Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja corka ma 7 miesiecy i jeszcze sama nie siada. Martwie sie !!!

Polecane posty

Gość gość

kiedy wasze dzieci zaczely same siadac ? wg lekarki jest wszystko OK, kiedy dam jej raczki to siadzie, ale sama nie potrafi. Lekarka twierdzi ze dziecku jest najtrudniej siasc, latwiej wstac i ze jest wszystko w porzadku.

Gość gość
moja ma 8 i nie siada jeszcze sama z leżenia..jakoś nie przyszło mi do głowy że to problem....bo raczej nie jest..daj dzieku czas, jeśli ogólnie widzisz że się zmienia i rozwija!

Gość gość
to nie problem... przekreca sie chociaz na brzuch i plecy?

Gość gość
ja mam wcześniaka-35tc i powiem ci coś z całego serca, do neurologa TYLKO w ostateczności, wiem, że to ponad 30 lat temu bylo, ale podczas badania mojej ciotce uszkodził doktorek staw biodrowy. My z racji tego że wcześniak mamy zaleconą konsultację neurologiczną, chodzimy prywatnie, ale coś mnie podkusiło, żeby iść RAZ na kasę chorych i na szczęście wszystko się dobrze skończyło, bo gdy go badała złapała za nóżki i trzymała wiszącego do góry nogami. Każde dziecko ma swój czas i jeśli pediatra mówi że jest ok to jej zaufaj ;)

7 miesięcy to jeszcze nie pora, by się zamartwiać...

Gość gość
no coś Ty, nie masz się czym martwic. Mój synek zaczął sam siadac z raczkowania jak miał 8 miesięcy. Wtedy też zaczął wstawac, chodzic przy meblach.

Gość gość
Moja usiadla jak miala 10 miesiecy, wczesniej zaczela raczkowac (chyba 8-9 miesieac), a chodzic jak miala rok. WIEC SPOKOJNIE