Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjkl;asdfg

Dlaczego uwazacie ze kobieta ktora przespala sie z gosciem

Polecane posty

Gość fghjkl;asdfg

ktorym przykladowo spotkala sie 2 czy razy to dziwka Ludzie jestesmy dorosli sex to normalna rzecz

Gość gość
to, że kobiety lubią puszczalskich facetów nie znaczy, że my lubimy puszczalskie kobiety!

Gość fghjkl;asdfg
chodzi mi o to ze jezeli podoba nam sie gosc i my jemu czujemy do niego porzadanie jakies podniecenie to dlaczego nie ?na co mam czekac nie rozumiem

Gość gość
to nie czekaj , psy też nie czekają .

Gość gosccc
autorka ma racje jesli dwoje ludzi podoba sie sobie i ma ochote na wspolny seks to ma tego nie zrobic bo ktos sobie o "mnie brzydko pomnysli"

Gość goscinnaaaaaaaa
po co wiez ja nie chce sie z kims wiazac dobrze mi jak jestem sama ..., chodzi mi tylko i wylacznie o przyjemnosc wiec po co mi wiez?

Gość gość
czekanie nie gwarantuje niczego pójdziesz z facetem do łózka na drugim spotkaniu i będzie z tego fajny związek .... pójdziesz po roku i potem cie zostawi albo zdradzi

Gość goscinnaaaaaaaa
Jak pojawiaja sie emocje w seksie to juz jest problem zabawa to zabawa emocje nie sa potrzebne nie szukam faceta wiec mnie to odpowiada oczywiscie bez przesady z kazdym kogo poznaje nie uprawiam seksu ...ale emocje wiele komplikuja

Gość gość
taaa, koleś bzyknie laske która mu się podoba jest z***bisty, laska która prześpi się z facetem który ją pociąga jest dziwką. Jest to mega niesprawiedliwe i już.

Dal mnei bez względu na płeć, to nie jest z***biste, to oznaka słabości i niezdolności do normalnych relacji z ludźmi.

Gość goscinnaaaaaaaa
fiku miku czemu uwazasz ze to jest slabosc? dlaczego nie mozemy korzstac z przyjemnosci nie ranimy nikogo ... mam ochote na seks z facetem ktory mi sie pdooba i ja jemu dlaczego nie?

Gość gość
gość taaa, koleś bzyknie laske która mu się podoba jest z***bisty, laska która prześpi się z facetem który ją pociąga jest dziwką. Jest to mega niesprawiedliwe i już. xxx Bo kobiety chcą r****cza a mężczyźni puszczalskiej nie.

Gość gość
goscinnaaaaaaaa fiku miku czemu uwazasz ze to jest slabosc? dlaczego nie mozemy korzstac z przyjemnosci nie ranimy nikogo ... mam ochote na seks z facetem ktory mi sie pdooba i ja jemu dlaczego nie? v Tylko powiedz później swojemu chłopakowi, że puszczałaś się z kim popadnie :P

Gość cfvghjkv
fiku miku nie gadaj glupot jakbys miala okazje z kolesiem ktory chce tego i Ci sie pdooba nie odmowilasbys chcyba ze bys sie bala

Gość gość
o przepraszam,z nikim nie spałem😠 wypraszam sobie takie insynuacje😡 jeszcze jedno takie pomówienie i morde obije🖐️

Gość gość
Ale tu nie chodzi o puszczanie sie z kim popadnie.. Ja bym nie chciala sie bzykac z 'r****czem' bez zobowiazan.

Gość gość
gość Ale tu nie chodzi o puszczanie sie z kim popadnie.. Ja bym nie chciala sie bzykac z 'r****czem' bez zobowiazan. ggg Jak ktoś sypia bez zobowiązań staje się po pewnym czasie r****czem albo puszczalską więc sama sobie zaprzeczasz! :P

Gość gość
wpływ brawo girl

Gość goscinnaaaaaaaa
ja nie ide do lozka z kazdym poznanym facetem tylko jesli mam na to ochote to to robie puszczalska nie jestem

" ja nie ide do lozka z kazdym poznanym facetem tylko jesli mam na to ochote to to robie puszczalska nie jestem " ta pierwsza, też idzie tylko z tymi, z którymi ma ochotę, zatem to jedno i to samo.

Gość goscinnaaaaaaaa
przesadzasz

Gość gość
sypiasz bez związku więc jesteś puszczalska tak samo jak facet jest r****czem. Tyle, że kobietom r****cz pasuje a mężczyznom puszczalska nie.

Gość gość
na szczęście c*pka nie ma licznika , wiec wasze rozwazania są bezcelowe chcesz się kochac to się kochaj nie chcesz to nie nie należy nikogo oceniac to jego zycie i jego sprawa z kim i kiedy sypia najwięcej do powiedzenia na ten temat maja zawsze ci, którzy z nikim nie sypiają :)

A najsurowsi w ocenach są ci, którzy sami mają brudne sumienia.