Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Plendon

Jak tam kato-hipokryci i wasz mesjasz z Ugandy?

Polecane posty

wyprzedano ponad 57 tys biletów - czy to o czymś nie świadczy ? Nie świadczy o potrzebie bliskości z Bogiem albo choć z kimś kto tak namacalnie Boga doświadcza ? Możecie wyśmiewać ludzkie potrzeby i ludzkie tęsknoty za Bogiem , za Jego obecnością . Ale ja cieszę sie z tych tłumów - i choć nie jestem katoliczką - wierzę , ze wielu , bardzo wielu z tych ludzi doświadczy czegoś nowego ,czegoś innego niż tylko wiedzy ,ze Bóg jest . " do allium " - dzięki :)

znalazłam go wpisując po prostu do wyszukiwarki " cudotwórca stadion narodowy " jak wkleję linka to juz potraktuje mój post jako spam :)

Świadczy o 57k ludzi chorych psychicznie mam takich ortodoxów w rodzinie wiem o czym pisze, to dekle.

no a ty oczywiście jesteś zdrowy bo .....? bo w Boga nie wierzysz ? Rzeczywiście , imponująca oznaka zdrowia .

Gość Do allium
Katotaliban-a co oznacza to słowo?Mozesz okreslic dokładniej?

a w jakiego boga ty wierzysz autorze ? wiara w jakiego boga pozwala ci tak łatwo określać innych ludzi jako dekle ?

A wiara w jakiego Boga pozwala innym szykanować mnie bo nie chodze do kościoła i nie odpierdzielam formułek zwanych przez katolików modlitwą?

no to ich zapytaj . nie odpowiedziałeś - to w jakiego boga wierzysz ?

Gość Do allium
Allium -Dzieki:) My się chyba znamy;)od zawsze;) Wiara w Boga polega na tym, ze docenia się każdy dzień, w każdym dniu widzi się dobro i Dziekuje się całym sercem za te dni. Złe doświadczenia, doswiadczaja ludzie bez wiary, a bardziej szczegolowo, ludzie którzy nie potrafią cieszyc się każdym danym dniem. Zmykam poczytać o tym nieznanym mi człowieku, każdy człowiek ma rozum, żeby go uzywac, a nie dlatego, żeby ktoś robił to za niego(sa wyjątki, pisze o bardzo chorych osobach).

Gość gość
W tym dniu święceń, po całej ceremonii, ludzie przychodzili do niego, aby składać mu życzenia i dawać prezenty. Kobieta, z którą mieszkał, a która podawała się za jego matkę, przyszła jako ostatnia, aby złożyć mu życzenia. Uklękła przed nim i nieśmiało powiedziała: "Teraz jesteś księdzem. Jest coś, co chcę ci powiedzieć teraz, kiedy zostałeś wyświęcony. Bóg powiedział do mojego serca, aby powiedzieć ci prawdę - o tym, jak i dlaczego cię tak traktowałam. Próbowałam cię zabić. Podawałam ci truciznę i nie udało mi się." O. John przypomniał sobie tę sytuację:<< Kiedy wyjechałem na wakacje, ta kobieta dała mi pojemnik , który był wypełniony trucizną. Kiedy zrobiłem znak krzyża, ten pojemnik rozleciał się w małe kawałki.>> Ciocia jego oświadczyła: "Próbowałam Cię zabić, ale ten Bóg, który sprawił, że jesteś księdzem, bardzo Cię kocha i uwolnił cię. I chcę cię prosić, abyś mi przebaczył." O. John półżartem powiedział: <> O. John, mimo olbrzymiego bólu, jakiego doświadczył w tamtym momencie, przebaczył jej. Powiedział: <> Czekał na mnie tort, byli ludzie którzy nauczyli się śpiewać dla mnie?. Bóg przyszedł i mocno dotknął mnie poprzez to wydarzenie. On naprawdę mnie zapytał: "Czy Ty chcesz przebaczyć tej kobiecie?" I to było tak naprawdę wejście w sekret Bożego Królestwa.>> Wiele osób cierpi na różne choroby, ponieważ nie chcą przebaczyć powiedział, o. John. Przebaczajcie wszystkim, tak jak Jezus, który powiedział: 'Przebacz im, bo nie wiedzą, co czynią"

Gość gość
No i dlatego teraz musisz powyzywac wszystkich katolikow, bo Ci tesciowa dogadala. Jestes idiota i tyle.

Gość gość
"Do allium" Ale fajnie to napisalas. Do takich ludzi, az sie ciagnie z usmiechem na twarzy, a takich frustratow jak Allium omija sie z daleka, niech sie zaksztusza swoim jadem :) Pozdrawiam.

Gość gość
Tzn. chodzilo o Plendona a nie Allium :)

Gość gość
niezłe p****y tu siedzą:-D teściowa i zona pojechały na sekciarza,a zięć i mężuś na babskim forum wylewa swoje frustracje:-D ja p*****le,rodzinka pl.

Gość ten poprzedni gosc
hehehehehehehe Pozdrawiam :)

Gość gość
To po co brales sobie glupku taka zone u ktorej Ci to przeszkadza. Smieje sie ciagle z takich idiotow :D

Gość Do Allium
Chcialam się rozpisać...Zycze Wszystkim Milej Nocy i Pieknego Dnia:)