Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusss18

czy jestem w ciąży??????????

Polecane posty

Gość agusss18

Witam! Spoznia mi sie okres 5 dzien, boje sie ze jestem w ciazy choc mam 18 lat to mialam ogromne plany na przyszlosc studia itp. to nie odpowiedni czas na dziecko mimo ze moj chlopak jest pelen nadzieji na dzidzie. Stosuje ze swoim partnerem seks przerywany lub z prezerwatywa i jestem pewna ze nie konczyl we mnie. Przedwczoraj robilam test i wyszedl negatywnie wiec poszlam wczoraj do ginekologa i nie powiedzial mi nic konkretnego kazal brac mi folik i czekac jeszcze 2 tygodnie! ( Nie wytrzymam takiego napiecia jeszcze tyle czasu!) Nastepnie mam powtorzyc test i stawic sie u niego... Powiedzcie mi czy mozliwa jest ciaza w moim przypadku gdy nie bylo wytrysku we mnie??? Czytalam duzo o tym i podobno wydzielina ktora mezczyzna wydziela podczas stosunku zawiera plemniki i moze sie zdarzyc ze ktorys zaplodni komorke jajowa. Czy to jest mozliwe prosze o pomoc:(((((

nie weiem czy to mozliwe ale jesli masz watpliwosci to zrob wyniki na bete hcg i jesli bedzie podwyzszona to najprawdopodobniej ciaza, tez slyszalam taka wersje jak ty ale czy to prawda naprawde nie mam pojecia

Gość agusss18
bylam dzis na badaniu krwi i wynik byl ujemny, nie wiem co robic objawy wciaz mam takie same i miesiaczka sie nie pojawila:((((

Gość gość
To jak beta ujemna to na 100% nie ma ciąży.