Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambaryła32

Błagam dajcie jakiegoś demota albo taki inteligentny tekst

Polecane posty

Gość bambaryła32

który ośmieszyłby ludzi zdających relację i wklejających 10tysięcy zdjęć z każdego dnoia swojego życia na fb!!!!

Gość gość
po huj? chcesz im odebrac ostatnia radosc w zyciu?

Gość gość
Buhaha.

Gość bambaryła31
nosz kurde please, już mi się rzygać chce od tego

Gość bambaryła31
up

Gość bambaryła31
ale to są tylko trzy osoby i w dodatku są siostrami,więc co i rusz samo wyskakuje nie muszę specjalnie śledzić

Gość gość
wez je zablokuj to nic ci sie nie bedzie wyswietlac. p.s nie masz wazniejszych problemow? o.O

To po co w ogóle tam siedzisz? ja nie mam nawet profilu na fb ani na nk i też żyję :) bez podniecania się cudzymi fotkami i zainteresowaniami. I Tobie doradzam to samo

Gość bambaryła31
a siedzę po to,bo mam dużo fajnych znajomych z ciekawymi zainteresowaniami, zawsze coś fajnego można znaleźć,wysłać,podzielić się czymś no i ponawiam prośbę :)

Gość bambaryła31
a siedzę po to,bo mam dużo fajnych znajomych z ciekawymi zainteresowaniami, zawsze coś fajnego można znaleźć,wysłać,podzielić się czymś no i ponawiam prośbę :)

Gość gość
up

Gość gość
W dzisiejszych czasach nie modne już są demoty i inteligentne teksty. Teraz na topie są 2 łyżki miodu - cała czekolada gorzka - mleko 50 ml - 2 łyżki masła. Sos jest idealny do ciast i deserów. Delikatny i aksamitny. Wbrew pozorom nie jest strasznie słodki Etapy przygotowania Podane składniki połączyć w kąpieli wodnej. Z powstałego w ten sposób sosu można tworzyć wzorki wedle własnego pomysłu na ciastach, deserach czy naleśnikach, Smacznego

Gość ty masz ten temat wklejony
na dysku i co jakis czas go wklejasz na forum??? to juz chyba 10 taki sam temat, z tymi samymi postami, od miesiecy!!!!

Gość gość
hę? ja dałam taki temat drugi raz przyznaję się

Gość gość
Jest na to sposób. Np demot z kałem w muszli klozetowej. Oczywiście już w odpowiedniej oprawie tego portalu. No i tekst-Hej kochani,ja już wstałam a wy?

Gość gość
KingaStefankaFanka Ale po co???? nie lepiej znaleźć sobie ciekawsze towarzystwo niż śledzić tysiącpięćsetstodziewięćset cudzych fot? v v v Masz na myśli "lepsze towarzystwo" na fb oczywiście?

Gość gość
Ale tu o to własnie chodzi,żeby nie szukać nigdzie towarzystwa tylko na fb.

Gość gość
W prasie ostatnio było głośno o pewnym procesie w sprawie zlecenia zabójstwa. W istocie sprawcy bezpośredni jak i podżegacz nie do końca przyznają się do winy za zarzucany czyn....twierdząc,że chodziło o jakieś tam porachunki i zlecenie pobicia.Wyszło jak wyszło-ich zdaniem rzecz jasna. Są sądzenia za zabójstwo. Co najciekawsze jednak w materiale dowodowym zgromadzonym przeciwko nim przez policję i prokuraturę znalazła się również..............ich korespondencja za pośrednictwem fb właśnie i to właśnie tam padły kluczowe dla sprawy słowa i wypowiedzi potwierdzające,że chodzi o zabójstwo. Tak się zastanawiam nad tym jakim k***a trzeba być debilem??

Gość labydabu
proponuję piosenke Kory "Szare miraże" bo tam jest taka zwrotka: "I tajemnicą niech pozostanie Co zwykle jadasz na śniadanie I czy w tygodniu kochasz się Razy siedem czy też pięć"

Gość bambaryła32
co do tej zwrotki nie jestem przekonana,że te osoby zrozumieją,że to o nich

Gość bambaryła32
może ktoś cos jeszcze ma fajnego

Gość bambaryła32
podciagam

Gość gość
idź już won namolna babo!!! widać, że sama nie grzeszysz intelektem skoro 1. znalazłaś sobie taki problem że o ja p*****le :O i jeszcze sikasz z niecierpliwości kiedy rozpoczniesz swoje uszczypliwości na FB 2. nawet nie umiesz sama nic wymyśleć, tylko na takimi debilnymi, gimnazjalnymi, porażkowymi, żenującymi tematami zawracasz nam d**ę. O "inteligentny demot" :O:O:O I jeszcze namolnie podbija taka co chwilę.... xxx Muł dno i żenua. WON pustaku.

Gość bambaryła32
haha odezwała się ta co to publikuje na fb zdjęcia z każdej imprezki,zeby się dowartościować :D mój topik i gówno ci do tego,nie pasuje nie wchodź,wolne forum i będę sobie podbijać nawet rok jak mi się będzie podobać!!! swoją drogą dzięki za podciągnięcie :D

Gość bambaryła32
Uderz w stół a nożyce się odezwą :P