Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Koniec jak myslicie?

Polecane posty

Gość gość

Wyrzuciłam dzisiaj nazeczonego z domu i wyrzucalam jego ubrania przez balkon bylam zdenerwowana :( Czy uwazacie ze on juz nie wroci?

Gość gość
To zależy, czy Cię kocha, czy mu zależy.

Gość gość
caly czas klamie .. najczesciej w tych błachych sprawach..

Gość gość
Moze wroci nie znamy Twojego meza. A chcialabys?

Gość gość
Ja go kocham ale jego rodzina rujnuje mi życie :( nawet nie mam komu sie wygadac i poradzić.. ehh jestem załamana.. Jest na każde ich zawołanie czy da się go zmienić o ile wróci.. Nie chce go odizolowywac od rodziny ..ale bez przesady.. ciagly temat naszych klotni :(

Czy jest jedynakiem? Zwykle oni są tacy spolegliwi i biegną do swoich w podskokach:D

Gość gość
nie ma brata i siostre.. tez myslalam ze tylko jedynacy tak maja..mam juz dosc a najgorsze w tym wszystkim to matka.. przychodzi do nas do pracy (mamy wspolna dzialalnosc) panoszy sie sprzata i w doddatku szykuje mu jedzenie..nie rozmawiam z nia od miesiaca reszta ona tez nie ukrywa ze mnie nie lubi..ta kobieta nawet wtraca sie w kupno naszego domu.. Ale jak zmienic nazeczonego? i wg czy jeszcze bedzie co zmieniac..

Gość FAJNIE JEST
Przyjdzie szybciej jak myślisz.Ten typ tak ma.Powiedz facetowi że tak dłużej nie może być,niech wybiera! Musisz kategorycznie jemu powiedzieć żeby wreszcie odciął się od rodzinki.Chyba najwyższa pora! Babie bym zabroniła przychodzić do pracy.Nie rozumie tych bab, tez mam dorosłego syna,ale nie wciskam sie do synowej.Pozdrawiam Cię serdecznie🌻

Gość gość
Dziekuje Ci bardzo .. Czas najwyzszy powoli go zmieniac.. zobaczymy na ile starczy mi sil..

Gość Konrado11
Czy wróci - jak głupi to wróci :) . Jak bym nie wrócił do kobiety która wywala rzeczy przez balkon zamiast podjąć normalną rozmowę.

Gość Konrado11
A co do wyboru matka lub żona - ciężko wymyślić coś głupszego. Autorko - musisz zrozumieć, że matka to matka i zawsze będzie za swoim synem, czasem w denerwujący sposób ale na dobre i na złe, tak jak zapewne Twoja za Tobą. Matka musi zrozumieć, że zbyt daleko w wasze życie ingerować nie może, a syn, jako facet musi się wziąć w garść, powiedzieć matce, że w waszym domu rządzisz Ty a nie matka (matka, z racji życiowego doświadczenia, może jedynie doradzać, za co Ty nie powinnaś się obrażać). Tobie musi wytłumaczyć, że czasem zdanie matki warto przynajmniej przemyśleć i wszystkim będzie żyło się lepiej. Ale do tego trzeba przemyślanej rozmowy a nie stawiania wyborów i wyrzucania rzeczy przez okno.

Gość gość
nie wrócił..