Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem PRZECIW

Polecane posty

Gość gość

jestem przeciw tworzeniu przez katolików tysięcy bożków, pół bożków, świętych , błogosławionych itd. Każdy Żyd powie wam że Bóg jest jeden a kult maryjny wbrew bożym przykazaniom. Ta szopka jaką teraz robicie z JPII i ogłaszaniu go świętym to już w ogóle masakra będzie jeszcze większy wysyp breloczków, figurek i ołtarzyków z JPII również wbrew bożym przykazaniom :-O Czysty politeizm ..... teraz na mnie psy wieszajcie :D

Gość edi-27
co chcesz od papieża. Był świętym człowiekiem to chyba nie dziwne, że go kanonizują. To nie jest żadna nowość w kościele, tyle osób było już kanonizowanych...

Gość edi-27
szukasz przyjaciela? czuje się taki samotny:-(

Gość Frau Pipke
bo w firmie założonej 2 tys lat temu, dba się o dyrektorów i pamięta

Gość gość
co chcesz od papieża. Był świętym człowiekiem to chyba nie dziwne, że go kanonizują. To nie jest żadna nowość w kościele, tyle osób było już kanonizowanych... nic nie chce od JPII jeśli chodzi o ten temat to wystarczająco dokładnie opisałem do kogo mam pretensje a swoją drogą ów JPII sam wielu obwoływał świętymi więc sam się bawił w tą hucpe również :-O a że był święty ? Święty nie tuszował by pedofilii

Gość gość
niestety ale katolicyzm nie ma 2 tysięcy lat :-O to sekta chrześcijańska powstała nieco później ok IV wieku naszej ery Cesarz Konstantyn uznał że ma byc tak a nie inaczej stąd krzewiono katolicyzm i dostał wsparcie Państwa

Gość Frau Pipke
w końcu sam naprodukował świętych coniemiara, więc i jemu się należy. Najfajniejszy jest ze świętych jest Konstantyn Wielki, całe życie był pogańskim duupkiem, a został świętym. Bardzo lubię św. Antoniego, ten od zgubionych przedmiotów. A ciekawe, od czego świętym będzie pan Wojtyła?