Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diabliczka78

Rozmowy o wszystkim i o niczym

Polecane posty

Gość gość
Co zwiedzać, k***a ? pokój szefa czy biuro kadrowej ?

Biurko kadrowej jeszcze matematyki się nauczysz...przynajmniej rachunków

Gość gość
siemson Di! ogladam teraz konferencje o e papierosach

Gość gość
na tym polega bajer tych e papieroskow. to substytut wiec co za tym idzie - zamiennik. skoro Ci mowie, ze nie smierdzi a pachnie to musisz uwierzyc. Te elektryczne dzialaja troche jak inhalacja. Sztachasz sie zapachowym olejkiem ktory zawiera sladowe ilosci nikotyny. rzecz jasna sa i beznikotynowe. pachnie bo olejek podgrzany zmienia sie w pare ;-)

Gość gość
dla mnie troche komicznie wygląda to jak ludzie palą e papierosy,wisi to to na krótkiej smyczy na szyi,kiedy ludzie się zaciągają tym sztachem to wygląda tak jak by fajkę palili,u kobiet śmiesznie to wygląda:)

Gość gość
Wiesz Di od razu lepiej powiedziec co jest na rzeczy. potem wszyscy mowia a jakie to takie owakie. po sobie wiem, ze dziala a narzekaja glownie sklepikarze u ktorych nie schodza papierosy. :-P

ja nie widziałam nikogo z takim papierosem, jedynie w tv ale faktem jest to że faktycznie śmiesznie to wygląda

Gość gość
wszystko co pozwala zaprzestac palic sie nadaje ^^ warto zaprzestac

Gość gość
przynajmniej nie śmierdzi kiedy przebywa się w obecności osób e palących.

myślisz ze takie papierosy pozwalają zaprzestać? ja osobiście nie znam nikogo takiego, trzeba mieć silną wole i to wystarczy

Dobry Jaki łady nowy domek pobudowałaś Diablico ;) By nie przyszedł duży zły wilki i nie chuchnął, dmuchnął i zdmuchnął go z kafe... Ciekawa jestem czy po seksie też zapalacie elektronicznego papierosa? A może tradycyjnego? Wcale? Ja nie palę. Nie lubię zapachu fajek. Ale po dobrym seksie robię się głodna :D

witaj Lubiękiedy🖐️;) kiedyś po seksie zapalałam papierosa alee odkąd rzuciłam fajki to...odwracam się doopą i zasypiam:classic_cool: a domek jest nie do ruszenia :classic_cool:

Gość gość
o cho,czarodziejka z księżyca się pojawiła,to z kim uprawiasz tak zwany dobry seks? całkiem niedawno pisałaś że sama jesteś?

czesc kobitki 🖐️ ... dla kazdej po wczesnopopoludniowym 👄 domek jest bardzo ladny.... tylko nie wiem czy stoi na stabilnym gruncie ;) ... takie bagno dookola :P:D

w obronie polegniem plasko rozlozone :P:D .... na plecach?:P:D

Czarodziejka z księżyca? :D :D Podoba mi się :classic_cool: Nie napisałam, że po dobrym wczorajszym czy dzisiejszym seksie tylko ogólnie, po seksie. Mówisz diabli, że domek murowany? :) Brawo dla Pani architekt ;)

Gość gość
im dłużej czytam cie di,tym bardziej ciekawi mnie czy dużego masz ptaka,he?