Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona0

czy możliwa ciąża? prosze o pomoc! :(

Polecane posty

Gość zrozpaczona0

3 lipca był u mnie chłopak. robiliśmy sobie dobrze( mineta i lód) i postanowiliśmy zeby spróbować wsadzić penisa na moment i potem szybko wyjąc( tak żeby sprawdzić jakie to uczucie) i bez prezerwatywy. tyle ze cały nie mógl wejść, może tak do polowy a dalej nie i troszke nim poruszal i natychmiast zeszłam bo mowil ze dojdzie i reszte dokończył ręką.. czy jest ryzyko zajścia w ciążę ? błagam o pomoc bo umieram ze stresu. niby takich pytań jest dużo itd ale sama wolałam opisać ten przypadek. dodam ze miesiączkę mam zwykle po 10 dniu każdego miesiąca. w czerwcu była 12. prosze odpowiedzcie na pytanie bo dłużej nie wyrobie ;(

Gość gość
k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y k~u~r~w~y Odpowiedz na ten temat >>

Gość zrozpaczona0
proszę o poważne odpowiedzi

Gość gość
dziecko ile ty masz lat ?

Gość zrozpaczona0
w grudniu 18.. możecie mi pomóc? prosze :(

Gość zrozpaczona0
po prostu u mnie w okolicy kupno testu ciążowego jest prawie nie możliwe i dlatego się pytam ;(

Gość gość
Jeżeli nie doszedł w Tobie to małe prawdopodobieństwo, ale sam fakt, że penis był w Twojej pochwie jest niepokojący:) tzn, że coś tam mogło się dostać, ale naprawdę małe prawdopodobieństwo.

No to pojedź do następnej okolicy po test. Naprawdę nie wierzę, że uważasz, iż przez internet ktoś zdiagnozuje lub nie ciążę.

Gość gość
W dzisiejszych czasach nie modna już jest ciąża. Teraz na topie są 2 łyżki miodu - cała czekolada gorzka - mleko 50 ml - 2 łyżki masła. Sos jest idealny do ciast i deserów. Delikatny i aksamitny. Wbrew pozorom nie jest strasznie słodki Etapy przygotowania Podane składniki połączyć w kąpieli wodnej. Z powstałego w ten sposób sosu można tworzyć wzorki wedle własnego pomysłu na ciastach, deserach czy naleśnikach, Smacznego

Gość onaOnaONAlilia
na test ciazowy i tak za wczesnie jeszcze jest. poczekaj do okres. Z tego co się orientuję 3 lipca raczej nie miałaś dni plodnych, wiec możesz troszkę się uspokoić.

Gość zrozpaczona0
prosze nie nabijajcie się.. wiem że to zalosne teraz sama załuje tylko szkoda ze po fakcie..

Gość onaOnaONAlilia
spokojnie:) jesli masz regularne cykle to nie mialas dni plodnych.

Gość zrozpaczona0
chciałabym sie uspokoić ale trudno mi jest się ogarnąć ;(

Gość onaOnaONAlilia
no nic póki co nie zrobisz. Jak koło 12 nie dostaniesz okresu to zrób test. Teoretycznie niektóre możesz robić już koło 9 lipca. I kup prezerwatywy na kolejne odwiedziny chłopaka;)

Gość zrozpaczona0
ja właśnie takich zbyt regularnych okresów jeszcze nie mam ;// zwykle jakos na początku miesiąca sie pojawiały

Gość purpurowa.patka
szanse znikome. w ciaze nie jest tak latwo zajsc. nawet przy pełnym wytrysku w pochwie , miliony plemników giną w drogach rodnych... Nie ma sie czego bać

Pozostaje ci poczekać i zrobić test, ale prawdopodobieństwo jest naprawdę małe. Przestań świrować i idź z chłopakiem na lody, a następnym razem załóż gumkę.

Gość zrozpaczona0
no wiecie jak to jest. zrobi sie głupotę a później żałuje.. dziękuję za te odpowiedzi

Gość zrozpaczona0
słuchajcie, a jeżeli wypchnęło coś lekko podbrzusze? między brzuchem tam gdzie pępek a gdzie powinny być włosy łonowe? czy to coś znaczy? nie wiem czy mam już schizę czy co ale lekko sie przestraszyłam :(

Gość gość
że się najadłaś i cię wzdęło. Po 2 dniach nie ma mowy o żadnych objawach nawet gdybyś jakimś cudem zaszła. :O

Gość zrozpaczona0
chodzi mi o dolną częśc brzucha .. możliwe wzdęcie? oby bo chyba serio juz dostaję schizy :(

Gość gość
spokojnie nie jestes w ciazy

Gość gość
Nie no skąd -no jak byk ciąża. Po dwóch dniach od wsadzenia członka tak ci macica urosła że ci brzuch wywaliło. Weź się zastanów sama nad tym co wymyślasz to dojdziesz do właściwych wniosków.

Gość zrozpaczona0
wiem że wymyślam ale juz zwariować idzie..:(

Czy ja wiem moja znajoma tak zaszla bo byl jakis plyn co nie jest sperma ale plemniki mial i miala chyba dni plodne bo mialo byc to tylko na chwile

Gość gość
Nie zbliżaj się do faceta póki nie dorośniesz do seksu bo tak to się tylko ciąży urojonej dorobisz.