Gość Wiola123456 Napisano Lipiec 6, 2013 Witam was wszystkich. Mam 16 lat. dwa lata temu zmarła mi mama. bardzo ciężko mi z tym. tata od zawsze miał mnie gdzieś. nie mieszkam z nim. siostra została moim prawnym opiekunem. po śmierci mamy pojawił się pewien chłopak. zakochałam się w nim na zabój. przyjaźniliśmy się rok a potem zostaliśmy parą. po 10 miesiącach zerwał. miałam wtedy probe samobójczą.z ledwością żyje. brakło mi jednej tabletki. po pewnym czasie straciłam przyjaciółkę. mam starszego brata , który znęca sie psychicznie nade mną i moją siostrą. teraz będzie sprawa w sądzie bo zgłosiłyśmy to na policje. ciągle mi sie coś wali. nienawidzę siebie. wiem ze jestem cieżarem dla siostry w końcu ona ma 25 lat . mogła by założyć własną rodzine. a nie ze ja jestem. nie akceptuje siebie. nie mam ochoty do zycia. znacie moze jakiegos psychologa? ale takiego z którym moge porozmawiać przez internet . ale najlepiej za darmo. bo nie tać mnie. ;<. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach