Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wróżę

Polecane posty

Gość gość

chol......a wróżę sobie z kart i wyobraźcie sobie, ze mi się sprawdziło. Wyszło mi że przyjaciel załatwi mi korzyści i wiązać się z tym będą pieniądze - zadzwonił telefon - znajomy załatwił mi pracę. Wyszła mi podróż, przemieszczenie się - praca jest za granicą. Wyszła mi karta kiepskiego zdrowia - problemy z narządem rodnym - zaczął mnie boleć brzuch - mam cystę. Chciałam jechać z koleżanką w kartach żadnej baby nie było - 2 mi odmówiły... Bać się???

Gość 00001gość
powróż mi, a powiem czy powinnaś się bać. jeśli mi się sprawdzi, to zacznij się bać, jeśli nie spoko, wyluzuj :P

Gość gość
No ale datę urodzenia mi podaj i imię bo chyba inaczej to znowu może mi wyjść ha ha.

Gość propublico
wróżenie pochodzi od Złego. I co z tego że sie sprawdziło skoro wrózenie jest złe. Nie wróż więcej.

Gość 00001gość
23 czerwca 1992, Marlena.

Gość gość
To ja tez chce ;) zobaczymy co o mnie ci karty powiedzą :)

Gość gość
14.06.1980 Urszula ;)

Gość gość
to i ja chce Agnieszka 7 wrzesien 83r:)

Gość Ania (15.08.1981)
To ja poproszę o wróżbę. Chciałabym wiedzieć czy moja sytuacja materialna poprawi się i czy wkrótce spotkam mężczyznę z którym będę szczęśliwa. Z góry dziękuję :)

Gość gość
Marlena wyszło mi tak: Obok ciebie jest mężczyzna, który czegoś od ciebie chce, poprawi twój los lub ogólnie zwiastuje poprawę losu. Masz póki co ustabilizowaną sytuację. Obok ciebie jest jaka mała droga, wyjazd niezbyt daleki. Może wyjście. W owej drodze będą problemy. Poza tym opóźni się wiele spaw (na później). Obok ciebie jest mściwy człowiek wiążą się z nim zmiany. Sygnalizuje wiadomość z zaskoczenia. Masz obok siebie parę wiążą się z nią kłopoty i zmartwienia z kobietą wiążą się plotki to starsza osoba. Niestety nic konkretnego.

Gość 00001gość
Dziękuje! Daj mi maila a powiem ci czy się sprawdziło :)

Gość gość
To teraz moja kolej ( Urszula ) Proszę i dziękuję :) :) :)

Gość gość
Gabriela 1.3.1984, czy mężczyzna, z ktorym sie spotykam to ten jedyny?

Gość gość
Marta 07.11.93 tak ogolnie co u mnie i jak sprawy miłosne?

Gość gość
Urszula patrzysz w dobrą kartę, niestety jest odwrócona. Oznacza nieporozumienie w relacjach z ewentualnym partnerem, rozczarowanie miłosne lub/i po prostu złą kondycję emocjonalną lub kompleksy. Pech, który za tobą chodził w kwestiach zawodowych, osobistych, finansowych odwróci się a jest ci to potrzebne bo karty zwiastują problemy. Dzięki temu wyjdziesz z nich obronną ręką. Czeka cię jakaś wiadomość z zaskoczenia.

Gość gość
Dzięki zobaczymy co to będzie :)

Gość karla 897
ja tez bym chciala powrozysz mi tez?

Gość gość
Agnieszka 7 września. Czeka cię niespodzianka, chwilowa radość - korzystaj. w kartach widać kobietę z rodziny, która otacza cię opieką. Wiążą się z tym dobre widoki na przyszłość. Sama karta zwiastuje też jakąś dobrą partię w twoim otoczeniu, byc może owa kobieta cię z nia zapozna. Uważaj na zdrowie. Może nastąpić jakieś pogorszenie ale karty nie mówią o niczym poważnym. Kart pokazują inną krewną, która wiele ci obiecuje ale są to słowa bez pokrycia.

Gość gość
martyna 31.12.1992 kiedy poznam miłosc mojego zycia?

Gość jatezprrrrosze
To ja też, prosze... Natalia, 29.04.1996

Gość gość
Ania (15.08.1981) Obok ciebie jest kilku mężczyzn i i kobiet. Pierwszy z nich czegoś od ciebie chce i może poprawić twój los, może też po prostu zwiastować poprawę losu. Drugi jest człowiekiem z mniej waznego urzędu. trzeci z kolei jest kimś z kim wiążą się korzyści zawodowe, finansowe. Jest starszy i może oznaczać przyjaciela lub znajomego. Nie widzę niestety kart mówiących o związku czy wielkiej miłości. Wiele spraw ci się opóźni. Możliwy jest bliski wyjazd. Kobietą jest ktoś z rodziny - opiekunka. Widze człowieka w mundurze z którym nie masz dobrych relacji. Stoi koło twojej "opiekunki" wiążą się z nim problemy, kłopoty, smutek straty.

Gość karla 897
Aleksandra 20 maj 1990r. Magdalena 16 maj 1990r.

Gość gość
Gabriela 1.3.1984, No więc tak obok ciebie jest mężczyzna mniej ważnego urzędu. Jest odwrócony wiec bd wiązać się z nim zmartwienia, kłopoty, niepokoje. Jest tez " przyjaciel " który jest chętny do pomocy i wiążą się z nim korzyści materialne. Czeka cię wyjazd i kłopoty w domu i pracy. Koło ciebie są osoby z rodziny. Możliwe że rodzice lub inni krewni - para.

Gość gość
Co znaczy mniej waznego urzedu mezczyzna? Wyjazd zwiazany z czym? Gabriela

Gość gość
To ja tez poproszę Waldemar 05.05.1970

Gość gość
Marta 07.11.93 Masz adoratora przyjaciela. On zaabsorbowany jest sprawami związanymi z władzą z sprawami, które łączą go z kimś związanego z władzą, mundurem oraz z dużymi pieniędzmi. Między wami stoją pieniądze, problemy w pracy i domu. Uważaj na niefajną sytuację związaną z innymi ludzmi. Czeka cie jednak niespodziewana radość lub ogólnie niepodziana. Czeka cię odłożenie wielu spraw na potem z powodu bardzo niewielkiego wyjazdu.

Gość gość
Marta.. czy ten przyjaciel coś do mnie czuje? Bo może chodzi o mojego bylego chłopaka.. ? Wyjazd sie potwierdza :) i czekam na tą niespodzianke!! :) wiesz może z czym jest ona zwiazana? Miłośc? pieniądze?

Gość gość
martyna 31.12.1992 Obok ciebie jest już, adorator ale albo nie jesteś nim zainteresowana albo o tym nie wiesz. Czekają cie kłopoty urzędowe, których przysporzy ci człowiek z mniej ważnego urzędu. jest tez koło ciebie niespodziewane wydarzenie, ważna wiadomość. Widzę też człowieka zgorzkniałego o słabym zdrowiu.

Gość gość
kasia 13.05.1985 ogolnie

Gość gość
Dymitr 13.02.1977 Miłość i ogólnie