Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość limonkaaa2

uważam że ofiary gwałtu są często same sobie winne

Polecane posty

Gość chłop1111
właśnie napisałaś że była niepełnosprawna umysłowo więc co to za przykład

ale wtedy będzie rozkwit lesbijstwa, poza tym kobiety są straszne do kolegowania się:O i nie układają mi sie z nimi znajomości np. z moją matką.

Gość chłop1111
a ci faceci pewnie też upośledzeni umysłowo bo jako facet nie pojmuje g****u, na siłe wkładać mimo sprzeciwu kobiety nie wyobrażam sobie to

Gość chłop ty sobie nie wyobrażasz
boś normalny, problem w tym że jest dosc niewielu "normalnych" przykłady: pedofil zoofil g****iciel nekrofil... seryjny i masowy morderca facet nadmiernie agresywny, nie kontrolujący się

Gość chłop ty sobie nie wyobrażasz
przeczytałam ksiażkę zbrodnia rodzi się w mózgu faceci są po prostu zryci jest tak takie zdanie u wszystkich grup dysfunkcyjnych liczebna przewagę mają faceci częściej niż kobiety się jąkają, mają autyzm, sa psychopatami itd po prostu trzeba miec ograniczone zaufanie do meżczyzn bo kazdy potencjalny facet może być świrem. taka smutna prawda :O

a ja mam chorobę psychiczną i nie znam żadnej zdrowej kobiety, która by się na nic nie leczyła. a faceci super, opanowani, inteligentni, więc pewnie seks to ich jedyny problem, skoro tak mówisz, ja się nie znam na seksie;)

Gość bizdziuuuur
" i nie znam żadnej zdrowej kobiety, która by się na nic nie leczyła." no jak mieszkasz w zakładzie zamkniętym to tam wszyscy się leczą... współczuje jak nie znasz nikogo normalnego :O

tak że uważam, że są spoko znajomymi, a w związki z nimi i tak nie zamierzam wchodzić, więc w sumie to wina kobiet - nie mają pasji, chcą, by ich pasją był facet i bachory, więc się uzależniają, mają złe życie więc oskarżają facetów, a potem są g***ty:)

nie, po co oddział zamknięty, leczą się i normalnie funkcjonują:) niewiele o tym wiesz ja się nigdy z nikim zdrowym nie potrafiłam dogadać:) chorzy są bardzo sympatyczni, wrażliwi, widzą inaczej, nie tylko kasę, wygląd i bachory jak reszta świata

Gość bizdziuuuur
nienawidzisz swojej matki i jesteś chora psychicznie nie nadajesz się więc do wydawania sądów typu: " w sumie to wina kobiet - nie mają pasji, chcą, by ich pasją był facet i bachory, więc się uzależniają, mają złe życie więc oskarżają facetów, a potem są g***ty" aha a wszyscy faceci maja pasję?? o ile piwo i ogladanie meczów można nazwac pasją...

Gość bizdziuuuur
"ja się nigdy z nikim zdrowym nie potrafiłam dogadać chorzy są bardzo sympatyczni, wrażliwi, widzą inaczej, nie tylko kasę, wygląd i bachory jak reszta świata" tak tak oczywiście świr ciągnie do świra-dlatego nie mogłaś się dogadać no chorzy często widzą tez rzeczy których nie ma...

a gdzie ja napisałam, że wszyscy faceci mają pasję? nie przypominam sobie. i co z tego,że wiecie, że jestem psychiczna? a skąd mam wiedzieć, że Wy jesteście zdrowe? zdrowy, z tego co się orientuje, nie życzy nikomu śmierci ani usunięcia jakiejś części ciała:D

nie powiedziałabym, że jej nienawidzę. nie mamy aż tak bliskich realcji, by była to gorąca nienawiść.

Gość teraz co 4 człowiek w Polsce
ma zaburzenia psychiczne a na kafe co drugi

nie interesowałam się tym aż tak, ale rzeczywiście sporo jest takich osób. nie widać tego, bo leczenie jest w większości przypadków skuteczne w XXI w.;)

Gość chłop1111
wy sobie tu dyskutujcie a ja sobie lece bo jednak mam NORMALNE życie i osobowość, nie chce wieczoru sobotniego spędzić na forum. Są kobiety i mężczyźni szurnięci (nie przystosowani do cywilizacji) jak i normalni. Miłego wieczoru hejka

Gość kiiiiiiiiiiwimangggggo
"mam NORMALNE życie i osobowość, nie chce wieczoru sobotniego spędzić na forum" a jak ktoś spędza sobotę w domu to od razu musi być nienormalny?? mnie ostatnio nie bawią imprezy i lubie posiedziec w domu, poza tym gorąco jestem zryta?

no właśnie o to chodzi, że jesteś zryta, zdrowy człowiek imprezuje, ma dużo znajomych, ma dzieci, ma stały związek. :) a w sobotę obowiązkowo musisz iść poszukać męża.

a to sorry już ide szukać męża. poszukać w klubie na czacie czy wśród miejscowych meneli?

a nie wiem, ale jeśli jesteś zdrowa musi być bogaty, przystojny wg norm, dojrzały (dojrzałość=chęć posiadania dzieci):)

no moim zdaniem jak ktoś musi wyjść w sobotę choćby nie miał ochoty, ale czuje że musi, bo jak nie wyjdzie to będzie nienormalny no to dla mnie taka osoba jest nienormalna :D

Gość nienawidze_mezczyzn
oczywiście że należało by ich wykastrować

Gość robicie z mezczyzn zwierzeta..
...i to jest naprawde uwlaczajace. jako nastolatka miałam kolegow, ktorych znalam od podstawowki i zdarzaly sie sytuacje, ze bylam bezwolna, skazana na druga osobe, i wlasnie wtedy oni wkraczali do akcji i sie mna opiekowali. po pijaku zaden (chociaz bylam wrecz nieprzytomna, skapo ubrana) mnie nie zg****il. owszem ci ktorzy uważali, ze jestem atrakcyjna niekiedy probowali mnie "niby niechcacy" obmacywac ale na wyrazny protest reagowlai zaprzestaniem takich akcji na zasadzie - nie chcesz to nie - bo widac da sie...jesli tylko ma sie troche klasy i szacunku do drugiej osoby (niezaleznie od plci) nie robcie z chlopakow glupich dzieci bo to ich poniza (wielokrotnie moi wieloletni koledzy, a wiec osoby bliskie, wrecz walczyli w obronie mojej cnoty - tzn kazdego ktoby mnie nachalnie zaczepial wyslaliby delikatni e mowiac na drzewo niczym rasowi bracia

Gość nienawidze_mezczyzn
PS. znacie kobietę pedofilkę, g****icielkę, nekrofilkę? nawet zaznacza mi na czerwono, ze takie słowa nie istnieją :D

Gość nienawidze_mezczyzn
@obicie z mezczyzn zwierzeta.. hmm pomyslę... może dlatego, że w zasadzie są zwierzetami? nikt nie przeczy, że są wartosciowi faceci ale stanowią niewielki procent, byc może nawet promil :D fajnie, że na takich trafiłaś gratuluję ale nie każdy ma to szczęście