Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ola12345gfhfgh

Faceta się nie da zmienić

Polecane posty

Gość Ola12345gfhfgh

a ja znowu będę próbować. Nie wiem jak. Ograniczę czułość. Poczekam z seksem. Wszystko po to by zmienić jego chore poczucie humoru.

Gość MasloSmietankowe
I nawet kiedy będę sam Nie zmienię się, to nie mój świat Przede mną droga którą znam, Którą ja wybrałem sam Tak, zawsze genialny Idealny muszę być I muszę chcieć, super luz i już Setki bzdur i już, to nie ja I nawet kiedy będę sam Nie zmienię się, to nie mój świat Przede mną droga którą znam, Którą ja wybrałem sam Wiesz, lubię wieczory Lubię się schować na jakiś czas I jakoś tak, nienaturalnie Trochę przesadnie, pobyć sam Wejść na drzewo i patrzeć w niebo Tak zwyczajnie, tylko że Tutaj też wiem kolejny raz Nie mam szans być kim chcę I nawet kiedy będę sam Nie zmienię się, to nie mój świat Przede mną droga którą znam, Którą ja wybrałem sam Noc, a nocą gdy nie śpię Wychodzę choć nie chcę spojrzeć na Chemiczny świat, pachnący szarością Z papieru miłością, gdzie ty i ja I jeszcze ktoś, nie wiem kto Chciałby tak przez kilka lat Zbyt zachłannie i trochę przesadnie Pobyć chwilę sam, chyba go znam I nawet kiedy będę sam Nie zmienię się, to nie mój świat Przede mną droga którą znam, Którą ja wybrałem sam (2x)

Gość gość
co to znaczy chore poczucie humoru?

Gość Ola12345gfhfgh
są wakacje, to sie pobawie jesli okaze sie ze nie umie sie zmienic to to sie rozpadnie, trudno. teraz juz sie tak nie angazuje. nie wolno mi

Gość Ola12345gfhfgh
raz wysmiewa moj wygląd niby zartem a z drugiej strony mowi ze jestem piekna. ale ja nie rozumiem jego spaczpoego poczucia humoru. niestety jest typem ktory mi sie podoba - przystojny, podnieca mnie, silny, wesoly, troszczy sie, nie zalezy mu na jednym bo nie dobiera sie jak inni ktorych spotykalam. tylko to durne poczucie humoru,. juz mnie przepraszal kilka razy, mowil ze on taki jest i ze juz tak zartuje. no ale soryy... pobawie sie z miane przez te wakacje, jesli sie zmieni bedzie skarbem, jak nie to to nie ma racji bytu

Przepraszam bardzo, ale w takim razie kochasz jego jakim jest czy jakąś wyimaginowaną postać, do której chcesz go podciągnąć?

Gość Ola12345gfhfgh
zdaje sobie sprawe ze nie ma idealow, moj poprzedni chlopak tez mial tylko jedną wadę ktora nas podzielila - nie pisal prawie w ogole smsow - to mnie zabilo poniewaz ja duzo smsuje ze znajomymi, nawet przyjaciel czesciej do mnie pisal, a ex w ogole i nie widzial problemu obecny - dziwne poczucie humoru spotykam przystojnych mezczyzn bliskich idealow i tylko jedna wada ktorej nie moge zniesc wszystko niszczy

Zerwałaś z kimś bo za mało do ciebie smsował? Ten temat to chyba jakaś ściema jest...

Gość Ola12345gfhfgh
Powiem ci ze jesli zmieni te wade to bedzie z nim idealnie. ale to prawie ze niemozliwe,wiem, bo facetow nie da sie zmienic. no ale moze uda mi sie go namowic by ograniczyl swoje chore zarty do tej jednej. no zobacze. bede go "cwiczyc". najlepsze jest to ze ja np sie dla niego nie zmienie. no i tak tu ze mna jest. nie umiem akceptowac wad partnera

Gość Ola12345gfhfgh
nawojka, hmmm wiem ze to dziwnie brzmi, ale byl to facet ktory jak sie ze mna spotkal byl idealny, znalam jego rodzine, czesto mnie do niej zabieral, ale brakowalo mi momentow zeby do mnie napisal gdy nie bylo go w poblizu. a on nie lubil smsowac. a ja potrzebowalam kontaktu. no taka juz jestem. lubie gdy ktos sie mna interesuje. obecny wlasnie tak robi - zawsze pisze pierwszy, pyta jak mi mija dzien, robi to czego poprzedni nie robil - troszczy sie nawet gdy go przy mnie nie ma

Gość Ola12345gfhfgh
Nawojka, spróbuje go zmienić, ale to trudne, bo rozmawiałam z nim na ten temat. On po prostu nie rozumie że czasem zachowuje sie obraźliwie. On mysli ze sie ze mną droczy i ze to jest fajne. Pobróbuje jeszcze go zmienic, choc wiem ze to niemozliwe. ale moze jest cien szansy ze jesli mu bedzie na mnie zalezalo to opgraniczy durne teksty co do mojej osoby

Gość Ola12345gfhfgh
jeszcze inny ex tez mial jedną wade- byl za bardzo towarzyski to dziwne, sama nie jestem idealem a chce zmieniac ludzi na idealow.

Gość Ola12345gfhfgh
ktos jeszcze sie wypowie?