Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wróżę

Polecane posty

Gość gość
07.09.1996 Monika Podróż i problemy w podróży. pomyślne sprawy urzędowe. Niespodziewane wydarzenie. Zaufana osoba, zabawa, spotkanie z przystojnym mężczyzną. oferta pomocy od mężczyzny. krewna rzucająca słowa na wiatr. Opieka matki, siostry, ciotki.

Gość gość
Kasia 06.09.1983 miłość, oświadczyny, małżeństwo, szczęście w małżeństwie, miła niespodzianka w małżeństwie, niespodzianka, chwilowa radość. Człowiek przy władzy nieprzychylnie nastawiony. Mundur. kłopoty w życiu zawodowym. Wyjazd. Małe i większe pieniądze związane z wyjazdem

Gość gość
Gabrysia151176 Widze adoratora nie wiesz o nim lub go nie chcesz. Między wami jest podróż, przemieszczenie się, miłość, oświadczyny, ślub, zmiany na lepsze. Kłopoty w pracy. komplikacje, smutek, być może zmiana pracy. Małe pieniądze.

Gość gość
Agnieszka 21.01.1995r. Mężczyzna, który czegoś od ciebie chce wiązać się z tym będzie poprawa losu. Para - mężczyzna u władzy i starsza samotna kobieta, która będzie siać plotki. Kłopoty w domu, pracy i w finansach. zła wiadomość. Krewna rzucająca słowa na wiatr.

Ugh...No to mnie wystraszyłaś z tą podróżą! Niedługo jadę do Włoch i teraz będę miała stracha :C Ale mimo wszystko dziękuję za poświęcenie czasu :)

Gość gość
EEE, problemy mogą być drobne. :P

Gość zainteresowana wróżbą
KATARZYNA 12.04.1968r.

Gość gość
jestes jeszcze?

Gość gość
KATARZYNA 12.04.1968r. Mężczyzna, który czegoś od ciebie chce zwiastun poprawy losu. Zaufana osoba, zabawa, spotkanie z przystojnym mężczyzną, może ci zaproponować pomoc. niespodziewane zdarzenie. Większe pieniądze z tym związane i sporo zmian.

Gość gość
Czy ja tez bym mogla?;)paulina 8.9.1994

Gość gość
paulina 8.9.1994 Mężczyzna, który czegoś od ciebie chce, zwiastuje poprawę losu. Odwróci sie od ciebie pech. Jakaś samotna starsza kobieta może plotkować o tobie i przysporzyć ci problemów.Obok ciebie jest ślub, zaręczyny niekoniecznie twoje choć nie wiadomo. Jeśli jesteś w małżeństwie to szczęście małżeńskie jak w związku to szczęście w związku. Małe pieniądze. Masz stabilny dom, sytuację.

Czy i kiedy wyjde za mąż i kiedy będe miała dziecko?Katarzyna 07-12-1977

Gość gość
Katarzyna 07-12-1977 Widzę spore pieniądze. Starsza kobietę niosąca plotki i komplikacje widzę mężczyznę, który czegoś od ciebie chce, przyjaciela, spotkanie z przystojnym mężczyzną, dobra zabawę, propozycje pomocy. Widzę człowieka na wysokim stanowisku, moze mundur. Mały wyjazd z problemami. Nie widzę ani ciąży ani narodzin ale w najbliższym czasie po prostu.

Gość gość
ciekawe o ktorego mezczyznego chodzi;) samotna starsza kobieta, nie wiem kogo mozesz miec na mysli :) co do reszty to sie zgadza:) dziekuje :*

Gość gość
Maria 23.10.19sprawy uczuciowe i jak z pieniędzmi?

Gość gość
23.10.1982 miało być

Gość to i ja spróbuje
Jadwga 20maj75 co u mnie widac na temat pracy rodziny i ogólnie przyszłosci

Gość gość
23.10.1982 miało być Niespodzianka, chwilowa radość z niej wynikająca. Miłość, R dobre nowiny, szczęście w małżeństwie lub związku jeśli w nim jesteś. Ślub, oświadczyny niekoniecznie twoje ale niewykluczone. Małe pieniądze. Pomoc przyjaciela i korzyści z tego wynikające, człowiek z władzą, adorator - to mogą być 3 różne osoby lub jedna i ta sama. Otworzy ci się droga do spełniania planów.

Gość gość
Jadwga 20maj75 Mężczyzna, który czegoś chce i wiąże się z tym poprawa losu. Opieka kobiety z rodziny. Jest koło ciebie zaufana osoba, może zaproponować ci pomoc. Zabawa spotkanie z przystojnym mężczyzną. Z przyjacielem mogą wiązać się korzyści zawodowe. Człowiek z wyższego urzędu jest nieprzychylnie nastawiony. Nic więcej nie wyszło.

Gość gość
hanna 10.10.1989 czy widzisz może w kartach czy bede miała dziecko i męża?

Gość gość
gość 23.10.1982 miało być Niespodzianka, chwilowa radość z niej wynikająca. Miłość, R dobre nowiny, szczęście w małżeństwie lub związku jeśli w nim jesteś. Ślub, oświadczyny niekoniecznie twoje ale niewykluczone. Małe pieniądze. Pomoc przyjaciela i korzyści z tego wynikające, człowiek z władzą, adorator - to mogą być 3 różne osoby lub jedna i ta sama. Otworzy ci się droga do spełniania planów. Dziękuje za wróżbe.Tak jestem w związku.Ciekawa jestem czy reszta się spełni.

Gość gość
Powinnas robic dluzsze odstepy we wrozeniu bo wychodza głupoty.

Gość gość
Jadwiga dzieki ale dal mnie to same zagadki zobaczymy dziekuje za poswiecony czas

Gość gość
Hanna' Opieka kobiety z rodziny, odwrócenie się pecha. Plotki od kobiety.Małe pieniądze. Niespodzianka. Wyszła mi prostytucja, sprawy załatwione pozytywnie. Nie Teraz ciąży i małżeństwa. Ale wychodzi mi najbliższy czas a nie daleka przyszłość.

Gość Urszula 18marzec1980
co nowego jak z pracą

Gość gość
Hania 23 01 66 jak bedzie wygladac mojja sytuacja finansowa i uczuciowa . Prosze o wrozbe .

Gość gość
z jakich kart wrozysz?

Gość gość
malwina 3.08.1988 kiedy zmienie prace? czy w końcu wyzdrowieje? jak przedstawia sie moja sytuacja finansowa?

Gość rampampam
Moge i ja? Natalia 12.05.1989

Gość gość
Agnieszka 30.06.1987 Janusz 17.02.1987