Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Plendon

Jak tam kato-hipokryci i wasz mesjasz z Ugandy?

Polecane posty

Gość gość
ale o co chodzi ?

Gość Frau Dziunia
a kto bierze kasę, po tym show????

Gość Frau Dziunia
a widział kto posła Godsona, na widowni????

Gość gość
ale wyjaśni ktoś o czmy wy w końcu piszecie ?

O czym pisze?? A przyjechał jeden taki ciemnawy z Afryki bodajże co to nieboszczyka ponoć uzdrowił. Co na takie numery by polski ZUS powiedział to nawet nie chcę myśleć!!! No i na Narodowym w W-wie ma podobne zjawiska czynić!!! No i szum wielki jest. Że na narodowym cuda być maja to cholera dlaczego??? .... Tam reprezentacji Polski w piłkę kopaną nie ma ja się pytam ...... dlaczego nie ma!!!

Gość Frau Dziunia
cudotwórca przyjechał mit Africa i robi cuda , na stadionie tuskowym

Gość Frau Dziunia
Jezus Chrystus wobec tego cudotwórcy, to mały pikuś, ot co

niezaleznie od tego co myślę na ten temat to jendak nie sposób nie zauważyć ,ze ludzie tego chcą , tego pragną .I mimo ,że iwelu wierzy ,ze boga nie ma , że o nich zapomniał to jednak widok tych trybun zapełnionych ludźmi , którzy jednak przyszli tu z jakiegoś powodu jest krzepiący :)

a co pikusia to sam Jezus powiedział ,ze ci którzy w Niego uwierżą będą robić cuda takie jak On a nawet większe - nic zatem dziwnego w tym , że człowiek z wiarą moze więcej :)

Gość Frau Dziunia
w Ewangelii Tomasza nic niema na ten temat, to radosna twórczość, nawiedzonych durni.

No pewnie że krzepiący widok jest. a jak? W latach 30-tych taki jeden też stadiony w Niemczech zapełniał. Taki a wąsikiem spod kombajnu .... a jak namieszał ludziom w głowie??? Lud kocha igrzyska i tyle!!

Gość gość
Pewnie wolałbyś jakiś marsz z Biedroniem na czele? :D

uaktualnij informacje :) skład Biblii nie wchodzi żadan Ewangelia Tomasza :) Jest natomiast Mateusza , Marka .Łukasza i Jana .

Gość Frau Dziunia
z Biedroniem i jakimś księdzem, jak mu radziła posłanka Kempa Beata.

Gość Frau Dziunia
pewno, że nie wchodzi, ale jest apokryfem, a Tomasz zapisywał wszystko co Jezus mówił.

A topik założyłem bo wkutwia mnie ta sekta, moja teściowa, teść i szwagierka pojechali tam dzis i dzwonią z relacją jak to jest pięknie i jak to ludzie spazmów dostają, ja na to hahaha wierzcie dalej w baju baju i otwierajcie portwele, na to teściowa że mnie zły duch opętał dlatego tak mówie

słaby musiał być ten apokryf albo Tomasz kiepsko sposywał :) Natomiast Jan , a i owszem :) (12) Zaprawdę, zaprawdę, powiadam wam: Kto we Mnie wierzy, będzie także dokonywał tych dzieł, których Ja dokonuję, owszem, i większe od tych uczyni, bo Ja idę do Ojca. (13) (Ew. Jana 14:11-13, Biblia Tysiąclecia)

Gość Frau Dziunia
ten prorok mit Africa, to częsty gość w Polsce, a to nagłośnili, bo pewno, zarząd stadionu capnie jakąś kasiorkę , w postaci premii

Gość Frau Dziunia
allium, albo jesteś nawiedzona, albo całkiem zdurniałaś od tej najgłpszej księgi świata. Odpuść sobie bo ci żyłka pierdząca pęknie.

przeczytałaś ją ,ze twierdzisz ,ze jest najgłupsza ? czy tylko powtarzasz po kolegach ?:D

Gość Frau Dziunia
tak przeczytałem i utwierdziłem się w swoim ateizmie. Bo przed lekturą byłem sobie taki letni.

przeczytać napis " Biblia - księgi Starego i Nowego Testamentu " to jednak nie to samo co przeczytać Biblię :D ale skoro twierdzisz , ze Ją przeczytałeś to ......twierdź tak dalej . Może ktoś ci uwierzy .

Gość Do allium
Popieram kazde Twoje słowo tu napisane. A od siebie dodam, gdyby ludzie takich cudow nie pragnęli, to by takich tlumow na stadionie nie było.(myslimy podobnie allium) Nie chodzi o wiare w Boga, ale wiare w ludzi.Przykre to i smutne, ze oceniacie kogos, nie znając tej osoby, ale to nasza Polska rzeczywistość!~ Tak jestem wierzaca, wierze w Boga całym sercem!

Gość Do allium
Allium -Jak nazywa się ten człowiek?Bardzo bym chciała o nim poczytać, dowiedziałam się wczoraj w pracy o tym człowieku, pojęcia nie miałam kto to, jeśli znasz imie i naziwsko, to napisz Proszę:)