Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy w pl nie ma dentysty????

dlaczego polki mają brzydkie zęby, żółte i krzywe?

Polecane posty

Gość gość
ja się z tym stwierdzeniem nie zgodzę, że Polki mają brzydkie zęby. Moim zdaniem, żeby mieć ładne zęby wystarczy o nie odpowiednio zadbać. ja sama dbam o higienę, nitkuję, szczotkuje i co pół roku kontrolna wizyta w Galerii Uśmiechu i ze swoich zębów jestem zadowolona. Naprawdę nie trzeba dużo.

Gość gość
Oj, bez przesady, zależy od człowieka, ale w zasadzie to irytujące, bo utrzymanie ładnie wyglądających zębów wymaga absolutnych podstaw - miękka szczoteczka, dobre mycie, najlepiej ajona bez fluoru. A mimo to ludzie nie potrafią o te kwestie zadbać!

Gość gość
ja mam zeby z natury mialam zolte wiec ratowalo mnie tylko wybielanie u dentysty. Wybralam klinike www.hercka.pl/uslugi/wybielanie-zebow bo uslyszalam o nich dobre opinie i mialam niedaleko. Teraz mam ladne biale zeby i nie wstydze sie usmiechac:) co jak co, ale ladny usmiech to teraz podstawa

Gość gość
polacy nie lecza zebow,smierdzi im z mordy jak z kibla

Gość gość
Bo ich nie stac rozpuszczona franco! Ludzie na jedzenie maja (znam mnostwo takich osob) a Ty sie do zebow wpieprzasz! Jak Ci tak z tym zle to im zafunduj leczenie! W tym kraju nigdy nie bedzie normalnie jak beda tacy ludzie jak Ty!

Gość gość
bez przesady! nie stac na szczoteczke do zebow i paste? nie popadajmy w paranoje. To tez sie nie myja w takim razie?