Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limonkaaa2

uważam że ofiary gwałtu są często same sobie winne

Polecane posty

Gość nienawidze_mezczyzn
no chyba że mówisz o nauczycielkach uwodzących 17 letnich chłopców :D ale mi chodzi o kobietę co podnieca się macając 5 letnie dziecko :/ ja nie słyszałam nigdy.

Gość fistaszkowa_mama
"a co masz do nekrofilów? toż przeceiż zmarły nie czuje g****u. " buahahaha :D

ja słyszałam, macały swoje małe dzieci aż miło. a może dla Was tylko z penisem to g***t, nie wiem, co tam macie w głowach no nie czuje wg nauki zmrły bólu i poniżenia.

Gość faceci wyruchają wszystko
co sie rusza nawet zmarłego :O gorzej niż zwierzęta zwierzeta chyba nie r***aja zmarłych? naprawdę są gorsi!

Gość fistaszkowa_mama
aha nie czuje bólu i poniżenia znaczy można spokojnie r****ć a niemowlaki takie 2 miesięczne też można? jak dorosną nie będą tego nawet pamiętać znaczy można?

już się nie rusza. drgawki pośmiertne występują krótko po śmierci nekrofile wygrzebują już pogrzebanych. więc nie tylko to, co się rusza.

Gość faceci wyruchają wszystko
mam dowód, że faceci sa gorsi od zwierzat bzykają zmarłych

już się nie rusza. drgawki pośmiertne występują krótko po śmierci nekrofile wygrzebują już pogrzebanych. więc nie tylko to, co się rusza. dlaczego niemowlaki? niemowlaki nie czują bólu? nie wiem, skoro tak twierdzisz. poza tym, nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że trup raczej nie jest świadomy. że w zasadzie to już nie człowiek. ale może się mylę. w końcu to ja jestem chora

ale mówiąc nekrofile nie uwzględniam płci skąd wiecie, że kobiety nie? Wy jesteście te, co znacie wszystkie kobiety i ich potrzeby? jak im tak, feministki?:O albo może lesby?

Gość te broken side
faktycznie jesteś broken i to mocno weź swoje pigułki bo chyba ich dzisiaj zapomniałaś

ale o co chodzi? gdzie popełniłam błąd, pokaż, zacytuj, wtedy wezmę, co zechcesz;) tak, jestem złamana w środku, tak się czuję

Gość a co wasza gadka
ma wspólnego z g***tem??? wróćmy do tematu pytanie do broken Słyszałam, że uczeń LO zaprosił dwie koleżanki do siebie i gadali sobie popili, zeszło na temat seksu (główny temat nastolatków z marginesu). Potem jakoś laski były tak podpite, że stwierdziły że podniecą chłopca i zaczęły sie lizać i dotykać (?) chłopak sie podniecił i je zg****ił. Pytanie czy jest tu wina WYŁĄCZNIE faceta czy może jednak tych koleżanek też??

a skąd mam to wiedzieć? nie było mnie tam. ale wiem, że tam gdzie jest alkohol takie rzeczy po prostu same się dzieją dlatego zawsze piję sama (sama się nie zgwałcę) lub w grupie heteroseksualnych koleżanek:) x nic to nie ma do g****u, to nie ja zaczęłam gadać o nekrofilkach

ogólnie osoby z popędem seksualnym są podejrzane:D a alkohol każdy ma prawo pić, ale niech się liczy z konsekwencjami:)

Gość faceci to bydlaki jakich
mało należałoby wykastrować sukinsynów

Gość gość
Proponuje kobietom nosić worki na głowach bo ładnym wyglądem mogą prowokować , a tak pyzatym jestem facetem i uważam że jeśli nie------ny przedstawiciel mojego gatunku nie umie trzymać { ] w spodniach to nie powinien chodzić po ulicach

Gość gość
Pierwszym i podstawowym błędem jaki popełniła założycielka topiku jest stwierdzenie, że to pijane, wyzywające laski z klubów są najczęstszymi ofiarami g***tów, to brednia. Ze statystyk wynika , że najczęściej atakowane są niepozorne, zwykłe, strachliwe kobiety, wcale nie ubrane wyzywająco, a raczej sprawiające wrażenie szarych myszek, postrzeganych przez to jako łatwe ofiary. Normalny facet nie zachowuje się jak zwierzę tylko dlatego, że widzi ponętnie ubraną dziewczynę. Każdy z nas musi się pilnować, ale nie można obwiniać ofiar, to nie one zrobiły coś złego.

