Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wertz

Siostra mojej zony proponuje mi sex

Polecane posty

Gość wertz

Siostra mojej zony jest super laska i jest mlodsza gdy ja spotykam zawsze schodzi do jednego tematu, chodz mi sie bardzo podoba i zrobil bym z nia wszystko ale sie boje zeby pozniej sie nie wydalo,a to by tego nie wartalo bo mieszkam u zony w jej mieszkaniu

Gość Gosc 3006
pokaz ja

Gość gość
Ja bym sie nie zastanawial tylko walil rowno az by sikry lecialy,a noze bylbym stalym

Gość piotrek35_
Nie wyda się jak zachowacie dyskrecję przecież są hotele,motele itp.

Gość gość
spytaj zony napewno cos ci doradzi

Gość gość
nie zdradzaj żony, bo złamiesz sobie życie i jej. Sistra żony dziś jest, a jutro jej nie będzie. Zdrada spowoduje spustoszenie w Twojej psychice ta chwilowa przyjemność nie jest tego warta.

Gość gość
"Zdrada spowoduje spustoszenie w Twojej psychice ta chwilowa przyjemność nie jest tego warta" Ty to tak poważnie? Przecież to pisze facet

Gość gość
Nie chcialem jej odmawiac zawsze jej mowilem zeby troche w cierpliwosc sie uzbroila,I sie doczekala bo zona na jakis zjazd integracyjny pojechala.Gdy zona juz w drodze byla to zaraz do mnie zadzwonila,z pytaniem gdzie sie spotykamy ustalilismy ze uniej.Do spotkania sie przygotowalem i pojechalem.Gdy mi dzwi otwierala to za dzwiami stala.A gdy dzwi zamknalem to ujrzalem dlaczego za dzwi sie schowala bo nic na sobie nie miala i tak mnie przywitala.A to co sie dalej dzialo to juz za zamkietymi dzwiami bylo

Gość piiiiiiiiiiiiter
Mój wniosek żona chce cię sprawdzić czy jesteś jej wierny i robi prowokację wspólnie z siostrą

Gość gość
Ja mam to samo. Tyle że mam ochote na 2 młodszych braci mojego faceta. Raz o mały włos bym przy jednym z nich nie wyjechała z propozycją ale się powstrzymałam. Bo co by było gdyby wygadali czy coś? Chciałabym mieć ich 3 naraz. Szkoda że kobiety nie mogą mieć kilku mężów.

Gość gość
Siostra mojej zony gdy 18-cie lat skonczyla to coraz wiecej i czesciej do mnie sie usmiechala i konkretny temat zawsze podejmowala, tak to lecialy miesiace Moja zona zaczela jakies studia na ktore tylko w sobote i niedziele jezdzila. Gdy zony siostre na miescie spotkalem to poszlismy na kawe i dlugo na ten temat z nia rozmawialem chodz bardzo duza ochote na nia mialem,ale konkretnie od niej slyszec chcialem jak to bedzie widziala jak z lozka wyjdziemy.w szystko juz o sobie wiedzielismy i na spotkanie sie umowilismy jak zona wyjedzie.Zone do pociagu wsadzilem po siostre zadzwonilem.i w umowione miejsce po nia pojechalemGdy juz w mieszkaniu bylem.to sie mnie zapytala czy mi sie podoba ja jej powiedzialem ze bardzo to mi powiedziala ze mi cos pokaze to jeszcze bardziej bedzie mi sie poddobala kawe zrobilem na tapczan klaplem a ona w lazience byla, a gdy wychodzila kazala mi oczy zamknac,a gdy za pozwolenie znow otworzylem to nie wierzylem ze taka ladna szwagierke mam gdy ja dotknalem to zaraz mi mýsli sztywnialy i niemoglem sie jej napaczyc jak slicznie nago jej cialo wygladalo. obok mnie sobie usiadla podniecajaco nogi rozsunela na szparke palec polozyla i mi powiedziala ze ona juz by chciala zeby moja sztanga juz w srodku byla.gdy sie rozebralem za kutasa mie zlapala i krzykla tak prawde siostra mowila ze matka natura duzym cie obdazyla.Na chwile do buzi wziela i szybko pozycje misjonaza przyjela i mnie do siebie przytulila.I tak mi do ucha powiedziala.zebym ja rznal tak dlugo az padnie i nie bedzie sie ruszac.Z wejsciem w nia mialem problem bo bardzo ciasna szparke miala ale gdy oleikiem zony kutasa posmarowalem to juz poznie w nia ladowalem jak chcialem a ona tylko sie wywijala po lecach mnie drapala tylko raz mi powiedziala ze do rana by tak posuwana byc chciala ale pare razy do dna dobilem i juz spokojnie lezala i zebym sie jej do buzi sposcil. tak zrobilem i po chwili nie umyci mysmy zasneli.dopiero nad ranem pryszniec byl urzywany,a po prysznicu znow odnowa bo juz sily nabrala i to cowczoraj bylo juz zapomniala i znow posuwac sie chciala

