Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci za mało wymagaja od kobiet ?

Polecane posty

Gość gość
obslugujcie sobie co chcecie:o ale tu mowa o facecie do zwiazku do zycia co mam wyjsc za maz za budowlanca, pilota, operatora betoniarki?:D itp itd?

Gość gość
do pani wyzej budowlaniec , pilot czy operator betoniarki przynajmniej ma prace i pieniadze z tego co przeklada sie na to ze jest zaradny :D a taki magister po studiach tylko co najwyzej zasilek z urzedu potrafi brac haha!

Gość gość
gość pracujemy sprzatamy pierzemy gotujemy rodzimy dzieci wychowujemy dzieci nie wiem co jeszcze chcecie od nas xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx I D**Y DAJEMY ORAZ POZWALAMY NA TO ABYSCIE SPUSZCZALI WASZA WSTRETNA SPERME W NASZE KROCZA TO WYSTARCZY OBRZYGANCE WY

kazdy moze wymagac w swoim zakresie;-)

Gość niespodzianka!
Wyjaśnijcie mi to, jak to działa. Wy wybieracie się na podstawie wymagań, a kiedy postanawiacie się zakochać? Jak już wszystkie kryteria są sprawdzone? A jeżeli przejdzie kobieta/mężczyzna 50% warunków do spełnienia to zaczynacie się zakochiwać a jak okaże się, że jednak pozostałych 50% nie jest w stanie spełnić to wycofujecie zakochanie? :D Jak to kurcze działa, bo ja już się gubię z tym jak większość z Was się dobiera... Z tą Waszą warunkową miłością, nic dziwnego, że związki padają...

Gość gość
niespodzianka! w jakim ty swiecie zyjesz dziewczyno ? Ludzie kochaja za cos nie wbrew czemus ! nie ma bezwarunkowej milosci :)

Gość niespodzianka!
No ja nie wiem, ale masz rację, ja trochę w innym świecie żyję :) Dlatego tyyyle z Was tęskni do pierwszej miłości, bo była czystsza niż to co próbujecie robić, dobierać się na podstawie opłaca się czy nie opłaca...

Gość niespodzianka!
Ludzie sie spotykają i na stół wykładają wszystko co mają cennego, potem się temu przyglądają i mogą stwierdzić, że to co mają plus ich miłość czyni ich bogatymi i gotowym na przeciwności losu jakie ich w życiu spotkają. Cokolwiek wyłożycie na ten stół i nawet jak będzie to po równo, ale miłości tam nie dacie, to caaałe życie będziecie biedakami :)

niespodzianka nie kazdy szuka w zwaizku milosci - taka prawda, sa ludzie ktorzy szukaja sobie partnera-przyjaciela na zycie np.

Gość niespodzianka!
...i w głębi duszy wierzą, że jeżeli będzie tym ideałem to go z czasem nauczą się kochać...

Gość gość
mężczyźni stawiają bardzo niskie wymagania kobietom to fakt ale nawet tych niskich wymagań spora część nie jest w stanie znaleźć mężczyzny dla siebie

Gość gość
Ja mam wrażenie, że właśnie od kobiet wymagają więcej niż od siebie.

Gość gość
no wlasnie wydaje ci sie :P

Gość gość
"ale dzisiejsze kobiety skupiają się głównie na wyglądzie i rzadko kiedy mają coś więcej do zaoferowania. Zwykle faceci, którzy wymagają czegoś więcej są sami." - podpusuje sie pod tym rekami i nogami. Widze, ze kobiety czuja sie zagrozone bo ktos odkryl ich plan. I nie rozumiem dlaczego wyzywacie kogos od konibijcow, tylko dletego, ze siedzi na kafe, lub sie z wami niezgadza, to wg was jego zycie jest beznadziejne ? Prawda jest taka ze 95% kobiet ma wymagania z kosmosu i sa one 10x odwrotnie propoporcjonalne do teog co same moge zaoferowac. Doopa i cycki i to ze od czasu do czasu chcecie sie bzykac nie daje wam zadnej wyzszosci. Szczerze, szukam obecnie kobiety, ale z tymi ktore wygladaja i jak sie z nimi postkam to po 10 minutahc rozmowy mam ochote wyjsc. Zero glebszych tematow do rozmowy, kompletny brak inteligencji, normalnie intelektualna pustynia Gobi. I co mam to cos brac bo mi sie znudzilo walic konia? Sorry ale na mmnie to trzeba zasluzyc niestety.

Gość gość
Doopa i cycki i to ze od czasu do czasu chcecie sie bzykac nie daje wam zadnej wyzszosci. ---------------------------------------------------------------------------------------------Swieta prawda one mysla ze jestesmy tak prosci i malorozgarnieci ze tylko na wyglad patrzymy ? Coraz wiecej facetow rozwija swoje zycie i zainteresowania i dostrzega cos wiecej niz worek na sperme ! Mamy wymagania i bedziemy je mieli tez mozemy a raczej musimy je miec i musimy sie szanowac i nie dawac kobieta na glowe sobie wchodzic ! Szacunek dla tych facetow ktorzy maja wyzsze priorytety :)

Gość niespodzianka!
Smutne to co napisałeś - nagrodo :) A to nie jest czasem tak, że te kobiety przez lata zauważyły, że takim swoim pustym, zachowaniem przyciągają płeć przeciwną (np. na dyskotece), ale nigdy nie pojęły, że to zainteresowanie jest tylko we wiadomym celu...Może one nie wiedzą, że takie zachowanie odpycha pretendentów do stałego związku? Pamiętam jak kiedyś koleżanka dawała mi rady, abym nie mówiła o książkach na imprezie bo odstraszam facetów i rzeczywiście odstraszałam :)

ja wymagam zeby byla dziewica a reszta to wiadomo ze dalej sie ulozy ps bez tatuazy musi byc bez maikajuz musi byc inteligenta :D oczytana :D wyglad to 2 planowa sprawa :D chodz dla mnie bedzie najpiekniejsza kobieta na ziemi !!

Gość gość
Kobiety to cwane istoty wykorzystuja sytuacje i odwracaja ja na swoja korzysc ! Masz racje przez lata nauczyly sie tego ale coraz wiecej facetow sie opamietuje i zaczyna uczyc sie na wlasnych bledach bo duzo ich popelniacie drogie panie :)