Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katherrrine,,,

chora kobieta i jej zdjęcia z płodem

Polecane posty

Gość gość
Żałuję, że weszłam w te linki, bo jestem w ciąży i po prostu słabo mi się zrobiła. Jakby ona tak bardzo cierpiała, to by to przeżyła po ludzku jakoś, a nie jak debil wklejała zdjęcia martwego płodu. To jest moim zdaniem bezczeszczenie zwłok tego dzieciaczka. To co jak komuś umrze, np mąż też ma wklejać w net zdjęcia zwłok?? Okropne ohydne. ZBOCZONE WRĘCZ!!

Gość ggggg6666
a na frondzie zrobili z tego wielką wzruszająca historie :O

a niech ci bedzie..puknelam sie w czolo, i jakos zdania nie zminilam, ze baba jest popierdoolona i to do kwadratu, Takie cos to sie jak juz trzyma w rodzinnym albumie, o ile chciałaby miec pamiątke , a nie opublicznia sie i robi z ciebie wielka zalosną meczennice obolałą po poronieniu,do tego pokazuje sie na caly swiat wlasne dzieci,meza, siebie i,martwego stworka!!

Gość gość
Uważam ze dla rodziców z pewnością jest to tragedia ale faktycznie te zachowanie jest nienormalne. Po co dawać corka podtrzymać to dziecko itd. Te czapeczki, pozycje, niech spoczywa w spokoju

Gość gość na kafeterii
"a na frondzie zrobili z tego wielką wzruszająca historie" Bo na Frondzie wzrusza ich wszystko, co ma związek z szeroko pojętą prokreacją:D

Gość kuzwa@!!!!!!!!!!!!!1
to ze te zdjecia zamiescila w necie to przesada,zgadzam sie,ale sam hm "pomysl" zdjec jest ok,pamiatka,ale dla rodziny.

Gość gość
znam z WB przypadek: kobieta w 12 lub 13 tc musiała mieć wywołany poród, wiem że w PL nie do pojęcia bo tu tylko skrobanki urodziła dziecko/płód jak kto woli oczywiście nie żywe-wcześniej chyba tabletka na zatrzymanie akcji serca dostali aparat na którym można zrobić JEDNO zdjęcie, był pogrzeb (zwłoki zostały skremowane, i grób zbiorowy) jak chcą mogą zdjęcie wywołać nie to nie.

Gość marrrrrrrrrrrrry komarrrrrrry
"to ze te zdjecia zamiescila w necie to przesada,zgadzam sie,ale sam hm "pomysl" zdjec jest ok,pamiatka,ale dla rodziny." x x pomysł sesji zdjeciowej, przebieranki, różne pozy to ok twoim zdaniem?! i jeszcze trzebabyło do neta wrzucic te zdj żeby caly swiat sie dowiedział :O super pamiatka normalni rodzice zapomnieliby jak sie aparat obsługuje przy takiej tragedii a nie urządzali sesje :O

Gość gość
to jest brak szacunku dla tego dziecka co ona zrobiła

Gość kuzwa@!!!!!!!!!!!!!1
nie,ja chcialabym miec jedno,dwa zdjecia swojego dziecka ktore zmarlo. Ale taka sesje nie.

Gość gość na kafeterii
Najstraszniejsze jest to,że ta kobieta nie jest jedyną, która taką sesję urządziła. W internecie jest wiele takich przypadków.

Gość gość
.powiem wam że mnie te zdjecia obrzydzily... okropieństwo!!! po co to pokazywać??

Gość gość
gość na kafeterii podasz link jakis?

każdy może mieć swoje zdanie, ale Toksyczna - na litość boską "stworka" ? ??? W życiu bym nie dała takich fotek na publikę, nawet bym takich nie pozwoliła w ogole pstrykać. Ale nie nazywajmy tego dzieciątka "stworkiem"...

Gość dsjcbdsjkbckfjd
Mama Nasturcja oj toksyczna przeciez nikogo nie chciala obrazic... a ten link o kobiecie wyżej to szok

Gość no wlasnie :/
stworka :/ ech toksyczna

Gość gość
Ludzie a co to jest to żółte miedzy nogami tego zarodka?

Mama Nasturcja - uspokoj sie.No a zaraz sie tez glosy pojawią, nie nazywajmy 19 tyg plodu dzieciatkiem tak? Stworek napisalam tak w przenosny, z tej racji ,ze dla jednych okreslenie plod jest ohh jakies umniejszjaace, dla innych 19tyg plod to jeszcze nie dziecko To co widnieje na zdjeciu to raczej urodziwe, ani piekne nie jest,wrecz odpychające Przypomina stworka,ale ok, niech bedzie ten 19 tyg plód Tak zle i tak zle, co by sie nie napisalo i tak bedzie zle

Gość dsjcbdsjkbckfjd
O K***A PATRZCIE NA TO: ten link to dopiero masakra... co ta kobieta wyprawia? i skad wziela nagle ta małą różowa czapeczkę? koszmarr

Gość gość
Nie mogę wysłać posta z linkami, bo uznaje mi za spam, ale jak wpiszecie w "miscarriage story" albo "in loving memory of" to znajdziecie.

Gość gość
toksyczna z tym "stworkiem" przesadziłaś. to jest martwe dziecko, a nie... ale "matka" zdrowo kopnięta... jeszcze kazała córkom je trzymać ;(

Gość gość na kafeterii
To wyżej to ja pisałam. Tak sesja z różową czapeczką jest podobna.

Gość gość
o matko przecież to jak jakiś niedorobiony obcy wygląda, paskudztwo;/ to NIE JEST DZIECKO;/;/;/ zaraz się zrzygam, autentyk rozjechane zwierzęta na drogach z wnętrznościami na wierzuchu mnie tak nie obrzydzają. już nie chcę mieć dzieci. jezuu jakie to ohydne ;/;/;/

no pardone.. ale lepiejby brzmiał nieboszczyk?trup? to co widnieje na zdjeciu stworek jest okresleniem delikatnym,wprawdzie to martwy plod ,poprrzez poronienie wydalone z organizmu, no ale takie rzeczy na fotach uwieczniac w necie to makabra

Gość gość
aa zdjęcia są przerażające

gosciu z 23:26: nie przesadzilam .Przesadzila to ta kobieta ,ze swoje poronienie wrzuca na caly obieg w swiat do sieci i robi slawe..Dla ciebie moze to bym martwe dziecko,dla innych martwy plod 19 tyg

Gość blackbarry_
CZY TYM "MATKOM" ODBIJA??? "Zszokowanej po poronieniu 18-letniej matce lekarze ze szpitala w Głownie (woj. łódzkie) wydali martwy płód. Dziewczyna wróciła do domu i włożyła ciałko do zamrażarki. O sprawie policję poinformował pracownik opieki, któremu młoda kobieta zdradziła mu co trzyma w lodówce" http://www.fakt.pl/18-latka-trzymala-plod-w-lodowce,artykuly,57436,1.html