Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diabliczka78

Rozmowy o wszystkim i o niczym

Polecane posty

Ranya byłam na koncercie i za duzo piw było:o ale bylo super tzn nikt mnie nie zg****ił i nikt mnie ... no własnie, sama wróciłam😭

Gość gość
Jaki koncert?

co za buraki gdybym wiedziała, to bym po Ciebie przyjechała i bezpiecznie odstawiła pod dom 😴 za darmo 😴

Pomarańczko nie powiem gdzie bo to bylo w mojej wiosce a jak powiem kto śpiewał to wszyscy bedą wiedzić😴 ale ostatnio się tak bawiłam ze 12 lat temu, wiem, stara jestem😭:P:P

Gość Rec1
Nie! Dzięki! Wole coś mocniejszego!:-P

Gość gość
no coz. nigdzie kolo mnie w kazdym badz razie.na mojej wsi to w sobote tylko wiatr zakreca :-P

muzyka na żywo jest niezastąpiona :classic_cool:...źle się czujesz? będziesz rzygała? przepraszam, że tak bezpośrednio, ale wiesz jak Ci niedobrze, to może odejdź od komputera? :-o

Ranya wczoraj bylo mi niedobrze bo... ktos wpadł i tak od drinka do drinka:D a dzisiaj...no se zapomniałam ze aż tak mi źle alee Ty Ciiipko musiałas mi przypomnieć:p jak se rzygne to posprzątasz😴:p

oj tam boją od razu ;) może to piwo, koncertowy szał zamroczył Ci umysł i zwracałaś uwagi na tłumu mężczyzn gwałcących Cię wzrokiem ;)

Gość Rec1
Ok Jak mam wynagrodzić?

I tu wyraźnie widać plus małego mieszkania - z każdego miejsca do kibla blisko:)

Gość gość
hahaha niezle ^^ po pawiu bedzie Ci lzej, ale twarda badz i kup rano gume orbit :-P nooo diablico niebieska z 78 numerem nie sasiad

Ranya ciemno było to i nie wiem:D ale wiem jedno sikać mi się kciało a ze toi toi nie toleruje polazłam se między samochody:classic_cool: nikogo nie było:(

nie no już bez przesady mogę Cię gdzieś odwieść, przywieść, postawić piwo, powiedzieć, że fajna z Ciebie d**a ale nie będę sprzątać wymiocin :-o ;)

ejjj piszta wolniej bo nie nadążam😭 i non stop mi się wyswietla ze musze odczekac bo juz posta wysłałam wrrrrrr

Rec jak masz wynagrodzić? jutro mi piwo postawisz:P Gosciu pomarańczowy sklepy w niedziele sa pozamykane u mnie a poza tym ja nie wstane wczesniej niz w południe😴 Brahim no nie wiem, wszędzie daleko:o a jak juz jest coś blisko to nie kce mi się:P

Gość gość
Jak to nieczynne w niedziele? twoja wies mniejsza niz moja? no prosze Cie mam nawet sklep dla specjalnych bojownikow ! czynny- zawsze! Jakis nick mi potrzebny gosc pomaranczowy to dluga nazwa

Ranya odwieść czy odwieźć dla mnie to to samo:D:D jakby co się wytnie😴 i napisz jeszcze raz ze fajna ze mnie doopa plis:D:D

z***biście fajna z Ciebie doopa :classic_cool: serio, najlepsza siksa w okolicy :classic_cool:🖐️

Diabliczka, ale fajna doopa to taka, której nie tylko do kibla chce się ruszać...

Gość gość
Widze! Aleee jakos z tego koncerciwa wrocilas i jeszcze zdobycznego zubra masz!