Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

Współcześni mężczyźni nie potrafią zdobywać kobiet

Polecane posty

wiedzie mi się wręcz wybornie, w końcu świeci słońce wtedy kiedy mam czas z tego korzystać :D życie nagle stało się piękne (pewnie zmienię zdanie przy pierwszym poparzeniu słonecznym :P) a co u Ciebie, anonimowy gościu? :D

Gość Blondas z Krakowa
A polskie kobiety są naburmuszone i obrażone na cały świat

Gość gość
Moorland no bo to są biedne żuczki które czują się dyskryminowane. Pierwszy raz w historii czegoś się od nich wymaga i biedni sobie nie radzą, nawet nie wiedzą jak tu podejść do kobiety. Nie wystarczy samo to, że są xxx Od mężczyzn zawsze się dużo wymagało. Dlaczego mówi się "nie płacz jak baba" ; "masz jaja"; "bądź mężczyzną"... To od mężczyzn zawsze wymagano odpowiedzialności, dojrzałości, zaradności i wielu innych cech potrzebnych w życiu. Od mężczyzny wymaga się by spełniał wymagania, które powinny spełniać 2 osoby. Dodatkowo współcześnie te wasze absurdalne "wymagania" typu: "prawdziwy mężczyzna zaczyna się od 190 cm wzrostu"; czy mimo takich samych możliwości ekonomiczno-społecznych nadal wymagacie by to mężczyźni byli jedynymi żywicielami rodziny, wiele z was również wymaga łączenia tradycyjnego modelu rodziny z tym współczesnym tj. facet utrzymuje + kobieta nie robi nic w domu przecież nie jest kurą domową czyli de facto na mężczyznę spada odpowiedzialność za wszystko i wszystkich najlepiej jakby miał oczy dookoła głowy i jedno w d***e = po co zdrowo myślący mężczyzna miałby pakować się w taki układ czy związek?

Gość gość117
A dziękuję wszyscy zdrowi :) Tak to prawda słońce świeci pięknie na naszej wyspie ;) U Ciebie tam na północy zawsze było chlodniej więc korzystaj sympatyczna Pani ;)

Jakoś nie znam takich modeli rodziny, dziwnym trafem wszystkie udane związki jakie znam praktykują równość partnerów - oboje zapieprzają w pracy, oboje zajmują się dziećmi, oboje myją gary. Na co dzień nie widzę tych mitycznych trudów mężczyzny będącego jedynym żywicielem rodziny :D

No tak!!! Czasy takie że? ..... mężczyzna nie musi już na konia siadać, blaszanego garnituru na siebie wkładać, czapki żelaznej też i za rycerza robić. Panienki w basztach nie pozamykane, dziewic jak na lekarstwo. No świat na psy zszedł!!! Totalnie. Wszystko łatwiejsze, prostsze jasne bez ceregieli więc? ... P co zdobywać kobiety jak nie trzeba się o nie jakimś żelastwem po głowach naparzać na ziemi ubitej przy pospólstwa wiwatach. Romantyzm szlag trafił a romantycy na portalach łzy wylewają że ich kobietki nie chcą. Co zatem? Witamy w XXI wieku i tyle!!!

Gość gość
Niestety współczesne kobiety nie są warte by się o nie starać ,a na sex to same pakujecie się do wyra więc po co się mamy starać? Nie ta to inna , ale zawsze jakaś się znajdzie która będzie chętna na numerek... Związek? po co? żeby ciągle wysłuchiwać Waszych pretensji? FOCH bo poszedłem z kolegami na piwo , FOCH bo spóźniłem się o 5 minut , FOCH bo zapomniałem o rocznicy i tak w nieskończoność można by wypisywać.... Jak znajdę fajną normalną i wyrozumiałą kobietę to stanę na uszach by ją zdobyć....

Na szczęście nie siedzę tak bardzo na północ żeby mi było bardzo zimno, teraz słoneczko już od dłuższego czasu przygrzewało (ale oglądałam je za oknem).

