Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

TV TRWAM na multipleksie!

Polecane posty

Gość gość

I dobrze! Głos prawdy wreszcie się przebije!

Gość gość
Ja p*****le :D moher.

Największą ułomnością umysłową jaką może obdarzyć człowieka siła wyższa jest wiara w religie i religijność. Ktoś powie że są przecież ludzie rzeczywiście upośledzeni na umyśle i ubezwłasnowolnieni, owszem są i są mądrzejsi od religijnych ludzi bo oni nie mogą już nic zrobić, a tutaj religijni nie dość że zdrowi to jeszcze tak upośledzeni.

Gość Mkak
Juhuuu! Super! Przynajmniej jedna dobra wiadomość na kafeterii ;-)

Gość Juleczka99
Nareszcie :) Maciek B :) tez się cieszę, mohery górą :D

Gość Juleczka99
no ja z moim narzeczonym też jesteśmy mohery- podobnie jak nasze rodziny. A innym nic do tego :P

Gość Mkak
Ja od zawsze byłam moherem! O!

Gość Frau Gut Morgen
i dopioł swego toruński Belzebub, ciekawe jakie mini będą mieli pozostali użytkownicy, jak będą musieli płacić za tą mendę

Gość Frau Gut Morgen
bo, żeby multiplex w ogóle zadziałał, użytkownicy, muszą wszyscy solidarnie ponosić koszty. Oczywiście pan Rydzyk zorganizuje bandę moherów, co będą się modlić pod krajową radą, jak już to zrobił z Radiem Maryja, a przestraszone "Lufty" anulują mu opłaty przerzucając na resztę to znaczy na wszystkich, tzn na podatki

Gość gość
no i bardzo dobrze, że zostali. tylko po co ten szum był cały i robienie ludziom wody z mózgu? po prostu w końcu spełnili wymogi i dostali miejsce, a nie można było tak od razu? zamiast dorabiać ideologię, że niby media katolickie są represjonowane, co za bzdura! lepiej by rydzyk zaoszczędził swoim wiernym tych emocji i od razu postarał się by wniosek spełnił wymogi, ale nie! trzeba było szopkę zrobić, żeby pokazać jaka to władza jest straszna i ciemięży katolików:D

Gość Frau Gut Morgen
bo pan Rydzyk chciał być ponad prawem. Ty jak chcesz wpłacić na konto powyżej określonej kwoty, to musisz powiedź skąd kasiorkę masz, a pan Rydzyk pożyczył od redemptorystów miliony, bez udokumentowania. A skąd wiadomo, że nie prał brudnej kasy????

Gość gość
rzygam na to trwam, ja im dam panstwową kase kurva mac, rydzyk kombinator

Gość Frau Gut Morgen
jak nie dasz na TVP, to zobaczysz rachunek do zapłaty około 1500 zł. A pan Rydzyk ma swoich moherów, a ponadto, jak już ma swój multipleks, to może wreszcie nie będą w normalnej tv pokazywać te zakazane faszystowskie mordy tylko w trwam, jak to robią dotychczas