Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fghjkl;asdfg

Dlaczego uwazacie ze kobieta ktora przespala sie z gosciem

Polecane posty

Gość gość
gość na szczęście c*pka nie ma licznika , wiec wasze rozwazania są bezcelowe chcesz się kochac to się kochaj nie chcesz to nie nie należy nikogo oceniac to jego zycie i jego sprawa z kim i kiedy sypia najwięcej do powiedzenia na ten temat maja zawsze ci, którzy z nikim nie sypiają xxx Może i licznika nie mają to fakt a czy Ty chciałabyś faceta co chodził po burdelach?

Gość gość
no tak, dla mnie ma byc na raczke gdy moj facet puka jakas korefke to nie moja c*pka, nie moj licznik i co mi tam, sie nie zmydli ale do korvy nedzy zycie mi rozpiertala !!!!!!!!!

Gość gość
trzeba pamiętać ze zerzaczka juz nie jest uleczalna

Gość dykusja
ja prponuje wszytkim zainteresowanym, pojsc z takim kolesiem/laska do lozka i sie bzyknac. Wtedy zobaczycie jaka jest roznica pomiedzy seksem z kims w zwiazku a pustym. Ja bym to porownal do masturbacji. Dla osobicie to nie pasuje, jest stresujace , beznadzieje, i puste. W seksie, fajny jest czyjsc zapach, smak, zaufanie, ze ktos jest czysty i jest nasz na wylacznosc a nie kazdego. Ja nie chce roochac tej ktora moze roochac byle dres..i tyle.

Gość gość
seks bez związku to k******o

Gość gość
A dlaczego uwazasz ze ktos jest gruby albo np niski?

Gość gość
k***wsto to puszczanie sie z kim popadnie...poznaje faceta spotykam sie z nim miesiac i ostatnio sie przespalismy ja k***a on dziwkarz? NIE po prostu jestesmy dorosli on pociaga mnie ja jego wiec nie rozumiem po co ta nagonka