Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Goraca Zuzia

Polskie psy ogrodnika

Polecane posty

Nie rozumiem polakow.....zawsze widza same wady w rodaczkach, wszystko I'm zle, bo za gruba, bo za chuda, za male cyce, za duze, za stara, za blond, za ciemna itd.....wyzywaja rodaczki od wiesniar, pasztetow I koorew, wiec znaczy to, ze ich nie chca....a potem pluja jeszcze wiekszym jadem, jak widza owe "pasztety" I wiesniary za raczke z nie-polakiem. Takie psy ogrodnika....sami nie wezma I innym by zalowali Panowie, jestescie poojeebani!!!! A paniom sie nie dziwie, ze nie chca rodakow....sama tez nabralam obrzydzenia po kilku akcjach I wyzwiskach od obcych mi rodakow, tylko dlatego ze smiem miec znajomych nie-polakow, bo napewno daje wszystkim naokolo ....ZALOSNE!!! A gdyby nawet, to co? Przeciez I tak wg polskiego Romeo jestem koorfa!!!

Gość ksiengowy mafii
nie przejmuj sie dziecko, chlopcy w wieku dowolnym maja spora sklonnosc do projekcji wlasnych strachow i zboczen na otoczenie

Gość saaalem
wiek dowolny, jest dobry ;)

A Polki w obcokrajowcach widzą same zalety;) Ja nigdy nie powiedziałem złego słowa na Polki (in general) i raczej nie znam takich facetów, więc nie wiem, skąd te wnioski

Gość saaalem
Pewnie stąd przyjacielu, że Zuzia mieszka poza naszym pięknym krajem ;) Zuziu co Cię tak zdenerwowało ? Skoro już podjęłaś decyzję, że nie Polak ?

Ja nie mieszkam poza naszym pięknym krajem, ale spędzałem tam niemal każde wakacje i raczej męska część moich współtowarzyszy niedoli z wyraźnym uznaniem mówiła o Polkach

Gość saaalem
gdzie tam ? :) a tak poza tym miło Cię widzieć rzadko tu zaglądam, a Ty jesteś pierwszą osobą którą czytałam na ero ;)

Gość Polka ...
Ja gustuje w Polakach , uwazam , ze wszystko zalezy od kultury osobistej , poziomu wyksztalcenia I aparycji .

Tam miało być w cudzysłowie - chodziło mi o Szwecję, Danię, Irlandię i Finlandię; ogólnie o "zagramanicę"... To prawda, że jesteśmy o was zazdrośni, gdy interesujecie się cudzoziemcami, ale to właśnie dlatego, że jesteście niesamowite. Bo przecież, gdybyśmy uważali was za koorwy, to nie komentowalibyśmy tego... Dzięki, a Ty miałaś wcześniej jakiś inny nick?

Gość saaalem
Brahmin miałam i mam całą gamę nicków ;) Ale czy to ma jakieś znaczenie ? Nie ma mnie tu często. Zuziu w tym co mówisz jest coś zastanawiającego, bo słyszałam już takie opinie. To smutne bo jakoś inne narodowości potrafią się trzymać za granicą "razem" a My nie, niestety.

Daleki jestem od uznania wszystkich Polaków z UK za buraków. Myślę, że to typ zachowania kolesi, którzy nie potrafią zawalczyć o kobietę i czują się przegranymi... Ja nie mam raczej problemów z Polkami, które zakochały się w obcokrajowcach

Ma jedynie takie znaczenie, że chciałem wiedzieć, czy Cię znam;)

Gość Polka ...
Ja tez mieszkam poza granica naszego pieknego kraju i nigdy sie nie spotkalam z negatywna opinia Polakow o swoich rodaczkach , a raczej przeciwnie .

Gość saaalem
Nie, nie znasz mnie jeszcze :) Po prostu rozmawialiśmy kiedyś na jakimś temacie

Do Polka......a moze sie nie spotkalas z takimi opiniami, bo sie prowadzasz z naszymi. Jakby ci tak nagadali, to pewnie bys zmienila zdanie......ktoz to wie Przeciez nie beda sobie robic pod gorke, bo chca dalej korzystac.......bez urazy

Gość gość
zuzia A co ty sobą reprezentujesz ? Opisz siebie w kilku zdaniach ?

Tzn co....? Ile mam lat? Jakie wymiary I ile waze? Bo tylko to wiekszosc interesuje.....wyglad Ale napisze ci, ze tzw pasztetem nie jestem I nasi sa zainteresowani.....jednak ja nie jestem I moze w tym problem (oczywiscie nie moj) I te wyzwiska. Za duzo kompleksow, wodki, narzekania, krytyki I pesymizmu. Wole sie otaczac optymistami....po prostu

Do brahmin........nie bola tylko draznia. Nie lubie jak ktos sie wpier**** w moje zycie I chce mi mowic co moge, a czego nie. Doslownie jak muslimy...

Nie musisz tego lubić, ale powinnaś się z tym pogodzić, bo zawsze ktoś będzie wpierdalał się w Twoje życie - niestety dla większości i własne życie jest za mało interesujące, by się na nim skupić

Gość Polka ...
Zuzia ja mieszkam w kraju gdzie sa ludzie z roznych kultur , narodowosci , wyznan i naprawde nigdy sie nie spotkalam z negatywna opinia o Polkach . Wszystko jedno czy sa to rodacy , czy obcokrajowcy , nie wiem dlaczego masz takie zle doswiadczenie , ale widocznie obracasz sie w nieodpowiednim towarzystwie .

No nie wiem.....naszych uniknam na kilometr, bo wiadomo czym to pachnie No coz, nie zawsze ma sie wplyw na to, kogo sie spotka w poblizu. Znajomych na szczescie mozna sobie wybrac

Mysle, ze po kilku akcjach.....juz sie uprzedzilam do naszych I chyba tak zostanie. Pogadac tak, ale to by bylo na tyle......nie przemoge sie chyba

Gość Polka ...
Zuziu pamietaj , ze wszystko zalezy od czlowieka , jego charakteru , kultury osobistej , wartosci jakie reprezentuje , a nie od narodowosci .

Gość Polka ...
Cukierek ja spotkalam sie w zyciu z roznymi ludzmi i wiem , ze duze znaczenie w ksztaltowaniu czlowieka ma wychowanie , wartosci jakie zaszczepia w nim rodzice , ale rowniez wyksztalcenie , obycie , a nie kolor skory , czy narodowosc . Nie mozna tu mowic , ze Polacy sa zli , wulgarnii owszem sa takaowi , ale to nie jest nasza cecha narodowa , jest to cecha ludzi prymitywnych pochodzacych z roznych krajow .