Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ale się wkurzyłam!Facet Zabiera na wycieczkę matkę....SZOK

Polecane posty

Gość gość

ja wiem, ze to maminsynek, no ale bez przesady... mielismy razem jechac, zrobic wypad za miasto i ta franca sie dowiedziała i tez chce jechac,a on ja zabierze....i cały dzien zmarnowany bo pewnie ona sie xle poczuje i trzeba bedzie zaraz wracac...zastanawiam sie czy jechac w ogóle...

Gość gość
hallo

Gość gość
Ja bym nie pojechała. Nie odgadujesz się nią, źle się czujesz w jej towarzystwie- OLEJ TO. Jak pojedziesz raz będziesz musiała ciągle... musisz jasno dać do zrozumienia- NIE, NIE CHCĘ. Niech sobie jadą sami. Najlepsza jest terapia szokowa. Ja kiedyś tak zrobiłam- tz. miałam urwanie głowy w pracy i robiłam byle jakie, szybkie obiady- makaron z warzywami, jakaś zupka czy naleśniki. Co zrobił mój "książe"? Nie, nie wziął się sam do garów. Zaczął jeździć do mamusi. Mamusia w 7 niebie- że synuś taki niedokarmiony, ja taka okropna, a ona cudowna. Co zrobiłam? Zero awantur, pretensji. Jak tylko wróciłam szybciej z pracy- przepyszny obiad, deser. Dla MNIE. Jego wysłałam do Mamusi. Plus awantura.

Gość gość
chyba nie pojade a tak cholera chciałam! Dwa miechy na to czekałam, ona specjalnie to zrobiła, mogła jechać kiedy indziej to akurat wybrała sobie teraz, jak mielismy jechać razem, ja i on! Jestem zła jak chooy!

Gość gość
jak mozna być tak bezszczelnym żeby się komuś wpychać na krzywy ryj w plany? oczywiscie zaraz wrócimy bo ona sie źle poczuje i bedzie chciała wracac....dno

Gość gość
a Twój chłopak to pipa wołowa? czy co? Wiadomo,że wyjazd we dwoje ma swój "romantyzm" a z mamusią to można co najwyżej w dziecięctwie jeździć.

Gość gość
włąsnie wkurzył mnie tym nieziemsko! to pierwsza taka sytuacja odkąd razem jesteśmy!

Gość MasloSmietankowe
nie jedz - nie pasujesz do tej rodziny :D

Gość babka z piasku
To provo ! Paręnaście dni temu był podobny topic tylko, że mama faceta "na krzywy ryj" uparła się że pojedzie z młodymi na wakacje.

Gość gość
to nie prowo, niewiem co to za temat tu był! no ludzie, dzis sie dowiedziałam o tym jak zadzwonił i powiedział, że "mama z nami pojedzie"....szlag by to!

Gość hiphop4
powiedz,że Ty bierzesz w takim razie zabierasz ojca, matkę...albo kogoś kogo on nie lubi :)

Gość gość
Czytam tematy o wrednych teściowych i uczę się jak taką nie być ;-) Mam nadzieję że nie będę taką zaborczą francą i nie obrzydzę życia synowej.A na twoim miejscu autorko nie pojechałabym na tą wycieczkę.

Gość marta,222222222222222
a co to znaczy facet???nie lubie takich prostackich okreslen....jest albo mąz,albo narzeczony albo sympatia -przyjaciel.... i ile macie lat,jakis staz związku????????????? nie zapomne jak 8 marca -w dzien kobiet sluchalam radia zet...i byl konkurs -kto zadzowni dostanie romantyczny wekend we dwoje w nosalowym dworze....i dzowni jakis Michal,lat 30..."huuraaa wygralem...w koncu cos wygralem,pierwszy raz...huuuraaa"...Spiker "Michale powiedz nam z kim pojedziesz-z zoną czy dziewczyną"?....Michał:"yy,z mamą" :O i to bezcennne 5 sekundowe zaniemowienie spikkera i cisza na antenie :D hahahaha

Gość gość
Jesteś głupia i bez kultury osobistej.

Gość gość
Jezeli to nie prowo,to i tak na poziomie prowo :O

Gość gość
Zróbcie trójkąta!

Gość gość
05.07.13 [zgłoś do usunięcia] marta,222222222222222 a co to znaczy facet??? v v Jeszcze przed wojną w żargonie przestepczym słowo "facet" oznaczało kogoś konkretnego.......mianowicie klienta prostytutki.:D:D Ale who cares about today??....takie czasy mamy:D

Gość gość
no to wspolcuje, jesli tak nienawidzisz przyszlej tesciowej. Po co sie pchasz w taki zwiazek? macie byc rodziną. Moja tesciowa jest super i wlasnie ja jutro zabieramy na wycieczke - noz przeciez to czlowiek! Lubie z nia pogadac - nie wyszlabym za faceta z durnej rodziny.

Gość gość
ja mam inne zdanie na ten temat.To swiadczy o Twoim facecie,ze ma szacunek do matki,dalej zony,dalej kobiet.Moj by nie wzial.Dlatego,w tym roku ja sama z mama jade na wakacje,pewnie moj nie wytrzyma i sie przylaczy ;)

Gość gość
"nie wyszlabym za faceta z durnej rodziny."-tak sobie pomyslalam,ze moj to ma dosyc durna rodzine,ale matke do rzeczy ;-)