Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Daga28

Newvitalash lepsza?

Polecane posty

Gość Daga28

Trafiłam ostatnio na konkurs, w którym do wygrania są dość drogie odżywki do rzęs Newvitalash i ciekawa jestem Waszych opinii na temat tego produktu! Ktoś zna, używa, poleca?

Gość gość
Uzywam,ale Revitalash.Wart swej ceny!

Gość olka_k
używam newvitalash od około miesiąca i jestem bardzo zadowolona! rzęsy są mega gęste. widać, że nowe włoski rosną szybciej niż zwykle. zdecydowanie bierz udział w konkursie albo kup :)

Gość Anna Sikon
Nie stosowałam nigdy revitalasz ale kupilam ten newvitalash bo cena była dla mnie bardziej atrakcyjna , naprawde widze juz roznice ale po 3 tygodniach nie bylo jej,wiec ta reklama to troche sciema , juz jest 8 tydzien i naprawde polecam jest duza roznica. dziala dziala :)

Gość AsiaWr
Kupiłam, używam dobrze ponad miesiąc i polecam! 3 tygodnie to chyba zbyt krótko na oszałamiające zmiany, ale po ponad miesiącu widać efekty! Koleżanki zachwycają się moimi nowymi rzęsami - włoski są wyraźnie ciemniejsze i mocniejsze, przybyło dużo nowych rzęs. Dodatkowo używam też Newvitamascara, która nie tylko pięknie podkreśla i pogrubia rzęsy, ale także działa pielęgnacyjnie.

Gość Kasia Maklewska
odzywka nawet działa , stosuje juz drugi miesiąc ale spodziewałam się szybszych efektów !! widząc reklamę na stronie , a maskara d**y nie urywa jak za taka cene ( kupilem zestaw)

Gość gość
Kupiłam dla siebie i trzech koleżanek, żadnej z nas nawet nie drgnęły. Wczesniej używałam Revita lash i miałam mega rzesy już po miesiacu,musiałam je przycinać. Głupio mi wobec moich koleżanek,które namówiłam na spróbowanie tego produktu. Jestem kosmetyczka i wiem jak to stosować, mało tego, w tym opakowaniu nie ma 4,5 ml !!! jest około 2ml

Gość gość
mialam te odzywke i nie dzialala w ogole. W hebe za to dorwalam Beauty Lash Pro bo slyszalalam super opinie i po 4 tygodniach uzywania efekt jest widoczny golym okiem!

Gość gość
Czyli polecacie bardziej NevVitalash czy Revitalash? Bo mam zamiar kupic i nie wiem na ktora mam sie zdecydowac.:(

Gość anastazja1123
To zależy na co się nastawiasz, czy chcesz mieć ładne długie zdrowe naturalne rzesy i mieć zdrowe oczy to kup nevitalash a jak chcesz mieć długie powywijane każda w inna stronę rzesy przy tym jakiejś choroby oczu kup revitalash . Moja znajoma po odzywce revitalash miałam problemy że wzrokiem tz mgła na oczach ... Z tego co wiem i wyczytalam revitalash nie jest dostępny już w USA w Polsce jeszcze jest ale ciekawe jak dlugo. Efekt po rewitalu jest inny niż po nevitalash dlatego te kobiety które wcześniej stosowały agresywne odżywki mogą narzekać, prawda jest taka po odstawieniu revitalash rzesy często wracając o jeszcze gorszej kondycji niż przed kuracja czyli "ladnymi" rzesami możemy sie cieszyć przez 2 - 4 miesiace a po odstawieniu tragedia :( żaden okulista nie zaleci stosowania odżywek agresywnych bo mogą prowadzić do uszkodzenia oka. Osobiście stosuje nevitalash i jestem zadowolona. Pozdrawiam

Gość anastazja1123
"Wczesniej używałam Revita lash i miałam mega rzesy już po miesiacu,musiałam je przycinać" rzesy przycinać?? To po co stosować odżywke??;) Nie jest to możliwe że po miesiącu są tak długie żeby je przycinać . Śmiesznie musialy wyglądać takie przeciętne nozyczkami rzesy;)

Gość marmeledka
Moja koleżanka od kilku miesięcy używa revitalash i ja u niej zauważyłam meeegaróżnice. Odkąd ją znam miała króciutkie rzęsy, a teraz ma długie i bujne. Jakie jeszcze macie opinie nt obu produktów?