Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wróżę

Polecane posty

Gość gość
Natalia, 29.04.1996 Obok ciebie jest adorator ale albo nie jesteś zainteresowana albo o tym nie wiesz. Są też kłopoty w finansach, miłości i życiu zawodowym. Czeka cię wiadomość, podróż i mężczyzna który czegoś będzie od ciebie chciał za tym będzie szła poprawa sytuacji.

Gość gość
Waldemar 05.05.1970 Opiekuje się tobą kobieta z rodziny matka lub żona itp. Jeśli nie zona na horyzoncie pojawić się może dobra partia. Czekają cię nieprzyjemne wydarzenia i jakieś małe pieniądze. Widzę w kartach wyjazd, przemieszczanie się, podróż. Korzystnie załatwisz wszystkie sprawy urzędowe.

Gość gosc 28.8.1988
co u mnie w zdrowiu? czy mama znajdzie sobie jakies zajecie?? z gory dziekuje... imienia podawac nie chce

Gość gość
kasia 13.05.1985 najlepsze karty dziś. "Przyjaciel"( przyjacielem może być też partner nie ma konkretengo określenia) , który ci pomaga lub pomoże co będzie niosło korzyści materialne. Masz stabilny dom. rodzinę widzę. Czeka cie ważna wiadomość. Podróż. Pomyślne sprawy urzędowe. Kłopoty z przełożonym z pracy lub na stopie zawodowej. Zaręczyny ślub - niekoniecznie twój . Szczęście w związku.

Gość gość
Damian 03.10.97 ogólny poproszę

Gość karla 897
karla 897 Aleksandra 20 maj 1990 r. Magdalena 16 maj 1990 r. dlaczego nas ominelas?

Gość gość
dziekuje-kasia:)

Gość Anna xxxx
Ja również poproszę ogólnie Anna 29.11.1975

Gość gość
Dymitr 13.02.1977 wiadomość z zaskoczenia spowoduje wiele zmian w zyciu, powodzenie w interesach. Jesteś pod opieką kobiety z rodziny. Siostra, matka, zona - nie można określić konkretnie...itp ta karta zwiastować może że pojawi się dobra partia, być może poznasz ją dzięki tej osobie. Jeśli jesteś w związku czy jeśli kogoś poznasz - widzę nieporozumienia między wami. Jeśli nie widze złą kondycję emocjonalną i kompleksy. Uważaj na krewną rzucającą słowa na pokrycia - możliwy niewielki wyjazd

Gość gość
Dasz radę i dla mnie:)? Ogólnie miłość...aga ==11=12=1984

Gość gość
hanna 10.10.1989 dziękuje

Gość gość
zajchaliście wróżkę....i nie wyrabia

Gość gość
anna 10.08.93. mogę i ja prosić o wróżbę? jestem w trudnej sytuacji..

Gość gość
"Aleksandra 20 maj 1990 r. Magdalena 16 maj 1990 r." Przepraszam. ola: Czeka cię niespodzianka pozytywna, kłopoty urzędowe. starsza krewna rzuca ci obietnice na wiatr. Podwyżka, większe pieniądze. Wazna wiadomość. Widzę starszego człowieka, który ma władzę może w mundurze. Masz stabilny dom. Magda. Sami faceci obok ciebie. W tym adorator o którym nie wiesz, lub którym nie jesteś zainteresowana. widzę zmartwienia i kłopoty. widzę mężczyznę, który czegoś od ciebie chce może ci poprawić los lub być zwiastunem poprawy losu. znów widzę człowieka z władzą może w mundurze. Wyjazd. rozczarowanie, zmiana pracy, smutek komplikacje. Uważaj na zdrowie, widze pogorszenie ale nic poważnego.

Gość gość
Gabriela - czy ten mężczyzna mniej ważnego urzędu to może być były mąż? niedługo mamy sprawę rozwodową. Czy ten "przyjaciel" to mężczyzna, z którym się spotykam teraz? Z czym będzie związany wyjazd?

