

Gość gość
Po prostu i zwyczajnie leczyć. Jak ktoś jest chory to się go leczy, proste i zrozumiałe przez 90% społeczeństwa.

Gość gość
geje często wyrastają z niepełnych rodzin, gdzie nie ma ojca.

Gość ja159
Coż, nie ma co generalizować. Po prostu dopiero teraz zaczęło się o tym normalnie mówić, a wręcz dla młodzieży staje się to modą! Z nowościami oczywiście iż wiąże się agresja.

Gość gość
Nie ma mody na gejowstwo.Poprostu młodzi ludzie chcą spróbowac jak to jest í jak chłopakowi spodoba sie sex z factem to dąży do powtórzenia tego.A w dzisiejszych czasach geje w większości poznają sie przez neta.To jest duze ułatwienie.

Gość drutowanie mózgu
Do homoseksualny, a na jakie "badania" się powołujesz w pierwszym wpisie? Bo ja jednak to środowisko znam z innej strony. Po pierwsze - jak ostatnio we Francji zorganizowano marsz w obronie rodziny to nie było bardziej agresywnego środowiska jak gejowskie. Wulgaryzmy i kamienie to pikuś, wszystko w stronę ludzi z dziećmi. Po drugie - regularnie - po tym jak bez sensu pozwolono wam adoptować dzieci - obiega świat informacja, że kolejna para gejów "dostała" w adopcji chłopca i go g****iła (USA, Australia) a nawet użyczała innym gejom - pedofilom. IQ wyższe? A na kim przeprowadzono te badania? Kto i kiedy je przeprowadzał, że nadajesz im status wiarygodnych i naukowych?

Gość drutowanie mózgu
ostatnio przeprowadzono duże badania w Stanach, w których wyszło jednoznacznie, że dziecko najszczęśliwsze jest w rodzinie gdzie jest mama i tata oraz związek dorosłych jest stały. Środowiska gejowskie dostały szału (takie są pokojowe) starały się jak mogły obalić metodologię i podważyć wyniki, ale im się nie udało. Wyraźnie widać, że dorośli wychowani przez parę homoseksualną mają ze sobą poważne problemy. Nie potrafią określić swojej tożsamości, częściej popełniają samobójstwa i niestety częściej są też bezrobotnymi. To są fakty, a z faktami się NIE DYSKUTUJE.

Gość drutowanie mózgu
No i największy paradoks "filozofii" środowisk LGBT w myśl której nie rodzimy się kobietą czy mężczyzną, ale kimś kto dopiero zostanie "stworzony" przez społeczeństwo. LGBT jest gotowe zrobić z człowieka lesbijkę, geja, biseksualistę czy transseksualistę i teraz UWAGA: Jak to jest, że skoro uwarunkowania biologiczne nie determinują płci, bo ta jest wytworem kultury to skąd ta obsesyjna obrona stanowiska, że homoseksualizm jest wrodzony i nie można go poddać terapii?

Gość gość
drutowanie mózgu UWAGA: Jak to jest, że skoro uwarunkowania biologiczne nie determinują płci, bo ta jest wytworem kultury to skąd ta obsesyjna obrona stanowiska, że homoseksualizm jest wrodzony i nie można go poddać terapii? x Tak, to bardzo zastanawiające. Gotowi są podważyć wszelkie badania, żeby wyszło, że to oni mają rację. A pozostali czyli wszyscy normalni powinni im przyklasnąć, mało tego, myśleć jak oni.

Gość Olaaaaaaaaaa
ok więc rozwińmy te FAKTY bardziej. Otóż własnie dlaczego dzieci pary gejowskiej częściej popełniają samobójstwa? Dlaczego są mniej szczęśliwe? etc.. Właśnie przez nietolerancję kolego, a nie przez to, że wychowuje to dziecko para gejów.. A skoro uważacie, że to choroba, czy anomalia i nalezy to leczyć to najlepiej sami postawcie się w sytuacji geja. Czyli co taki gej czy lesbijka mogą zrobić jeśli nie podnieca ich sexualnie płeć przeciwna. Może gej ma sobie na siłę wciskać jestem hetero, jestem hetero, spać z dziewczyną i udawać, że mu się to podoba i jest szczęśliwy, a przy tym ranić uczucia 2 strony? Lub później stworzyć związek małżeński mieć dziecko i rozwieść się? Czy dziecko ze związków rozwodowych jest szczęśliwe? Teraz niech panowie hetero postawią się w sytuacji geja. Jesteście hetero prawda? więc spróbujcie w tej chwili pomysleć, że pociąga was facet i macie z nim być jeszcze do tego najlepiej szczęśliwi xdd Da się? To sami sobie odpowiedzcie na pytanie czy geja da się zamienic w hetero? I zanim powiece, że to jakieś anomalie i trzeba to leczyć przemyślcie moje dzisiejsze słowa i trochę apatii w życiu nie zaszkodzi. Dziekuję za uwagę xd

Gość gość84
1) Homoseksualizm nie jest normalny, lecz jest pewnym zaburzeniem. 2) Jestem przeciw adopcji dzieci przez takie pary 3) Instytucja małżeństwa - OK, ale trudno oczekiwać, ze np. kościół też się na to zgodził. 4) Gej może tak być samo głupi jak i mądry - tu akurat nie ma korelacji pomiędzy orientacją a intelektem. Generalnie jestem za tym, żeby każdy robił w sypialni coś chciał, ale nie toleruje, gdy ktoś tym epatuje na wszystkie strony. I nie, nie podoba mi się nadmierne okazywania uczuć w miejscu publicznym przez parę hetero. Ale w przypadków gejów jest to wręcz odrażające.