Znam tylko jeden taki związek: Ona studiuje prawo i musi się uczyć. On zarabia na życie, gotuje obiady dla dwojga (ona nie am czasu, bo studiuje poważny kierunek), załatwia wszystkie sprawy. Autem jeździ oczywiście ona (mimo że uczelnie ma pod nosem), a on 2 autobusami dojeżdża do pracy. Z tmy, ze ten facet nei narzeka, sam taką kobietę wybrał i jest przeograomnie szczęsliwy. To jest ten jeden jedyny wyjątek. Ewenement.

mnie kobiety maja za podrywacza chodz ja uwazam ze jestem naturalny szczerze to nie wiem co robie ze tak mnie nazywaja :) jestem mily serdeczny fakt nie poznalem jeszcze swojej fikusniej brunetki czy blondynki no ale czas pokarze moze kiedyś fiku mikku takka kobieta jak ty daje mi nadzieje ze sa jeszcze kobiety ktore szukaja milosci a nie f**kingfriendów do łozka :D pozdrawiam Cie serdecznie robi mi sie cieplo na sama twoja mysl dajesz nadzieje nawet jesli jestes kureczka domowa to musisz ten dom ogrzewac a to mi sie podoba !

Prawdę mówiąc to wydaje mi się, że jest różnica między podrywem, a zdobywaniem. Podryw to okazanie zainteresowania, sprawienie, że druga osoba to zainteresowanie odwzajemni. Zdobywanie to już adoracja, wykazanie się motywacją żeby wypaść dobrze w oczach tej drugiej osoby - i tu masa facetów pada jeden za drugim.

Gość Blondas z Krakowa
Co z tego że poznam jakąś babkę jak ona mnie zdradzi po kilku latach z najbliższym kumplem a potem będzie udawała że jest ok? Za dużo było takich przypadków.Ja też wolę pozostać singlem.

Gość Blondas z Krakowa
tzn.po kilku miesiącach a nie latach.

Moor, z podrywem też jest ciężko, ale tu jeszcze część panów sobie radzi, ale zdobywanie to już katastrofa :(

Gość gość117
Dziewczyny :) Dramatyzujecie :)zupełnie niepotrzebnie ! Czyli obie jesteście samotne ?tak pewnie jest :) A gdzie Was Ci faceci mają podrywać i adorować ? Czy jesteście atrakcyjne umysłowo i fizycznie ;)?

fiku mikku żałuję ze tak daleko mieszkasz z chęcią poznałbym ciebie ale z doświadczenia wiem ze odległość zabije najpiękniejsze uczucie :(

Gość gość
kobiety więcej wymagają niż mogą dać i do takiej nikt nie podejdzie to chyba logiczne.

ja nie jestem samotna, ale nie mam tego napisanego na czole i faceci czasem podchodzą. Szczerze mówiąc nawet gdybym samotna była to nie zainteresowałabym się takim podrywem :P

a co do atrakcyjności - z charakteru nie jestem atrakcyjna, bo kawał suki ze mnie, ale tego też nie widać. :D

Gość gość117
Aha czyli w realu podryw niedobry :) To pozostaje kafe ? Tak to można czekać jak fiku mikuu kilku lat .

jesteście zdrowo poyebani walikonie :) narzekacie jak stare dziady, nie dziwota jak nic sobą nie reprezentujecie to nikt sie wami nie interesuje. Bycie miłym i dobrym to jest nic, za to nie wyżyjesz. Chyba że sam... Tak marudzicie i narzekacie a założę się że wielu z was nigdy na randce nawet nie była...

jesteście zdrowo poyebani walikonie :) narzekacie jak stare dziady, nie dziwota jak nic sobą nie reprezentujecie to nikt sie wami nie interesuje. Bycie miłym i dobrym to jest nic, za to nie wyżyjesz. Chyba że sam... Tak marudzicie i narzekacie a założę się że wielu z was nigdy na randce nawet nie była...

nie potrafią - dla większości liczy się tylko numerek w kiblu reszta przekracza rozmiary ich wątłych umysłów 💤

Gość gość
Lars zamknij sie rochaczu 🖐️ :o

znam więcej brunetek niż prawdziwych brunetów więc średnio pomogę :classic_cool:

idź do parku podrywać brunetów o ile w ogóle tacy tam będą, ja widuję tylko matki z wózkami, staruszków i rozwrzeszczone nastolatki :classic_cool: