Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Halinka 111111111111111

Dwa pęcherzyki pękły - jaka szansa na ciążę? możliwe bliźnięta?

Polecane posty

Jestem po stymulacji clo, niedawno pękły dwa pęcherzyki, kochaliśmy się w dni płodne. Jaka jest ogólna szansa na ciążę, i jakie prawdopodobieństwo ciąży mnogiej? Bardzo byśmy chcieli bliźnięta... Do testowana jeszcze pozostało 10 dni. Są tu kobiety którym pękły dwa pęcherzyki? jesteście/byłyście w ciąży mnogiej?

Gość gość
Jest to natura ni ona decyduje co będzie.Współzyj dalej to moze coś dobrego zrobicie.Powodzenia.

Gość jakie szanse?
Statystycznie super płodna zdrowa para (a wy chyba macie jakiś problem skoro stosujesz clo) przy współzyciu w okresie owulacji ma w danym cyklu 25 procent szans na uzyskanie ciąży. Taka statystyka. A Czy z dwoch pęcherzyków będą dwa zarodki - nie wiadomo czy ciąża będzie w ogóle, a co dopiero mnoga. Ja po clo miałam 2 zarodki a ciąża jest pojedyncza.

Gość jakie szanse?
A teoretycznie mozliwe nawet czworaczki, gdyby te 2 komórki się zapłodniły i podzieliły, miałabyś wtedy dwie pary bliźniąt jednojajowych. TEORETYCZNIE.

Gość gość
Do jakie szanse- jak mogłaś mieć 2 zarodki a ciążę pojedynczą?

Gość gość
Widocznie jeden zarodek obumarł.

Czyli generalnie szansa jest dosyć duża? wiem, że nie ma co się nakręcać, ale pogadać chciałam, dowiedzieć się jak było u was. Jest tu mama która miała dwa pęcherzyki które pękły?

Gość jakie szanse?
Obumarł? Bzdura! Po prostu się nie zapłodnił. Tak ssmo jak co miesiąc można mieć pęcherzyk (seks) i ciąży nie ma wcale... Nawt jak są 2 i więcej pęcherzyki to one przecież pękają w różnych momentach, musi się naprawdę złożyć żeby była ciąża mnoga...