Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inspektor oko

Muszę zajrzeć do tematu który założyła kiedyś Foxy Lady

Polecane posty

Gość gość
Alicja jest super :) Bardzo kobieca !

ranya zrobilem sobie dzisiaj kolejne zdjecie mojego kutasa I pomyslalem, ze jezeli wyslesz mi swoje zdjecie to ja ci wysle swoje bede mogl wtedy ze spokojnym sumieniem swiadczyc ze jestes najpiekniejszą kobietą, o jaką kiedykolwiek otarlem sie w galerii handlowej w warszawie

Jeżeli Ci nie odpowiada, to w jaki sposób Twoje zdjęcie dostało się w ręce osób stąd? Chyba, że to tylko blef...

Gość gość
Że niby co ranya to galerianka ?

Znam je ze zbyt wielu różnych stron, by zawsze odgadnąć, co jest prawdą, a co nie;)

Gość gość
Alicja Nie przejmuj się tym matołem który udaje,że nie kuma jak to działa ! Jeśli faktycznie nie rozumie to jest nieuleczalnie chory ;)

kiedys ranya dostrzegla mnie w galerii i potem pisala o tym sporo na kafe pisala ze jej sie bardzo spodobalem ja niestety bylem troche nieobecny wtedy wiec nie zwrocilem uwagi i teraz nie czuje sie z tym dobrze

pamiętam, rzeczywiście, tak pisałam :) oczywiście to nie byłeś ty ale pamiętam go dokładnie :)...wtedy stwierdziłam, że podniecają mnie mężczyźni z dużym nosem i pociągłą twarzą :classic_cool:

Ranya tacy troche jak moj kon zamienimy sie na zdjecia ? moze i nam cos wycieknie do internetu k***a, juz czuje ten szum w sieci "internet zauroczony niezwyklym wyborem ranyi" "para roku 2013 ranya i jej czarujący towarzysz" "czyj jest ten niepowtarzalny c**j w ustach ranyi" to co ? wymiana ? Ja puszcze to skutecznie dalej

Czarujący towarzysz Ranyi? A jeszcze przed chwilą to Ranya miała czarować?

Gość gość
Czarodziejka to Ala ;) Pozytywna kobieta .

Gość gość
Wolę Alicję ;) Jest bardziej kobieca.

Gość gość
Alicja 🌻;)

Gość Nie umiecie czytać?!
Alicja nie życzy sobie żebyście o Niej pisali!!

Ok, nie wiem, nie oceniam... ale podejrzewam, że wygląd Alicji jest tylko projektem Twojej wyobraźni i pewnie jej nigdy nie widziałeś i nie zobaczysz...

mysle, ze za chwile dostane zdjecie i wtedy bede mogl powiedziec co mysle o ranyi a jezeli ala zdecydowalaby sie rowniez mi cos wyslac wtedy bede mogl wydac opinie niezalezną i ostateczną skonczylyby sie te wszystkie niepotrzebne dociekania spekulacje moj dobry gust jest uznawany w calym cywilizowanym swiecie

Gość gość
Dobranoc Alu ;) Kolorowych !!!

jasne że brnąć, szanse że do ciebie napiszę są bardzo małe, prawie równe zeru :classic_cool: także śmiało możesz już dokonać oceny :) bo wiesz, że ja to w dupie mam :classic_cool:🖐️