Gość gość
Kobiety moga miec kilku mezow. Jest to praktykowane w czesci krajow afrykanskich, z jakis dziwnych powodow tam bylo dosc malo kobiet(moze umieraly) i facetow bylo sporo wiecej.

Gość Valdi35
Napiszę w skrócie bo idę do pracy.Moja szwagierka od jakiegoś czasu patrzy mi w oczy /czasem są to tzw.maślane oczy/ i uśmiecha się do mnie. Jak myślicie chodzi jej o sex?

Gość gość
Mysle,ze jestescie porabani

Gość gość
Nie daj sie w to wciągnąć,potem ci spokoju nie da,to sie tak łatwo nie skonczy i będziesz żałować.A jak pokłóci sie z twoja żona to w złości jej kiedyś powie a wtedy święty Boże nie pomorze.

Gość gość
mnie bzykał szwagier kilka razy, adrenalina niesamowita, seks rowniez. polecam, jak cos chetnie pogadam, ale nie tutaj tylko dyskretnie na @.

Gość gość
Tylko w trójkacie lub wcale.Bo po latach możesz miec Problem!!!

Gość gość
Lizałem Cip. . Ę siostrze mojej zony.

Gość gość
Zrób to bo później będziesz żałować! !!!!

Gość gość
ech te problemy patologii :)

Gość gość
Mnie juz dosyc dawno tez siostra mojej zony zlozyla mi propozycje jak jej maz za granica pracowal ale dwa razy nie musiala mi mowic,mlodsza od mojej zony ale duzo zwinniejsza jak ma kuutassa w ccipce wspaniala laska

Gość gość
a ja bzyknąłem siostrę żony na jej życzenie. Niby nie tak wprost, ale to żona sprowokowała sytuację. Jej facet wyjechał, w zasadzie wiadomo było że właściwie ją zostawił. Ona starsza od nas obydwojga. Najpierw chodziło o to żeby ją pocieszyć a właściwie zrelaksować. Żona zaproponowała, że jakieś zabiegi kosmetyczne, nowe olejki do kąpieli, potem masaż. W trakcie zawołała mnie - tamta naga na naszym łóżku w trakcie masażu, piszczała zawstydzona, zostałem poproszony o przyniesienie naszego nowego nabytku. Przyniosłem delikatny wibrator, jeszcze lubrykant - jak luksus to luksus - nie wystarczył olejek do masażu. Asystowałem przy jego aplikacji. Potem żarty że to jednak nie oryginał i pomału zmiana wibratora na mojego - tak że tamta cały czas na brzuchu doskonale wiedziała co jest ale udawała wypinając namiętnie pupkę z cudownie rozluźnionymi pośladkami, tak że pomimo grzecznej względnie pozycji p***a była super odsłonięta. Żona klapsikami asystowała i dopilnowała żebym do końca i w środku skończył.

Gość gość
Mój mężuś bzyka moją siostrę i wcale mi to nie przeszkadza czasami bawimy się też w trójkę

Gość gość
No i wszystko zostaje w rodzinie,wiem to bo tak mam.Razem z bratem od czasu do czasu wymieniamy się żonami podczas wspólnej upojnej nocy a trwa to już lata świetlne i jest wilk syty i owca cała!!!!

Gość gość
I tak ma być najważniejsze że wszyscy są zadowoleni

Gość gość
W rodzinie nic nie zginie a prawda kiedyś wyjdzie na jaw, wystarczy drobna sprzeczka między siostrami i ta druga się wygada... Moim zdaniem nie warto psuć sobie małżeństwa dla jednego wyskoku. Myśl głową a nie penisem !

Gość gość
To może być podpucha twojej żony. Taki test wierności...

Gość gość
Ja byłem głupi bo też szwagierka jawnie proponowała sex no ale ja wierny, w końcu żona mnie zdradziła i się rozeszliśmy, a mogłem dymac taka super młodą laske. Kiedyś ja spotkałem przypadkiem ale już nie chciała, kręciło ja z mężem siostry a nie z rozwodnikiem.