Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dziewczyny jakim sposobem depilujecie krocze?

Polecane posty

Gość gość

bo ja maszynka i często mam - szczególnie w okolicach bikini czerwone krostki po dniu lub dwóch dniach. Kiedyś depilowałam sie woskiem, ale przez chyba tydzien miałam czerwone okropne krosty więc przestałam.

Gość gość
depilator elektryczny ;)

Gość gość
j golę maszynką ale na sucho. Beż żadnej pianki, mydła, zelu czy czegokolwiek innego bo wtedy krosty gwarantowane. A na sucho jets ok. Czesto tez używam maszynki do ścinania włosów :) nie ejst wtedy super gładko ale jest ok :)

W ciąży jak nie używałam plastrów tylko maszynkę zwykłą to do niej używałam żelu do golenia dla facetów ;) Nivea jakiś taki chłodzący. Nie miałam nigdy krostek po depilacji takiej

Gość gość
ja uzywam depilator elektryczny w okolicach bikini i dzieki temu zadnych krostek juz nie mam.I robie to bardzo zadko bo wloski w tych miejscach juz nie rosna tak intensywnie i boli tylko troszke.

Gość Ja pęsetą ale roboty jest
A ja pęsetą bo lepszy efekt na dłużej :)

Gość gość
Ja gole maszynką z dodatkiem mydła lub żelu do golenia dla faceta. Ale nie pod włos tylko z włosem. Unikam wtedy pojawienia się krostek. No i golę się dziennie przy każdej kąpieli. Mam dosyć tego golenia. Najlepiej bym poszła usunąć włoski laserem :)

Gość gość
pęsetą???ałaaaa! :D na sucho też nie wiem jak to robicie bo to przecież podrażnia skórę strasznie :O ja gole maszynkami jednorazówkami, używam żelu do higieny intymnej. Nie mam problemu z krostami :)