Nie przeszkadzają mi homoseksualiści. Przeszkadza mi ich nagminna chęć wmawiania mi że mają do czegoś prawo. Mają prawo do życia, mają prawo do swoich zabaw, niech mają prawo do dziedziczenia po partnerze. I tutaj stop. Słusznie się mówi i informuje o tym że geje nie są tak mili, jeżeli tylko postawi się na przeciw nim, argumenty pełne logiki i spójności - od razu pojawia się oskarżenie o homofobizm. Jestem przeciwnikiem adopcji dzieci przez pary homoseksualne obojga płci. Niestety badania zacytowane przez autora są śmieszne. Wychodzi z tego że ludzi normalnej preferencji seksualnej to głąby. Chcesz być kimś - bądź gejem. Dlatego właśnie mój światopogląd się zmienił. Kiedyś broniłem, ale dzisiaj kiedy zauważam na siłę włażenie z butami, to jestem przeciw.

Gość gość
up

Gość gość
mnie ciekawi czy oni w związku to zamieniają sie miejscami? To znaczy, czy raz któryś jest facetem , a inny raz kobietą? Czy też może po prostu rżną sie nawzajem? albo jak to juz na stałe jest, to czy "kobieta" jest dogodzona tylko przez penetrację, czy jednak czasem sobie zwali zwierzaka?

Gość gość
a wracając do lubienia ich czy nie, to jest mi to obojętne, każdy ma swoje życie. Nie lubię tylko jak mi na oczy lazą na siłę.

Gość gość
skad te dane że homo mają o 23 pkt. wyzsze IQ chyba z gejowskiego miejsca rozkoszy ;) ponizej 1% to geje z urodzenia i ze 2-3% to geje zgejone przez pedofili i gejów naturalnych

Gość drutowanie mózgu
Olaaaa dorośnij. O czym ty mówisz? Badania to badania a nie własne widzimisię. Wnioski też są jasne i oczywiste, a twoje mówienie o nietolerancji to tylko pobożne życzenie. Nie muszę się wczuwać w rolę geja. To jego sprawa co robi i z kim. Takie podejście jest dziecinne, wręcz skrajnie infantylne. Znam to środowisko. Niestety widać w nim wyraźnie, że znacznie rzadziej tworzą stałe związki niż pary hetero, są bardziej roszczeniowi, więcej im się należy bo są homo, niedojrzali emocjonalnie co widać w ich roszczeniach. Dla mnie to zaburzenie. I mam prawo tak myśleć. Tym bardziej, że homoseksualizm został skreślony z listy chorób po głosowaniu (sic!). Sorry ale tak samo w UE marchewka jest owocem a ślimak rybą. Wyrosły mu od tego skrzela? Dziecinne i wręcz szaleńczo żałosne reakcje środowiska na ludzi myślących tak jak ja są najlepszym dowodem na to, że są grupą niedojrzałych emocjonalnie ludzi skoncentrowanych na własnych egoizmach. I ja mam się jeszcze wczuwać w ich role? Dziecko...

Gość gość
gejem sie nikt nie rodzi, to wpływ środowiska. noworodek to czysta karta, dopiero do zapisania.

Gość gość
ludzie boję się zgejowacenia swoich dzieci poprzez aktywnych homo i dlatego wykazuja czesto swoja niecheć przeciwko coraz bardziej takim 'aktywnym' oraz ich coraz głosniejszym aktywistom

Gość gość
A ja bym przyjęła to ze zrozumieniem gdyby któryś z moich trzech synów okazał sie gejem.

Gość gość
UP

Gość gość
odniosę sie tylko bezpośrednio do pierwszej kłamliwej wypowiedzi autora, niby kto i kiedy udowodnił że homoseksualizm jest normalny??

Gość gość
Maciek Bo życie polega tylko na płodzeniu....

Gość gość
sorry , miało być że jest naturalny??

Gość gość
up

Gość bryk gosciu
jak cos wystepuje w naturze, to jest naturalne. a ze komus sie nie podoba, to juz jego problem. homeseksualzm nie jest choroba, ktora by mozna leczyc, gdyz jest po prostu innym ulozeniem czegos tam w mozgu. to tak, jakbys osobe leworeczna chcial wyleczyc z leworecznosci. . i dokladnie - zycie nie polega tylko na rozmnazaniu. to akurat jest domenna nizszych zwierzat. czlowiek posiada wiecej rozrywek i aspiracji niz tylko rozmnazanie.