Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

diabliczka78

Rozmowy o wszystkim i o niczym

Polecane posty

Gość gggbbbb
tzn ..jest fajnie kiedy ja ją doprowadze pierwszy do 2...3 orgazmów i juz ona ma dość i wtedy dopiero ja zaczynam zabawe żeby dojsc do orgazmu i trwa to ok .godzinki ...chyba robie cos nie tak ...to może mam ja zostawiac taka niedogodzoną i szybciej koniczyc ..sam juz niewiem

po trzech orgazmach też bym miała dość, a nie mozecie jednocześnie albo chociaż no nie wiem Ty zaraz po niej dojść a nie dopiero po godzinie

Gość gggbbbb
a co do gotowania ..to fakt ..ja lubię pikantne potrawy i lubie sam sobie i dziewczynom gotowac ..nie cierpie niedoprawionych potraw ..a głupio jest powiedziec dziewczynie że coś nie tak z jej kolacja jest

Diii 😘 Bo Ty musisz Musisz MUSISZ zrobić coś takiego, zeby mi się zrobiło tak, ze będzie mi się cokolwiek chciałoooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość gggbbbb
w sexie potrafie byc robotem ...nawet mi tentno nie podskoczy ...kiedys miałem orgazm co 4...5 bzykanko i czasami musiałem udawac orgazm przed kobietami ...żeby im nie było przykro ...chyba zaczne jej dogadzac bez zaspakajania moich potrzeb ..ale wtedy jestem nieznośny i lepiej mnie nie w*****ac ...czyli chyba dalej będę szukał

Ale Tobię się musi chcieć, kiedy mnie się nie chce! Bo jak Tobie się nie chce kiedy mnie się nie chce to tragedia jest! To niech się Tobie zachce, a mnie się dalej nie będzie chciało i wtedy Ty zrobisz takie coś, żeby mi się zachciało cokolwiek i będzie git:classic_cool: Idziesz na ten układ? Proszszszszsz (robię oczy kota ze Shreka:classic_cool:) Cześć lubię!!!! Mister muchos orgazmos! a nie próbowałeś jakichś zamienników? Typu trzy numerki z lalą dwa z kobietą? Może by pomogło? I Kobitki by się tak szybko nie zajeżdżały.....:D

Lubiękiedy a Ty ile potrzebujesz? sie przyznam że mam tylko jeden i teraz sobie tak myślę czy to jest wystarczająca ilość :(

Gość gggbbbb
odniecały mnie i to bardzo ..ja bardziej sex przeżywam psychicznie niz fizycznie ...tak poprostu mam ...nasycam sie widokiem wijącej sie kobiety w orgazmach ...mi to w zupełnosci wystarcza i nie musze miec orgazmu ...ale jest takie małe ale ...jak nie dochodze to zaraz jakies żale ze strony dziewczyny ze już sie jej nie podobam i wogóle ...i dopiero wtedy przełanczm sie na tryb fizyczny i po godzince dochodze ...chyba musze sobie kompa w głowie zresetować

Dii😴 To ilu ty dzisiaj chcesz zaliczyć, że w liczbie mnogiej proponujesz? Zaimponować koledze chcesz, co nie? No przyyyyznaj się! :D

Iskra :) Diabliczko żeby być dogodzoną wystarczy raz, żeby być dobrze dogodzoaną dwa. A jak mogę poświęcic całą noc, mam ochotę i siły to może być i pięć ;) Ale to nie może być reguła. Nie zawsze jest dobry czas, kondycja czy... miejsce :D

Ta je! Mnie też wystarczy raz a porządnie podlać, później najlepiej na słońce wystawić i dogodzona żem, że hej!:D:D:P

Gość gggbbbb
kiedyś trafiła mi sie nimfomanka i rano po bzykani musiała isć do lekarza ...serce ją bolało przez tydzien ...miała kilkanascie orgazmów ..a mi nic ...nawet sie nie spociłem ..straszne

Ja również chyba muszę iść, ponieważ mnię się w kadłubku zarodki głupawki pojawiać zaczynają, a to niebezpieczne jest 😴 A zatem!!!! Łoptymalnych łorgazmów!😘

Gość gggbbbb
hm ...więc sobie juz pogadałem ...fajnie było

Bo my nie jesteśmy do takich ogierów przyzwyczajone i wstydzimy się! Bo z nami to przeważnie o cukiniach i parzeniu herbaty panowie rozmawiają:( Ale jak się oswoimi z myślą o seryjnych orgazmach, to wrócimy, ustawimy się w kolejce i poleci:) :D:P

Gość gggbbbb
hehe...lubie sarkazmy..to ja poczekam i pierwsze 20 kobiet bedę miały karte stałych klijentek i 1oo punktów na bp

Pracujesz na bp? :classic_cool: Hmmm to, że się jarasz orgazmem kobiety i lubisz jej dogadzać to jedno ale że sam przy tym nie dochodzisz...Może Ty się powstrzymujesz? ;)

Gość WojciechRuncy
Sprzedam ursus 1604 na chodzie do tego brony oraz przyczepa samowyladowcza. cena za traktor 4500 zl a reszta mozemy sie dogadac