Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

List Motywacyjny - kto si臋 zna (ale serio)

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

W lutym napisa艂am og艂oszenie o prac臋, odpowiedzia艂 na nie kole艣 (potencjalny pracodawca, szef firmy). Podoba艂o si臋 mu moje CV, koniecznie chcia艂 si臋 um贸wi膰, ale co艣 mu wypad艂o. P贸藕niej ja do niego dzwoni艂am, nast臋pnie on si臋 mia艂 skontaktowa膰... i nic. W mi臋dzyczasie znalaz艂am jedno zlecenie... drugie... Pod koniec czerwca zn贸w musia艂am si臋 zarejestrowa膰 w PUPie. Zn贸w da艂am og艂oszenie, i odpisa艂a babka z jego firmy, 偶e mo偶e s膮 zainteresowani. Mam przys艂a膰 CV + LM. Dodatkowo 2 dni temu przypomnia艂a mi si臋 ta firma - stwierdzi艂am, 偶e spytam i wyja艣ni臋 raz a dobrze, czy on nie potrzebuje nikogo na to stanowisko, czy po prostu by艂 zaj臋ty, a potem zapomnia艂 i zacz膮艂 odwleka膰. Odebra艂a jaka艣 babka (mo偶e ona?), ale chcia艂am gada膰 z jej szefem. I teraz mam pytanie, lepiej w LM wspomnie膰, 偶e wcze艣niej rozmawia艂am / pisa艂am z jej szefem, i 偶e dzwoni艂am, czy nie?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
up

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 melka 02
tak serio to je艣li nie jeste艣 jak膮艣 wybitn膮 specjalistk膮- a skoro musisz si臋 rejestrowa膰 w PUP to nie jeste艣- daj sobie spok贸j i nie osmieszaj si臋. Jak by komus na tobie zale偶a艂o to spod ziemi by Ci臋 wykopa艂 i zap艂aci艂 tyle, ze nie wiedzia艂aby艣 w og贸le do czego jest UP

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Nie jestem wybitn膮 specjalistk膮, ale, po pierwsze, zna艂am ju偶 kilku szef贸w, kt贸rzy miesi膮cami potrafili odwleka膰 decyzje rekrutacyjne. Jak wida膰 do tej pory nikogo nie zatrudnili i jest wakat :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Drugi punkt mia艂 by膰 po drugie :D wida膰 sami nie wiedzieli tak do ko艅ca czy im zale偶y na pracowniku na to stanowisko

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Btw mam wra偶enie 偶e jako艣 pracodawcom w og贸le nie zale偶y na pracownikach, wybitnych czy nie :D ani nawet na klientach (jako w艂a艣cicielom firm) ;) Wi臋c troch臋 nie na miejscu ta zgry藕liwo艣膰. Czy musz臋 by膰 wybitna, by mie膰 prac臋? :D

Udost臋pnij ten post