Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość CzochrającyBóbr

Przyczepił się mnie taki jeden polaczek

Polecane posty

Gość CzochrającyBóbr

Poznałem przez internet jedną laskę co ma ksywę polaczek. Na początku mi się spodobała bo była wysoka, nawet zgrabna, ale coś do końca i tak z nią było nie tak... problem w tym że ilekroć wejdę na n-k to od razu mnie zagaduje i chce gadać, a rozmowa z nią ogranicza się do używania w kółko Macieju tych samych zwrotów. Stale tylko "no pewnie", jak napsizę o jakimś zdarzeniu to napisze "o rany", a jak napiszę jakąś ciekawostkę to "ale numer". A mnie na serio nie satysfakcjonuje taka rozmowa z półinteligentem. Dla mnie rozmówca musi się wysłowić choćby na tyle, aby napisać coś od siebie, coś dodać, jakąś anegdotę przywołać a nie tak jak to pisze polaczek... W dodatku co jakiś czas pisze mi SMSy o treści "Cześć, co u Ciebie" albo "Cześć, co porabiasz". Męczące to jest, bo ja na serio nie zawsze mam jak odpisać, poza tym jak chce się dowiedzieć co u mnie to niech sama napisze po krótce co u niej słychać, a na końcu doda "A u Ciebie co", a nie robi tak jak robi... Po prostu mam jej dość, a nie chcę być niedelikatny i napisać jej brzydko, lecz zależy mi abym takich SMSów nie dostawał i ilekroć wejdę na n-k nie chcę być zaczepiany!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować