Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limonkaaa2

uważam że ofiary gwałtu są często same sobie winne

Polecane posty

Gość gość
Czyli sugerujesz, że kobiety mają stać się cyborgami bez uczyć żeby czasem nie zostać zgwałcone? :D

Gość ale idiotki na tym kafe
cyborgi bez uczuć?? nie, żeby były konkretne i potrafiły odmówić. ja pasztetem nie jestem, nikt mnie w życiu nie zg****ił, nie molestował a to ponoć jakaś plaga z tego co słyszę. jakiś marsz szmat nawet zrobili a ja sie zastanawiam czy nie gwałca przypadkiem tych co chodza prawie nago i maja tak niskie poczucie własnej wartości że boją sie powiedziec nie.

Gość limonkaaa2
czy kobieta ma być jak cyborg? nie, najlepiej niech non stop chodzi nago wtedy z pewnością nikt jej nie zg****i. niech uśmiecha się zalotnie do każdego faceta i na propozycje kawki u niego w domu niech sie zgadza zawsze niech po pijaku dla żartów rozbierze sie z "najlepszym kolegą" (który marzy żeby ją przelecieć) a potem sie poskarży że ją zg****ił.

Słyszałam, że uczeń LO zaprosił dwie koleżanki do siebie i gadali sobie popili, zeszło na temat seksu (główny temat nastolatków z marginesu). Potem jakoś laski były tak podpite, że stwierdziły że podniecą chłopca i zaczęły sie lizać i dotykać (?) chłopak sie podniecił i je zg****ił. Pytanie czy jest tu wina WYŁĄCZNIE faceta czy może jednak tych koleżanek też??

Gość nie odpowiedzą :D
kobiety sa głupie i maja problem z mysleniem

Gość limonkaaa2
ooo juz temat upadł bo nie ma czego wyśmiać? myślenie boli, widzę Pozdrawiam wszystkie kretynki

Gość gość
choćby kobieta szła by drogą nago to facet ma myśleć głową a nie hujem, g****iciele to faceci nie normalni erotomanie - niewyżyci seksualnie

Gość gość
"Pytanie czy jest tu wina WYŁĄCZNIE faceta czy może jednak tych koleżanek też??" na pierwszy rzut oka widać, ze tych koleżanek też ale te "intelygentki" z kafe, którym wpojono że winny jest zawsze i tylko zawsze facet nie powiedzą tego :D żaaaaaaaal mi was bo nic nie macie w mózgu durne kafeteryjne szmaty :D

"choćby kobieta szła by drogą nago to facet ma myśleć głową a nie ch*jem, g****iciele to faceci nie normalni erotomanie - niewyżyci seksualnie " musisz mu najpierw obciąć c***a żeby nie myslał z biologią nie wygrasz próby zmieniania facetów spełzły na niczym widząc goła babke faceci nie myślą głową, nie wiedziałaś o tym? ile masz lat?

Gość gość
powiedz czym kobiety prowokują - uśmiechem, spojrzeniem, choćby zrozumial że kobieta zachęca to w momencie krzyków i bronienia on dalej i to jest normalne

w krajach islamskich kobiety chodza urbane w szmaty od gory do dolu, to pewnie twoim zdaniem tez prowokuja do g****u? Bo tam nawet jak jedzie autobusem to ja macaja i zamiast krzyczec "zboczeniec", krzyczy "zlodziej", bo sie boi, ze ja ukamieniuja, bo sama sobie winna, ze jest kobieta i prowokuje, biednych facetow...

Gość gość
mam 36 lat i jestem facetem

Gość Facet28.
coś zmieniacie tych facetów i zmieniacie, a jakoś nie udaje wam się to. ciekawe dlaczego? co do autorki ma niestety racje

Gość gość
właśnie jak kobiety w islamie prowokują? świetny przykład i dowód

w krajach islamskich jest taka kultura, tam stare dziady bzykaja 12 latki i to jest dla nich norma. W Polsce nie ma kutlury: stary dziad bzyka 12 latke i to jest normalne. To jest tępione, w islamie nie. My nie mówi o krajach islamskich.

Gość gość
wykastrować facetów i nie bedzie g****icieli

Gość gość
g***ty były, są i będą

Gość chłop1111
g****iciel ma nie równo pod sufitem, gwałcą zarówno faceci i znacznie mniejsza ilość kobiet ale jednak, to jest po prostu zboczenie bo jak można rajcować uprawianie seksu z drugą osobą jak się ta druga osoba protestuje

Gość hfchfcfxdn fc bfvfhf
kobiety maja problemy z logicznym myśleniem i nie mogą pojąć że płeć odmienna jest... no właśnie odmienna. gratuluje mądrości typu: facet widząc gołą kobiete ma mysleć głową. hahaha jakby myślał głową to by mu nie stanął :D mysli tą druga główką hmm..... faceci to nie kobiety, ok?? i nie próbujcie nas wiecznie zmieniać bo do kobiet sie nie upodobnimy, prócz ludzi typu Grodzka/Grodzkie

Gość chłop1111
stanie na widok gołej kobiety ale nie wpycham jej na siłe jak protestuje

Gość hfchfcfxdn fc bfvfhf
"właśnie jak kobiety w islamie prowokują? świetny przykład i dowód" boże w islamie kobieta za nieposłuszne zachowanie wobec meża typu: nie sprzątniecie w domu może zostac potępiona i ukamienowana nawet ! tam nienawidzą kobiet w Polsce chyba jeszcze nie jest tak źle, co? czy tez juz kamieniują

Gość hłe hłe hłe hłee
"Słyszałam, że uczeń LO zaprosił dwie koleżanki do siebie i gadali sobie popili, zeszło na temat seksu (główny temat nastolatków z marginesu). Potem jakoś laski były tak podpite, że stwierdziły że podniecą chłopca i zaczęły sie lizać i dotykać (?) chłopak sie podniecił i je zg****ił. Pytanie czy jest tu wina WYŁĄCZNIE faceta czy może jednak tych koleżanek też??" jeszcze nikt nie odpowiedział ja tam każdego faceta traktuje z dystansem i dobrze na tym wychodzę. gwałcone są te co lgną do nieodpowiednich mężczyzn.

Gość gość
moim zdaniem cżłowiek powinien móc chodzić nago po ulicy i nie powinno być prawa by ktokolwiek zrobil mu krzywde! nie jesteśmy małpami by nie móc zapanowac nad popędem!

Gość Czy sugerujesz
ze najlepsza obrona jest ubierac sie jak ortodoksyjne muzulmanki? A moze kastrowac chemicznie facetow bo sa takimi zwierzetami ze nie umieja zyc w cywilizowanym swiecie?

Gość moim zdaniem kastrowanie
facetów jest najlepszym sposobem.

Gość moim zdaniem kastrowanie
"nie jesteśmy małpami by nie móc zapanowac nad popędem!" faceci przypominają bardziej małpy niz ludzi w większości przypadków

Gość chłop1111
jak nie którzy faceci nie zrozumieją że jest cywilizowany świat a nie dziki busz to nawet bedzie jak w "seksmisji". A ja będe Maksem lub Albertem hahaha

Gość gość
znam taki przypadek. kilka lat temu była głośna tragedia w sokółce. niepełnosprawna umysłowo mieszkała z siostrą i babcią. mimo że miała już 27 lat, była jak duże dziecko. lgnęła do każdego. była nawet ładna z wyglądu. pewnego dnia poznała jakichś facetów. następnego dnia już ich wpuściła do mieszkania!!!! nikogo wtedy w mieszkaniu nie było. a ci ją zg****ili i zabili. podobno nawet ubrała się jak jak latawica. oto kompletny brak oleju w głowie. ja też jestem niepełnosprawna ale ja nie jestem taka ufna wobec obcych! jak jestem w domu sama to nie ma mowy nawet o wpuszczaniu sąsiadów z naprzeciwka! laska na własne życzenie tak skończyła i tyle