Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margarett96

Ile realnie uda mi się schudnac w 2 miesiace?

Polecane posty

Gość margarett96

Jestem osobą dość przy kości i chciałabym zrzucić parę kilo. Nie jem słodyczy, tłustych rzeczy, fast foodow, slodzonych napoi. Jem do 4 posiłków dziennie oczywiście w ograniczonych ilościach. Staram się spożywać dużą ilość warzyw, trochę nabiału, a jeśli mam smak na coś dobrego to spozywam owoce. :) codziennie pół godziny jeżdżę na rowerze treningowym, wykonuje a6w, a także inne ćwiczenia typu pompki, przysiady, sklony itd. W sumie poświęcam ok. godziny na ćwiczenia. Oprócz tego dużo i długo spaceruje. Jak myślicie, ile uda mi się zrzucić w 2 miesiace?

Gość gość
Zależy jaką masz wagę (im grubsza tym szybciej chudnie), ale można obstawiać że chudnie się w tempie o.5-1 kg/ tyg. więc policz sobie ile możesz schudnąć. Ja też jestem na diecie i przez mc schudłam 2,6 kg. Dieta mż plus dużo ćwiczeń więc mi się mięśnie rozwijają (powoli ale jednak). Poza tym sporo schodzi z obwodów.

Gość gość
zależy, jak się przyłożysz i jaką będziesz miała dietę chudnięcie ponad 10 kilo moim zdaniem jest głupotą, bo taka szybko zrzucana waga szybko wraca realne jest 0,5-1 kg tygodniowo, jak ktoś wyżej napisał, w pierwszym tygodniu diety zwykle jest to więcej, bo schodzi woda

Gość margarett96
Wiadomo, wolę chudnac wolniej, ale żeby nie było później efektu jo-jo. Schodze z wagi 77. Chciałabym tak do stycznia przyszłego roku dojść do 67 kg. :) mam nadzieję, że mi się uda. W sumie mam mniej więcej pół roku na 10 kg. :) z tym, że w czasie wakacji łatwiej jest mi się zorganizować z ćwiczeniami.

Gość gość
do stycznia to Ty możesz schudnąć nawet i 20 kg :) 77 kg to spora waga, na początku poleci Ci woda więc zejdzie szybko tylko na wadze, nie oczekuj luźniejszych spodni.

Gość margarett96
Dokładnie, więc nie mogę zwracać uwagi na to, że mecze się i poce, a tu jak mniejszego rozmiaru nie było tak nie ma. Zwykle szybko się zniechecalam, ale w tym roku już muszę wypełnić swoje postanowienie. :) także zaciskam zęby i powoli brne do wymarzonego ciała. :) stawiam dużo na ćwiczenia, bo nie chcę mieć obwislego ciała tylko ładnie wymodelowane. Oczywiście nie przesadnie. :)

Gość gościówa
Dnia 6.07.2013 o 19:56, Gość gość napisał:

zależy, jak się przyłożysz i jaką będziesz miała dietę chudnięcie ponad 10 kilo moim zdaniem jest głupotą, bo taka szybko zrzucana waga szybko wraca realne jest 0,5-1 kg tygodniowo, jak ktoś wyżej napisał, w pierwszym tygodniu diety zwykle jest to więcej, bo schodzi woda

Yyy, no to licząc kilo mniej tygodniowo, po ok. 12 tygodniach wychodzi ci 12 kg. Gdzie tu głupota? Sam sobie przeczysz 😄