Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PaniS

Normalna reakcja mezczyzny?

Polecane posty

Gość PaniS

Powiedzialam facetowi okolo 40, ze kocham Go ale nie chce znac. Powiedzial,ze powiedzialam o raju i w tym samym zdaniu podeptalam jego uczucia. Zareagowal tak ze mnie calkowicie ignoruje/olewa. Pytanie do Panow. Jak sadzicie co mu w glowie siedzi? Wmawwiam sobie,ze nie zranilam. To mozliwe?

Gość gość
Potraktowal powaznie czesc zdania "nie chce znac"

Gość PaniS
No wiem..ale ja bylam niekonsekwentna jak typowa kobieta:-):-):-)!!!! A on BARDZO konsekwentny.

A o co Ci właściwie chodzi? Bawisz się w durną nastolatkę? Im jeszcze wolno, ale w Twoim wieku to już średnio urocze.

Gość 7♕7
naucz się wyrażać myśli gramatycznie, bo tego nie da się czytać

Gość PaniS
I pytanie jet takie. Nigdy sie nie odezwie. Tak sie Panowie zapieraja? Tak juz po 4 latch chyba sprawa powinna sie "przedawnic"..a tu dalej nawt tel nie odbierze:-)! To kara dla mnie? Czy znac nie chce?

Gość PaniS
Wiem ze sie nie a ale klawiatury nie mam i poprrawa czegokolwiek to masakra:-) a ja napisalam ile mam lat? Nie zauwazylam:-)

Gość 7♕7
przestań pić

Gość pol litra czystej jak lza
a co cie to obchodzi co on sobie mysli skoro go nie chcesz znac? niech se mysli co chce, nagle cie oswiecilo?

Gość PaniS
77 ok przestane jak tylko zaczne:-) Prawda jest taka, ze dlugie paznokcie plus tablet dotykowy i nie leczona dysgrafia daja wlasnie taki wfekt:-) Przepraszam jesli cie to w jakikolwiek sposob urazilo/zdenerwowalo :-):-) Nie celowo.

Gość PaniS
Pol litra trudno odmowic ci racji. Nie chcialam go znac z rozsadku i braku wiary w szczerosc jego deklaracji. Zapomniec znaczy sie:-)

Gość 7♕7
oj, aż sieu wzruszyłau i pobeczałau

A tak, tak - przepraszam. Podałaś jego wiek. A Ty na moje wyczucie duuuuużo młodsza - mam rację? Powiedziałaś, że nie chcesz go znać - to znaczy, że nie chcesz. Koniec tematu.

Gość PaniS
Musisz byc smtna osoba. Tyle jadu do jakiejs obcej osoby na jakims glupim foum.:-)

Gość PaniS
Barnej dzieki za trzezwe spojrzenie:-)! Czasami chyba potrzeba zeby tak obcy dal w leb..w przenosni oczywiscie. Mlodsza nie jestem duzo. Wstydsie przynac 34 i mocno stapam po ziemi zawodowo:-) ..a ta sytuacja mnie rozbila kapletnie jak gowniare:-(

Gość 7♕7
bardzo samotna :D naśladuję ciebie :)

To faktycznie musiała Cię rozbić, bo piszesz jak potłuczona - i pomijam nawet kwestie ortografii, gramatyki, składni czy czego tam jeszcze :) A swoją drogą czego oczekujesz? Nie chcesz go znać, ale telefony ma odbierać kiedy zechcesz zadzwonić? A może ma Cię jeszcze adorować byś mogła go stylowo i melodramatycznie odrzucać? Żonaty?

Gość PaniS
Ciekwe ze odczytala samotna:-) ja mialam na mysli smutna ale widac kazdy czyta co jego sercu blizsze:-)

To akurat prawda. Jak test projekcyjny - nie chodzi o to co przedstawia, lecz o to co widzi badany.

Gość PaniS
Barnej ok juz nie linczuj. Masz calkowita racje. Zonaty bywa bo juz 2 rozwody zaliczyl a ja zawsze dawalam ndzieje az w koncu uznalam, ze to qrestwo z mojej strony dlatego to nie chce znac. Masz racje. Wracam do real. Czasami mi sie tesknota wlacza na chwile. Barnej powinienes a abonamenty sprzedawac na przywracanie do pionu:-) Nienwidze tego tabletu z tymi tipsami:-):-):-):-) Pozdrawiam

To mam propozycję: zaproś mnie wieczorem na piwo do fajnej knajpy a zrobię Ci remont generalny modułu postrzegania rzeczywistości. Nie bój się - mam praktykę. Może do końca miło nie będzie, ale przynajmniej wesoło. Aha - i nie licz na nic - wolę minimum 10 lat młodsze od siebie (i Ciebie). Jestem prosty :)

Gość gość
Mówisz facetowi takie słowa a później dziwisz się, że tak zareagował!? Głupia jesteś jak but!

masz szczescie ze TYLKO cie ignoruje. facet po 40 zna zycie i zareagowal rozsadnie. jak slyszy sie ze baba gada takie p*****ly na poziomie przedszkola to trzeba uciekac.

Gość PaniS
To ze kobieta kocha a nie chce byc z kims to p*****ly na poziomie przedszkolaka:-)? Ciekawe podejsie:-) Barnej ja juz po remoncie tylko system sie czasami wiesza:-) Masz racje z tymi mlodszymi niestety. Stare baby sie powinno utylizowac:-):-):-) Odpowiadam po takim czasie poniewaz bylam na rybce..gdzie indziej by do mnie takie glupoty wracaly jak nie na wakacjach:-)

Gość PaniS
Gorilla a co JESZCZE moglby zrobic:-)? Juz sie boje:-) Wyjasnie ze to ignorowanie to brak odpowiedzi na 2 e-maile i jeden tel w ciagu 4 lat..bo tu chyba coniektorzy welug siebie sadza, ze ja biedaka przesladuje:-)

Gość gość
nie rozumiem, o jakim raju mu powiedziałas?

Gość PaniS
Ja tez nie. Nie dopytywalam sie. Chcialam by zniknal. Zakladam,ze chodzilo o pierwsza czesc rozmowy ze go kocham. To juz chyba bez znaczenia :-)