Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maciek B.

prosba o rade

Polecane posty

Witam. Jako ze czesto radze wam w roznych sprawach, dzielac sie moja wiedza i doswiadczeniem - teraz ja poprosze was o opinie. Jestem wlasnie w Piotrze i Pawle przy stoisku z goracymi kubkami. Chce kupic sobie jeden na jutro rano na sniadanie. I teraz pytanie: jaki wybrac? Rozwazam pomiedzy: rosol z kury, rosol z kury na bogato, pomidorowa z ryzem, ogorkowa, barszcz czerwony (jedyny barszcz jaki jadam), zurek, grochowa. W sklepie bede jeszcze ok 20 minut, wiec prosze o szybkie odpowiedzi. Z gory dziekuje.

Gość 7♕7
czemu ten ktory radzi co zjeśc na obiad kazdego dnia, je takie goowno jak expresowe kubki. przeciez to 100% chemii i glutaminianu?

Ja o niebie, a Ty o chlebie. Wiem co to jest glutaminian i co to jest maltodekstryna, bo tak sie sklada, ze moja znajoma jest kontrolerem jakosci w firmie Unilever (ktora produkuje wyroby Knorr), ale czasem zjem cos takiego, bo mi to po prostu smakuje, a rano nie zawsze mam mozliwosc robienie mega sniadan, a jutro jade o 9 na Kujawy. Normalnie w weekendy robie naprawde swietne sniadania. Kiedys sie pochwale jakie.

Gość gość
w pomidorowej jest wuchta ryżu, jakieś 10g, idzie zapchać ryja :)

Gość gość
Ha i nikt nie doradzil. Bedziesz chodzil glodny:-)!

Kupilem jednak ogorkowa z grzankami. W Gnieznie wbije do Maca na kanapke sniadaniowa z jajkiem i bekonem;)

Gość gość
Maciusz a Twój szef wie, że piszesz na forum w godzinach pracy?

Gość gość
Jeżeli podajesz nazwe firmy to ktoś może łatwo podkablować... nie pomyślałeś o tym?

Nie podalem nazwy firmy, poza tym to, ze pracownicy uzywaja w pracy roznych serwisow, forow, komunikatorow, www, to zadna tajemnica. Dopoki realizuje sie powierzone zadania, to nikt nie bedzie sie czepial o jakies bzdury. Nie slyszalem, zeby ktos sie na mnie skarzyl. Przeciwnie- firma we mnie inwestuje, wysyla na szkolenia, kursy itp.

Gość ojdikjakajkjk
naprawdętrzeba być niespełna roozumuzakłdając taki temat :) zastanawiam sięco było śmieszniejsze "wiedza i doświadczenie" hahahaha czy naiwna wiara ,że w tych "kubkach" nie ma tego samego , tylko o innym smaku

Kiedys Winiary wypuscily kapusniak w takiej wersji ze suszonymi kawalkami kiszonej kapusty, ktora po zalaniu woda robila sie miekka kapusta;) Kurna jak oni to zrobili, to nie wiem;) Niestety nie wiedziec czemu nie ma juz tej zupki, zostala wycofana.

Gość gość
przepraszam jaką firmę promujesz może pomożesz w moje pracy

Nie promuje zadnej firmy, uzywam produktow z roznych firm. Jedyna firma, ktora moge zareklamowac to Seat, Swatch i Victorinox. No i moze Barbour.

Gość gość
Victorinox wybieram..na sniadanie:-)