Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość majka6735

jaki prezent podarować Młodym?

Polecane posty

Gość majka6735

Witajcie. Moja koleżanka z pracy wychodzi za mąż w sobotę. Jestem zaproszona jedynie na ceremonię zaślubin , jednak wypadałoby coś dać. Niestety na weselu nie byłam już od 10 lat, a podobno teraz nie daje się kwiatów. Czy ktoś może doradzić , jaki prezent najlepiej podarować Młodym?

Gość gość
dobry likier

Gość gość
a ja własnie dalabym kwiaty, jest to takie niezobowiązujące a skoro nie jestes zaproszona na wesele to wg mnie kwiaty pasują idealnie :)

Gość mentra562
Ja idąc na wesela najczęściej kupuję wino- praktyczny i sprawdzony prezent. Kwiaty szybko więdną, zaś kupony lotto to jakiś chory wymysł. Bardzo fajne zestawy upominkowe z winem mają na http://www.sklep-wina.pl/category/100,zestawy-upominkowe . już kilka razy podarowywałam Młodym takie zestawy i byli naprawdę zadowoleni.

Kupiłabym kwiaty i to wszystko.Kto Ci takich bzdur naopowiadał że nie daje się teraz kwaitów? Nie jesteś zaproszona na wesele to nie masz zobowiązań.Skąd jesteś?

Gość gosc niedzielny
kwiaty - wystarczy ;)

Gość Zastanawiam się, czy
Moi znajomi 3 lata temu dostali drewnianą skrzynkę, niedużą, wypełnioną drobnymi - po 1,2,5 gr. Fajny pomysł. Ale kwiaty są jak najbardziej ok. Chyba że Młodzi na zaproszeniach prosili o wino, kupony lotto, czy pluszaki, to wtedy ładnie się jest dostosować. Ale jeżeli o niczym takim nie mówili, to zostałabym przy kwiatach. ;)