Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość revolver

nie ma złych dni

Polecane posty

homeopatia brunetami ? interesująca terapia, szczerze wątpię czy skuteczna :D

chyba jednak to lubisz - dualizm uczuciowy - kochać i nienawidzieć w jednym swe uwielbienie do brunetów :classic_cool:

Gość gość
revo com z tobom siem dziejem? :classic_cool:

bruneci, to wasze przekleństwo baby - pamiętajcie, że przeciwieństwa często się przyciagają więc możecie kudły farbować :classic_cool:

pofarbowałam, przywdziałam maskę aniołka i czekam na przeciwieństwo w postaci diabelskiego bruneta ;)

to dobrze - farbowne są lepsze, jeśli zadbane bardziej od naturalnego siana na głowie

to zrób coś z tym albo upinaj chociaż żeby faceci się nie przestraszyli widząc tą szopę :classic_cool: Włosy i oczy są najważniejsze - jako pierwsze zwracają uwagę

Im rzadziej się czeszę tym lepiej wyglądam :D Fenomen fikuśnej ;) W połowie dnia gdy fryzura wymyka się ze swoich ram i żyje swoim życiem jestem najseksowniejsza.

rozumiem, ze za seksowną fryzurę uważasz strąki sterczące we wszystkie strony wokół brunetów :classic_cool: ?

Jezu, teraz mam misję i musze ostrzec wszystkich kumpli brunetów przed wariatką z głodnym wzrokiem :classic_cool:

nie - odradzam im nienormalne baby - rzadko która się nadaje dla nich moim zdaniem - i radzę ostrożność, najczęściej słuchają :classic_cool:

nienormalne inaczej - ale to już temat z zupełnie innej bajki - upiornej nocy z brunetami :classic_cool:🖐️