Gość gość
"gosc 28.8.1988" Widzę przyjaciela - pomoc i korzyści materialne. Widzę adoratora - nie wiesz o nim lub nie jesteś zainteresowana. Czeka cię opóźnienie wielu spraw być może malutki wyjazd. Kłopoty urzędowe. Złe wiadomości. opiekuje się tobą kobieta z rodziny - być może matka. Widze nałóg trudny do wyleczenia. Nie widze pogorszenia zdrowia.

Gość gosc 28.8.1988
dzieki, mam narzeczonego, nie wiem co to za adorator moglby byc, mieszkam z mama:) dzieki jeszcze raz. wszystkiego dobrego:)

Gość kasssssiiiaaaaaaaa
Kasia 06.09.1983 proszę o wróżbę na miłość

Gość gość
Adoratorem równie dobrze moze być partner :P

Gość zapytamja..
Czy poznam kogos na stały zwiazek? Kim jest mezczyzna? Gabrysia151176

Gość gość
Anna 29.11.1975 Stabilny dom, rodzina Korzystne sprawy urzędowe, podróż. Widzę sympatyczną osobę, zabawę, spotkanie z atrakcyjnym mężczyzną - blondyn - może zaoferować ci pomoc. Przyjaciel i z nim związane korzyści. Odłożenie wielu spraw na później być może z powodu wyjazdu. Czekają cię też niepokoje, zmartwienia, karty ostrzegają przed niebezpieczeństwem

Gość gość
Byłem przed Anną ,proszę powróż mi

Gość gość
aga ==11=12=1984 Człowiek u władzy być może w mundurze nieprzychylnie nastawiony. Wyjazd, przemieszczenie się. Pogorszenie zdrowia. Wiadomość z zaskoczenia zwiastująca spore zmiany. Czuwa nad tobą kobieta z rodziny - matka, siostra,ciotka..Jeśli pracujesz problemy z przełożonym w pracy. niepokój i zmartwienia

Gość gość
dziękuję za poświęcony czas:) Biorę sobie do serca P. wskazówki:) A ta osoba co nade mna czuwa to na pewno mama w niebie;) dziękuję;)

Gość gość
Jezus jest uzdrowicielem i rozwiązuje problemy a nie wróżka wystarczy jezusowi powiezyc swoje zycie

Gość gość
o, to może i ja się dołączę, jeśli masz jeszcze chwilkę;) masz dużo chętnych, powinni Cię zatrudnić na kafe na stałe i za to płacić;P Agnieszka 21.01.1995r.

Gość gość
Damian 03.10.97 Opieka kobiety z rodziny. Matki, siostry..itp. możliwość poznania dobrej partii być może dzięki owej opiekunce. zmartwienia, choroba niekoniecznie twoja, pogorszenie zdrowia Krewna rzucająca słowa na wiatr. Większe pieniądze. Wiadomosć z zaskoczenia skutkująca zmianami w zyciu. Niespodzianka. Człowiek u władzy być może w mundurze - nie jest pozytywnie nastawiony.

Gość gość
hanna 10.10.1989 starsza samotna kobiet bedzie siać plotki. Kłopoty urzędowe. Miła niewielka niespodzianka. Pomoc przyjaciela niosąca korzyści. Mężczyzna, który czegoś chce od ciebie i niesie poprawę losu choroba niekoniecznie twoja, pogorszenie zdrowia.

Gość gość
anna 10.08.93 choroba, zmartwienia, pogorszenie zdrowia. krewna rzucająca obietnice na wiatr.Człowiek z władza może w mundurze jako wróg. Straty, komplikacje, być może zmiana pracy, niekorzystne wydarzenia. ktoś z rodziny ci pomaga. opieka kobiety. widzę daleko adoratora niekoniecznie o nim wiesz lub go nie chcesz. wyjazd niewielki lub opóźnienie wielu spraw.