Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Acidolac Baby

Polecane posty

Gość gość

Od którego miesiąca życia moge go podać dziecku? Na opakowaniu nie jest zawarta ta informacja za to na internecie czytałam "ulotkę" w, której jest napisane od 4-tego miesiąca...Synek ma kolki, ma 5 tygodni.

Gość gość
Moj mial 11tyd dostawal 2 razy dzienie przy antybiotyku. Moze pol sASZETKI?

Gość gość
Żadna inna mama nie podawała tego probiotyku swojemu dziecku?

Gość gość
ja z okazji kolek podawałam córce Latopic-to też probiotyk, tyle że zalecany dla dzieci z alergią-kolki mogą być przyczyna alergii pokarmowej.Pediatra zaleciła nam go już w ok.4 tygodniu życia. Nie pamiętam co było napisane na ulotce,ale wiemże jest bazpieczny bo nie zawiera żanych dodatkowych składników-słodzików itp.

Gość gość
up

Gość e-rzecznik Polpharmy
Acidolac Baby można podawać już od pierwszych dni życia, ponieważ określenie „Niemowlęta” oznacza dzieci od urodzenia do ukończenia 12. miesiąca życia. Oczywiście trzeba wziąć pod uwagę wszystkie przeciwwskazania oraz środki ostrożności wymienione na opakowaniu zewnętrznym. Zalecam również konsultację z lekarzem pediatrą, ponieważ Acidolac Baby jest produktem, który należy stosować pod nadzorem lekarza. e-rzecznik Polpharmy

Gość gość
Te kropelki są po prostu świetne. Podawałam je swojej córeczce jak ją kolki męczyły i objawy bardzo zelżały.