Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mamarazz

Roczniak bawił się 2 godziny w piasku !!!! ratunku!! :(

Polecane posty

Gość Mamarazz

Po dwóch godzinach udanej zabawy (włącznie z pływaniem w piasku) przyszliśmy do domu ,mały zjadł jeszcze owoca i poszliśmy pieluszke zmienić a tam? masakra..!! pełno piasku w koło i na siusiaku :( czy może z tego dostać zapalenia?? tak bardzo się martwię :(

Gość nie rozumiem zachwytu
moje dzieci zawsze w takim stanie wracały z piaskownicy :D piasek to podły przeciwnik- nie okiełznasz go :D Wymocz dobrze dziecko- nic nie powinno mu się stać

Gość gość
Zjadł owoca :O

Gość gość
to chłopak - u nich ciezej o zapalenia tej okolicy. Wykap, natrzyj kremem lagodzacym podraznienia i obserwuj... ale powodów do paniki nie widze.

Gość Mamarazz
Tak,wiem zaraz go "wyszorowałam" ale boję się bo dość długo jednak piasek miał w pieluszce :/

Nic mu nie bedzie. Wsadz do wanny i po problemie. Moj syn od lat co wakacje spedza wiele godzin na plazy, piach ma wszedzie, nawet miedzy zebami mu zgrzyta ale porzadna kapiel dziala cuda ;)

Nic mu nie bedzie. Moj mial niecale poltora roku jak zaczelismy czesto jezdzic na plaze i w pieluszce czasami pol plazy zabieral ;)

Gość nie rozumiem zachwytu
Dokładnie- pare minut kąpieli i dziecko wygląda jak nowe ;) :D Nie martw się autorko a nawet zacznij się przyzwyczajać :) takie uroki lata