Gość Lila3
Do limonkaa2. Co mam sobie poczytać? Zarzucasz kobietom brak wiedzy O mężczyznach? A oni to co, święte krowy? Mam ochotę ładnie wyglądać, czuję się szczęśliwa (bo mam dobrego męża i zdrowe, wspaniałe dziecko) i uśmiecham się do ludzi na ulicy, albo idę z koleżanką na piwo i świetnie bawimy się w swoim towarzystwie i jakiś tam d*pek może mnie zg*****ć, bo zachowuję się swobodnie(?) a on myśli ciągle o sexie? To niech sobie nieudacznik kobietę znajdzie, albo do prostytutki niech idzie! I niech sobie poczyta o kobietach, że one wolą faceta dającego im bezpieczeństwo finansowe, od takiego, który ledwo na gumki zarabia!

Gość gość
często słyszę debaty na temat, czy jak zg****ił to jest winien, czy nie. Może to wina ofiary, która prowokowała, a możę społeczności i kultury, w której ktoś sie wychował. Słyszłam o sprawie w Angli, gdzie chyba 11 latek zg****ił 9 latkę. Został uniewinniony, ponieważ nie wiedział, że to złe. Został wychowany w przekonaniu, że tak można. Uważam, że każda forma przemocy jest zla i koniec kropka. Nad czym tu się zastanawiać? Jak ktoś Ci ukradnie portfel, to Twoja wina, że miałaś go w torebce? G***t to straszna zbrodnia, która okalecza ofiarę na całe życie i nie ma żadnego usprawiedliwienia. Nie, znaczy nie. Jeżeli facet nie umie tego pojąć, to znaczy, że bliżej mu do małpy niż do człowieka.

Gość gość
a co to jest g***t?! Zona oskarza meza o g***t bo sie z nim poklucia , czy laska napotkana przypadkiem lub sledzona dostaje obuchem ? kobiety , ktore na wszystko sie zgadzaja , a w trakcie mowia nie, czy laski idace sobie przez park? laski , ktore ida na impreze popic i dac sie , no moze sie jakis trafi, ale nie smakowalo, lub sie nie podobal, lub mialam za duzo w czubie, czy laski wracajace po imprezie grzecznie do domku? itd itd itd, a prawo i tak jest zawsze po lasek stronie mimo ze nie sa niewinne i prowokuja!!! ps. nie rozumiem g***tow na nikim, ale jest pewna granica, gdzie niby g***t juz nim nie powinioen byc!!!, no ale to prawo , no nie! tak naprawde rzniecie to rzniecie , g***t to g***t, a glupota to glupota ....! caluje...

Gość gość
Powinni cie wystrzelac. Debilka.

Gość gość
Nie tlumacz sie z g****u, taka prawda, ze kazdy ma swoj rozum i jak sie ktos nie moze powstrzymac od brutalnego ataku na seksownie ubrana laske to niech siedzi w domu i sie leczy.

Gość gość
Ktoś chory na umysł założył ten temat .łatwo się mowi kiedy rzecz się dzieje obok nas nie dotyczy .ciekawe co powiesz jeśli kiedyś córkę ci niedaj Boże zgwalca żaden strój zachowanie nie świadczy o napisie na czole gwałć mnie ,żadna kobieta dziewica dziecko nie zasługuje na zniszczenie życia g****iciele to psychopaty ktorzy z braku seksu sa zdesperowani by tylko zaspokoic potrzebe tak ciezko to zrozumieć ?

Gość gość
Niektorym owszem, nie lepszym od tych psychopatow. Najciekawsze jest to, ze w wielu przypadkach ofiara zna oprawce i mimo wszystko, taki huj nie ma wstydu.

Gość vanilka0O
chwila, chwila, uwazasz, ze dziewczyna jest sama sobie winna jak jakis koles, znajomy czy nie, ja zg****i, tak?! myslac twoim tokiem, wychodzi na to, ze jak kogos pijany kierowca potraci/zabije to tez jest sam sobie winny, bo po cholere wychodzil na jezdnie jak pijany akurat jechal?! dalej, np. WTC albo Bangladesz, to te osoby ktore zginely w tych miejscach tez sa same sobie winne, bo po kij szly tego dnia do pracy?! no masakra... JESLI DZIEWCZYNA MOWI N-I-E TO ZNACZY WLASNIE NIE, JESLI DOSTAJE PIGULKE TO TEZ NIE JEJ WINA. no kurde, brata czy ojca ci zamkneli za g***t, ze takie masz zdanie na ten temat?! ja pierdziele, przeciez Tobie tez moze sie to przytrafic, i co? SAMA SOBIE BEDZIESZ WINNA?!

Gość gość
JESLI DZIEWCZYNA MOWI N-I-E TO ZNACZY WLASNIE NIE, JESLI DOSTAJE PIGULKE TO TEZ NIE JEJ WINA. no kurde, brata czy ojca ci zamkneli za g***t, ze takie masz zdanie na ten temat?! ja pierdziele, przeciez Tobie tez moze sie to przytrafic, i co? SAMA SOBIE BEDZIESZ WINNA?! Będzie wtedy nieszczęśliwą ofiarą ;) a reszta to zdziry, ale nie ona. Głupia dziewczyna.